Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ağustos 2014, 20:00
arkadaşlar merhabalar bende bugün tekirdağdan livanur motordan kırmızı renkli bajaj discover aldım. inşALLAH hayırlısı olur. aranıza yeni katıldım bende inşALLAH kazasız belasız günler geçiririz. Yalnız bana 6 taksit yaptırdım üstüne faiz ekledi 4105 liraya patladı motor. Neyse hayırlısı olsun. Arkadaşlar umarım sorun yaşamayız. Tekirdağ/Çorlu'da kullanacağım motoru inşALLAH bir sıkıntı çıkmaz. Rabbim yardımcımız olsun. umarım bir hata yapmamışımdır.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2014, 08:41
-
17 Ağustos 2014, 09:26
Selam bende corluda oturuyorum motorun hayirlisi olsun allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin aldigin yerde pulsar varmiydi ben siyah renk pulsar almayi düşünüyorum da
-
17 Ağustos 2014, 17:02
Selamun aleyküm arkadaşlar.
Benim bajaj discover 125 ST motosikletim var yeni aldım bu motoru motor kullanmayı da pek bilmem benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
motosikletin ısıtma jiklesi ne şekilde kapalı duruma getirilir bilmiyorum, jikleyi açık motoru kullanmış olabilirim, motor şuan 670 km yaptı yarın bakımını yaptırmaya gideceğim eğer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
-
17 Ağustos 2014, 18:28
[QUOTE=hsyncls;3421181]Abi akşam paylaşımdan sonra buraya link atarsan güzel olur bizde okumuş incelemiş oluruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Abi özel mesaj atamadım ama alanya merkeze gelirsen musait olunca görmek ısterım merkez postanenin ordaki aveada calısıyorum ismim hüseyin 1 den sobra hep orda
Huseyin su plakayi takayim ilk firsatta yanindayim,dener bi bakarsin
-
17 Ağustos 2014, 18:38
hsyn1985 adlı üyeden alıntı
Benim bajaj discover 125 ST motosikletim var yeni aldım bu motoru motor kullanmayı da pek bilmem benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
motosikletin ısıtma jiklesi ne şekilde kapalı duruma getirilir bilmiyorum, jikleyi açık motoru kullanmış olabilirim, motor şuan 670 km yaptı yarın bakımını yaptırmaya gideceğim eğer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
biri hayrına söylesin de bizde motordan olmuyalım
-
17 Ağustos 2014, 18:46
hsyn1985 adlı üyeden alıntı
Jiklede 2 kademe vardır yolda giderken jikleyi bi aşağı bi yukarı yap jikle 2 kademede açikken motorun bogulur gibi olur gaz yemez demekki jikle 2 kademe açık sonra 2 kademe ters tarafa ittir jiklen kapandı
-
17 Ağustos 2014, 20:59
Motosikletimize sis farını taktım , ayrıntıyı aşağıdaki konu başlığından takip edebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...d-montaji.html
Passionately in love with Motorcycle
-
17 Ağustos 2014, 20:59
eyvallah abi ne demek soyle durusuna baksak bile hayirli ugurlu olsun motorun :D
-
18 Ağustos 2014, 00:33
discover ile rks 150 titanic arasında kaldım. Hangisini öneririsiniz?
yaş 20 ilk motorum olacak.
-
18 Ağustos 2014, 16:40
laz61 adlı üyeden alıntı
discover ile rks 150 titanic arasında kaldım. Hangisini öneririsiniz?
yaş 20 ilk motorum olacak.
Kesinlikle Discoveri derim.Sadece Ekrem ata gibi bir abinin olmasından dolayı dahi rahatlıkla alınır
-
18 Ağustos 2014, 16:56
islambey adlı üyeden alıntı
Kesinlikle Discoveri derim.Sadece Ekrem ata gibi bir abinin olmasından dolayı dahi rahatlıkla alınır
Benim için önemli olan motorun dayanıklılığı. Günde en aşşa 30km yapıcam ev iş arası. Sorunsuz olması benim için önemli. Tvs apachi 2012 kasalarına baktım hoşumada gitti ancak 2yıl geçmiş üzerinden yatmış motor nasıl olur bilmiyorum.
