Bu sizce nasil olur? Daha once boyle birsey deneyen veya goren var mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...63685459/detay
Bu sizce nasil olur? Daha once boyle birsey deneyen veya goren var mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...63685459/detay
Oturma yeri açılıyor mu arkadaşlar ben bulamadım.
Sol tarafta yedek depo anahtarının altındaki siyah kapak üzerinde anahtarınla açabileceğin kilit var ordan o kapakları çıkar , akü filan var hemen orda tutabilecğin bir tel göreceksin onu çektiğinde , koltukta kilit sistemi arkada ilk ordan yukarı çekersin , koltuğu oturturken önce ön tarafı yerleştirirsin. koltuğun altında sabitlenmiş anahtar takımınıda görebilirsin.
Hayırlı olsun, Kazasız sürüşler..
Passionately in love with Motorcycle
Bu denemeden gene yaptım. Motor şu an 7500 km'de. bir depoyla gene 800 km'yi göremedim malesef. 785 km'de depo tükendi. yani bir depo 13.5 litre benzin ile 785 km gitmiş oldu. Az yaksın diye kendimi kasmadım 2 kişide bindim, 80 üstünede çıktım. sadece gaz koluna kibar davrandım.
herkesin yakıt tüketimi aşağı yukarı bu şekilde sinan. neredeyse 1 litre ile 50 km ye tekabül ediyor. normali bu olsa gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
doğru ama pulsar'ın göstergesi o.
Arkadaşlar 15T Dişliyi bi türlü bulamadım bi yardımcı olabilirmisiniz
Bulduklarımın hepsi büyük geliyo yuvaya
100lük cup dişlisi alıcaksın.
Sabitlenmiş anahtar takımını göremedim. Ayrıca rodaj hakkında bilgi verebilir misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Çok soru soruyorum ama yedek depo hakkındada bilgi istiyorum benzin direk yedek depoyada iniyormu
Anahtar takımı koltuğu ters çevir hemen altındaki boşlukta. bir lastikle sabitlenmiş olması lazım. Rodajıda klullanma kitapçığı var, orada motor alıştırma bölümündeki yazan talimatlara göre yapabilirsin.
Yedek depo denen şey aslında tam olarak ismi rezerve dir. yani orada zaten sürekli benzin var. sen sadece yakıt musluğu ile yakıt yönünü değiştirerek, daha alt seviyeden karbüratöre akmasını sağlıyorsun hepsi bu.
Abiler bugün aranıza katıldım.Mavi siyah discoverla motor gerçekten hoş. Simdilik suspansiyonlarin cukurlari çok güzel emdigini söyleyebilirim.Titreşim olarak YBR yle ayni arkadasta da YBR var görünüşü resimlere gore çok daha gösterişli.Bazilarinin dediginin aksine sonuna kadar parasini hakediyor
Furkan aramıza hoşgeldin. Kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Passionately in love with Motorcycle
Benzin göstergesi yedek depodaki benzinide gösteriyor mu?
Yedek depoya benzin nasil dolduruluyor ?
hocam yedek depo ile normal depo aynı yerdir. sadece sol tarafta musluğu değiştiren yuvarlak bir mekanizma var,
deponun son 3,5 lt sini kullanmak istiyorsan musluğu yedek depo konumuna getiriyorsunuz.
ayrıca bir yedek depo, hiç bir motorda bulunmamaktadır.
benzin göstergesi için kendi gözlemim; İbre, tam o kırmızı alana gelmeye yakın yedek depoya geçiyor. ben sürekli musluğu tam depoda kullanıyorum. İbre kırmızıya geldiğinde motor yedek depoda ve neredeyse 150 km daha gidebilir gözüyle bakıyorum.
bu arada, yaklaşık 3 hafta sonra motorun bırandasını dün gece açtım
havada gayet soğuktu, marşa dokunmam ile alması bir oldu hemen çalıştı ama daha sonra stop etti, jikleyi unutmuşum. jikleyi açarak tekrar marş bastım ve hafif yarım gaz verip bıraktım, tık demeden, hiç stop etmeden gittim geldim.
Cikle nasil kullaniliyo ?
arkadaşlar kaç km desiniz, ne kadar yol yaptık şimdiye kadar?
Merhaba arkadaşlar, Konya'da bu motordan kullanan varmı?
Jikle motorun sağ tarafında, deponun hemen altına doğru, karbüratörün önündeki mandaldır.
Sadece soğuk havalarda kullanımı uygundur. Motoru çalıştırmadan önce jikleyi yukarı doğru kaldırıyorsunuz,(aşağıda olabilir tam emin değilim) motoru çalıştırıp jikleli bir şekilde 1-2 dakika bekliyorsunuz.
jikle aktif iken motorun rölanti si hızlı olduğu için çabuk ısınıyor, aksi takdirde sürekli stop eder.
1-2 dakika çalıştıktan sonra jikleyi aşağı doğru itin motor normal devrine düşecektir.
Ondan sonra hareket etmeye hazırsınız.
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
Benzin var gösteriyordu ama gaz yemiyordu yedek depoya alınca bir sorun kalmıyordu o yüzden sormuştum. 124km'deyim ayrica
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)