Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2015, 11:24
Hastaneye gitmek üzere motorla yola çıktım ambulansla geldim en sağ şeritte giderken üzerime kıran araç beni kaldırıma attı full koruma olduğu için ucuz atlattım ekipmanlarınızı takın önemini kaza yapınca anlıyorsunuz bana bir şey olmaz demeyin sen ne kadar dikkatli olursan ol adam gelip üzerine çıkıyor
Reklamlar
-
07 Aralık 2015, 11:35
svsmrl adlı üyeden alıntı
Hastaneye gitmek üzere motorla yola çıktım ambulansla geldim en sağ şeritte giderken üzerime kıran araç beni kaldırıma attı full koruma olduğu için ucuz atlattım ekipmanlarınızı takın önemini kaza yapınca anlıyorsunuz bana bir şey olmaz demeyin sen ne kadar dikkatli olursan ol adam gelip üzerine çıkıyor
Eryaman, Sincan taraflarında trafik biraz vahşice sanırım. Çankaya taraflarında pek sorun olmuyor.
-
07 Aralık 2015, 17:55
Cok gecmis olsun. Ciddi bisey yoktur insallah.
Mengu anlatilmaz yasanir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
Gecenlerde sikisik trafikte ilerlerken siyah bir fluence onume kirdi ki arabanin arka kapi hizasindaydim. Yanina gittim su amk aynasini kullanin artik dedim. Adam,"ben o aynayi gullaniyom zaten. Sen adam gibi sursene motosikletini" deyince benden beklenmeyen bir hareket olarak bastim gittim. Ozellikle sincan orman gibi.
-
07 Aralık 2015, 21:17
motor ön maşa gitti sol ayna ve ön far takımının olduğu grenajlı kısım gitti alt sehpa yamulmuş sol ayaklık yamulmuş gözümde değil ben canımı kurtardığıma seviniyorum da şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ambulansla hastaneye kaldırdılar beni neyse işlemler falan filan karakola geldik ifade verdik ben karşı taraftan davacı şikayetçi oldum şimdi ne olacak motoru nasıl yaptıracaz kaskom yok zorunlu sigorta çekiciyi karşılamıyormuş bu masrafları benmi ödeyecem hem canıma kastedildi hemde kaza masraflarını benmi ödüyorum karşı tarafın kaskosu var ona ödetemiyozmu
-
07 Aralık 2015, 21:25
motor ön maşa gitti sol ayna ve ön far takımının olduğu grenajlı kısım gitti alt sehpa yamulmuş sol ayaklık yamulmuş gözümde değil ben canımı kurtardığıma seviniyorum da şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ambulansla hastaneye kaldırdılar beni neyse işlemler falan filan karakola geldik ifade verdik ben karşı taraftan davacı şikayetçi oldum şimdi ne olacak motoru nasıl yaptıracaz kaskom yok zorunlu sigorta çekiciyi karşılamıyormuş bu masrafları benmi ödeyecem hem canıma kastedildi hemde kaza masraflarını benmi ödüyorum karşı tarafın kaskosu var ona ödetemiyozmu
Cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Bunu diger basliklar altinda konu acarsaniz daha gorunur hale gelir, bilenler yardimci olmaya calisirlar. Kendi sigortaciniza sordunuzmu?
-
07 Aralık 2015, 21:45
numangokce adlı üyeden alıntı
Cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Bunu diger basliklar altinda konu acarsaniz daha gorunur hale gelir, bilenler yardimci olmaya calisirlar. Kendi sigortaciniza sordunuzmu?
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...ml#post3784763
Açtım Teşekkür ederim numangokce yarın yanına gelecektim kısmet olmadı
-
16 Aralık 2015, 20:02
kış geldi hiç kimse paylaşımda bulunmuyor kimse gezmiyo heralde motoruyla.
-
18 Aralık 2015, 02:33
sıfır motorsikletimi satıyorum bilginize. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-tertemiz-2015-sifir-sayilir-takas-veya-nakit-251795468/detay/
-
18 Aralık 2015, 09:12
BajajcıFARUK adlı üyeden alıntı
kış geldi hiç kimse paylaşımda bulunmuyor kimse gezmiyo heralde motoruyla.
Ben conta degisimi ile ilgili paylasomda bulunacaktim ama gerek kalmadi. Yan kapaklarin civatalari titresimden gevsiyor zamanla. Bakim yaparken onlari da kontrol etmekte fayda var. Kapak kenarlarinda terleme yapan varsa civatalari biraz sıksın. Conta patlamadiysa kesecektir. Fazla sıkıp dis attirmayin ama.
-
22 Aralık 2015, 17:51
Bu motora 5/40 yağ koyabilir miyiz?
-
23 Aralık 2015, 00:16
selenin sertliği gayet iyi ama illede değiştirecek isen, ki bende değiştirmeyi düşünüyorum ama benim değiştirme isteği sebebim boyum 1.85 ama bacak boyum 1.95 boyunda olan kişilere eş değer. sanırım imalat hatası var bende verdiğim linkte motor için her türlü deri ve tekstil ürünlerinde becerikliler eğer oraya gidersen oranın arka taraflarında da bu işi yapanlardan da fiyat al . http://www.motosay.com/iletisim.html
-
14 Ocak 2016, 23:53
Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim, 17 yaşındayım A1 ehliyetine başvurdum.