-
18 Ağustos 2014, 18:36
Değerli arkadaşlar;
fedos rumuzlu arkadaşımızı bu zorlu seferi için tebrik ediyorum. Özellikle çok iyi bir yakıt performansı yakalamış. İstanbul'da karışık kurye kullanımında sarfiyatın 100 km de 2-2,5 lt arası olduğunu biliyoruz. Ama 1.100 km lik bir mesafede 80-90 km sürat ile bu yakıt sarfiyatı çok dikkat çekici...
Şahsen olumlu olumsuz tüm izlenimlerini yazmasını isterim. Takdir edersiniz ki commuter segmentindeki bir ürün normal şartlarda bu km.lerdeki bir mesafe için çok ideal bir ürün sayılmaz. Ama sorunsuz bu mesafelerin kat edilmesi de ürün için iyi bir referans sayılabilir. Dönüş yorumlarını da merakla bekliyoruz. Alım kararı verecek arkadaşlar için hiç tereddüt yaşanmaması gereken bir ürün olduğunu açıklıkla söyleyebilirim. Sadece bu üründen ne beklendiğinin bilincinde olunsun.
Yeni ürün sahibi olan arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum. Allah kazasız belasız keyifli sürüler nasip etsin inşallah.
Saygılarımla...
-
19 Ağustos 2014, 14:34
-
19 Ağustos 2014, 17:07
@ekremata
http://www.topsixlist.com/2013/05/14...-indian-bikes/
listesinde görülen discover100cc'yi getirmeyi düşünüyor musunuz?
http://www.bajajauto.com/dis_feature...gy.asp#topLook
linkinde görülen 1 litre ile 91 kilometre gidiyor değeri gerçekten doğru mu? Bu ürünü Türkiye motorsiklet piyasasından mahrum etmeyin
PERFORMANCE
A MOTORCYCLE THAT KEEPS GOING
Enjoy unmatched mileage of up to
91kmpl* with the Bajaj Discover 100. Its DTS-I engine provides a class apart experience for an average commuter motorcycle. It’s Molycote piston lowers friction and increases engine life & efficiency. The low maintenance battery reduces the hassles of frequently checking the water levels. The ExhausTec technology also provides excellent pulling power even at a low speed in a high gear, thus reducing the need to constantly shift gears.
*CMVR
-
19 Ağustos 2014, 17:49
Bence mahrum kalınsada olur.
Teknik özelliklerini inceledinizmi , çok zayıf teknolojinin gerisinde kalmış bir ürün ,
125 ST bu sınıfa hitab edecek en iyi commuter olmuş.
Passionately in love with Motorcycle
-
19 Ağustos 2014, 18:41
Bu motoru boyu 1.90 civarı olup kullanan var mi üstünde bi foto atsa on numara olur.Sıkıntı falan yaratiyor mu
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
-
20 Ağustos 2014, 00:36
-
20 Ağustos 2014, 01:21
Tüm kurye arkadaslara tavsiyemdir bu motor. 6300 lira cbf150 ye vermeyin. 4100 liraya ondan daha iyi bir motoru yani bu modeli alın. 9 senedir kuryelik yaparım kolay kolay motor beğenen biri degilim. Hiç Çin malı almadım ve kullanmadım ve kesinlikle kaliteden ve konfordan anlayan biri olarak bu motoru tavsiye ediyorum. Bu motor Hindistan'ın starı dır. Dünya genelinde en çok satan markadır. Yaklaşık 4 ay araştırdım forumları takip ettim okudum ve bajaj aldım. Şu an 450 km oldu. 3 gündür kullanıyorum. Ve her sürüşümde iyiki almışım diyorum. discover modelini de denedim, Apache gibi bir ucube ile kıyaslanması haksızlık olur. Çünkü bir kere bu motorun oturuş pozisyonu ybr ile aynı. Apache de ise kendimi ipte oynayan cambaz gibi hissetmistim, rezilliği tartışılmaz bir motordur apache.
Cbf de kullandım hemde 100 bin km. Beni hergün yoruyordu. Spacy 40 bin kullandım ve hep yoruyordu. 3 gündür bajaj a biniyorum ve yorgunluk hiç olmuyor.
-
21 Ağustos 2014, 16:40
Abilerim konu ölmesin güncel kmler nedir varmi canınızı sıkan birşeyler :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler