5000 bakımında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir acaba? Birde fiyat kaç tl dir.
5000 bakımında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir acaba? Birde fiyat kaç tl dir.
bu motoru hazir kurulu satiyorlar bi sikinti olur mu alsak sifir ??
yani zaten bayiden demontaj vermiyorlar montaj yapıp veriyorlar sıfırda alsan böyle. bende öyle aldım. sorun montajı yapana göre olabilir ama test ediyorlar kendilerince birşey olacağını sanmıyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-23.html
kutulu istedim serviste açtırdım , başında durdum. Toplanmasını izledim. Motosiklet konusunda pek bilgin yok ise böylece serviste takılıp bol bol sohbet imkanın olur.
Passionately in love with Motorcycle
bende boyle bisey istesem yaparlar mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
motoru almaya gittiginde motor hazir bi sekilde direkman sana mi verdiler ee o motor hep gunes yiyor tozu vs benim icim rahat etmiyor
vay hocam sen yanmışın ya motor toz güneş gibi şeyleri düşünüyorsan ve aynı düşünceler hayatında ki başka şeylere de etkense, sıkıntı
merak ediyorum arabayı da kutulu mu isteyeceksin?
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
5000 bakımından sonra kışın tek marşla çalışan motor şimdi çalışmaz oldu yada marş alıyor ve sonra stop ediyor. Sonra asla marşla çalışımıyor jikle ilede 3 veya 4.de çalışıyor neden olabilir acaba
Selam discover kullanıcıları bende aranıza balıkesirden katılıyorum tekeriniz her zaman düz bassın bizim motorlar bence sınıfının en iyisi her yönden
Selamın aleykum arkadaşlar. Cbf 150 motoruma sızın koruma demirinden takmak istiyorum ama yaşadığım yerde olmadığı için netten almak zorundayım. Sorum şu, discover koruma demiri benim motora uyar mi ve bağlantı yerleri nereye denk gelir. ?? Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
http://www.kalyoncumotor.com/bajaj-p...-koruma-demiri su demir..
Değerli arkadaşlar;
Pazartesi gününden itibaren bajaj ürünlerinin fiyatı aşağıdaki gibi olacaktır;
1. PULSAR 200 NS:8.451 TL
2. DİSCOVER 125 ST: 4.399 TL
3. BOXER 150: 2.914 TL
Sitemizdeki güncelleme hafta başında yapılacaktır.
Saygılarımla...
Buralardan degilim ama ilk ben gordum galiba. Alma niyeti olanlara gecmis olsun.
Facebook discover grubunda yasananlar foruma ne yazik ki yansimiyor. Forum sayfamiz baya durgun =) yaza ins. Biraz hareket goruruz..
s.a.
dişlilerle oynayan varmı acaba. birde 5000 bakımdan sonra karda kışta tek marşta çalışan motor şimdi çalışsa bile ardından hemen stop ediyor birdaha da jikle ile çalıştırabiliyorum oda 3.veya 4. denememde ve yine rölantide çalışmıyor kısa süre sonra stop ediyor. sebebi ne olabilir.
tur camı taktıran varmı istanbuldan aksesuar kullanan arkadaşlar resim paylaşsında gözlerimiz bayram etsin
En son bu sorunu belirttiğinden beri 12 gün geçmiş hala düzelmedi ise , Daha fazla beklemenin anlamı yok , 5000 bakımını yaptırdığın yere git yada sana güven telkin etmiyorsa farklı bi servise git.
Ben ön dişliyi değiştirdim. orjinali 14'dür . Amacım 90-100 Km/h da daha rahat gitmek ve bunu yaparken akselerasyonu düşürmemek.
15T ve 16T taktım . Ve 15T de karar kıldım .
Cemre düştü dediler, dün güneşi görür görmez, Kış uykusundan uyandırıp , 20-30 km sürüş yaptım.
Özlemişiz , inanılmaz keyifli bi makina.
Sezona Hazırlıklarım;
-Far ampülü değiştircem. Osram Racer diye %20 daha güçlü %50 daha beyaz
-forumda Pulsar 200 lere taktıkları, Ledli elcik koruma takacağım .
-Depoüstü çanta
-SJ4000 wifi action camera
-ekipman olarak eksiğim olan, kevlar korumalı kot alacağım fuardan.
-en önemlisi Mart sonunda Honda GS2 sertifikası alacağım.
Discover'cılar sizde motorumuza yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı paylaşın
Passionately in love with Motorcycle
Araya kar yağışı girince bekledim bugün bende bir çıktım ışıklarda da stop edince artık tamam servis yolu beni bekler dedim.
Dişli konusu benide dişli değiştirmeye yöneltiyor çünkü facebook grubundada değiştiren herkes çok memnun. Hazırlıklarınızı merakla bekliyorum. Bende bir ara elcik koruma denedim ama gidona uymadı uydurdum bi şekilde ama görüntüsüde hoş olmadı aldık kenara koyduk sizin dediğiniz denge topuzu tarafından bağlantısı var sadece hoş olabilir
Boxer ve pulsar sayfaları yıkılıyor discover sayfası matem evi gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)