Bajaj Discover 125 st motorum var çok memnunum gerçekten çok az yakıyor ve emsallerine göre(ybr125,cbf150) güç olarak ta çok iyi 4 valf ve çift buji olması şehir içinde çok iyi düşük devirlerde boğuma yapmıyor.
Top speed yaklaşık olarak 120 km/h civarı (iki kişi) yaptık.Şun an motorum 2000 km de bakımları vs çok özen gösteriyorum.
Ve sizlerle motorumun birkaç fotoğrafını paylaşmak istiyorum.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
14 Ocak 2016, 23:57
egemen0zturk adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim, 17 yaşındayım A1 ehliyetine başvurdum.
Bajaj Discover 125 st motorum var çok memnunum gerçekten çok az yakıyor ve emsallerine göre(ybr125,cbf150) güç olarak ta çok iyi 4 valf ve çift buji olması şehir içinde çok iyi düşük devirlerde boğuma yapmıyor.
Top speed yaklaşık olarak 120 km/h civarı (iki kişi) yaptık.Şun an motorum 2000 km de bakımları vs çok özen gösteriyorum.
Ve sizlerle motorumun birkaç fotoğrafını paylaşmak istiyorum.
http://<a href="http://hizliresim.co...8j.jpg</a></a>
http://<a href="http://hizliresim.co...Lm.jpg</a></a>
Arka lastik ters takılmış.
-
15 Ocak 2016, 00:23
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Arka lastik ters takılmış.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Arka lastik patlamıştı lastikçiye götürdüm bu tubeless değil dedi iç lastiği söktü sibopu değiştirdi iç lastik takmadan yolladı. Yaptığı şey ne kadar
güvenilir bilmem ama zaten yakında güzel bir lastik çifti almayı düşünüyorum.
Tubeless taktırsam iki tarafa olur mu ?
Yada orjinali gibi iç lastikli mi taktır malıyım ?
-
15 Ocak 2016, 00:28
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Arka lastik patlamıştı lastikçiye götürdüm bu tubeless değil dedi iç lastiği söktü sibopu değiştirdi iç lastik takmadan yolladı. Yaptığı şey ne kadar
güvenilir bilmem ama zaten yakında güzel bir lastik çifti almayı düşünüyorum.
Tubeless taktırsam iki tarafa olur mu ?
Yada orjinali gibi iç lastikli mi taktır malıyım ?
Ben bu tarz ince tekerli motorlarda iç lastikli olmasını daha çok seviyorum. Hem dağ başında kalsan da bi şekilde lastiği değiştirip lastiğe hava basıp devam edebilirsin. Hem de iç lastikli kullanınca dış lastik daha iyi esniyor ıslakta karda buzda daha iyi yol tutuyor.
-
15 Ocak 2016, 00:50
Arkadaşlar bir de bu performans egzozlarından (adı performans bir özellği yok :D )takmak istiyorum bajaj discover'lara takan var mı? hiç gördünüz mü?
Takarsam nasıl görünür?
Öğrenciyiz ya biraz şekil olsun kanımızda var yani
Görüşlerinizi merak ediyorum yazarsanız sevinirim.
-
15 Ocak 2016, 00:55
Arkadaşlar bir de bu performans egzozlarından (adı performans bir özellği yok :D )takmak istiyorum bajaj discover'lara takan var mı? hiç gördünüz mü?
Takarsam nasıl görünür?
Öğrenciyiz ya biraz şekil olsun kanımızda var yani
http://i.hizliresim.com/L1OPzV.jpg
Görüşlerinizi merak ediyorum yazarsanız sevinirim.
Sizin motorda egzoz motorun altından dolaşıyor. Senin gösterdiğin egzoz Cg ve YBR motorlara uygun, onlarda egzoz yandan geçer. Onlarda fren pedalı egzozun altından dolaşır, senin motorda fren pedalı bu egzoz tarafından engellenip çalışmayacaktır.
-
15 Ocak 2016, 01:04
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sizin motorda egzoz motorun altından dolaşıyor. Senin gösterdiğin egzoz Cg ve YBR motorlara uygun, onlarda egzoz yandan geçer. Onlarda fren pedalı egzozun altından dolaşır, senin motorda fren pedalı bu egzoz tarafından engellenip çalışmayacaktır.
ben egzozu kestirip kaynak yaptırmayı düşünüyordum yapanlar var.
Arkadaşımın tanıdığı bir egzozcu var o yapar dedi ilk defa böyle bir girişimde bulunacağım.Bu egzozu takan cbr den tutun mondial driftlere kadar.. hatta bu forumda görmüştüm bir arkadaşımız yamaha wr125 motoruna taktırmıştı. Yani uyup uymayacağını geçip şekil kısmını merak ediyorum güçten düşme vs olur mu ?
-
20 Ocak 2016, 11:48
Selamün Aleyküm
Antalyada bajaj discovery 125 st almayı düşünüyorum burdaki yetkili satıcı sahibindene 3890 tl fiyat koymuş almayı düşünüyorum ama artık motorsiklet alırken nerdeyse motorsiklet kadar masrafları çıkıyor plaka ruhsat sigorta onlarda ne kadar tutar 2016 da alan varsa ne kadardaha masraf gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşşekürler
-
04 Şubat 2016, 23:27
Daha önce sorulmuş olabilir fakat ben bulamadım.Depo üstündeki şekiller sticker mi yoksa boya mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler