Arkadaslar 1000 km olan 1 aylik mavi discovery 125 st mi pulsar almak icin satiyorum... İstanbul anadolu yakasi icinde ilgilenen olursa bilginiz olsun.
Arkadaslar 1000 km olan 1 aylik mavi discovery 125 st mi pulsar almak icin satiyorum... İstanbul anadolu yakasi icinde ilgilenen olursa bilginiz olsun.
senin motoru hiç bilmiyorum fikrim yok denemek isterim aslında.
ev almak için atılım yapıcam paraya ihtiyacım olabilir. tamamen motorsuz gezmektense en az para ayırarak eli yüzü düzgün bir motora binmek daha iyi diye düşündüğüm için önce cc düşürüp sonra ev işine girişicem yoksa acil paraya ihtiyacım olupta motoru ucuza verebilirim ve bir süre motorsuz da kalabilirim. tehlikeyi önceden farkedip önlem almak benim işim
ooooow sen bursadaymışsın iistanbulda olsan bi görüşürdük
ben buralarda bi o motoru deneyeyim de oan göre haberleşiriz
Merhaba arkadaşlar , Dün oktay motora bakım için gitmiştim, tesadüf bajajdan yetkili arkadaşlarda rutin kontrol ve fikir alışverişi için oradaydılar. Yaklaşık bir saat kaldılar. iyi oldu.Bende bayağı fikir edinmiş oldum. Sattıkları ürünün arkalarında olmaları,takip etmeleri çok güzel .Biz kullanıcılar yalnız değiliz anlaşılan
Çok zamandır planladığım bir uzun yol projem vardı. Yola çıkmadan tüm bakımları yaptırayım demiştim bende ...Oktay usta sağolsun Müşteri gibi değil arkadaş gibi davranıyor. Motorun yağı değişti , zincir yağlandı. Test sürüşü yapıldı.Standart kontrolleri yapıldı.Hiç bir sorun görünmüyor. İnşaallah yapacağım uzun seyahatte de sıkıntı yaşamam.
Motor acildikca hosuma gitmeye basladi,ilk bastaki titresim su an yok,vitesler gecisler super olmaya basladi ,discoveri hafta ici surusler icin ise gidip gelmeler icin kullaniyorum,hafta sonu sym gts 250 var sym kadar rahat olma sansi yok ama sehir ici surusu zevkli ve eglenceli..
İrc den baska lastik takan varmi
Merhaba Arkadaşlar, ilk yakıt denememde 0,144 kr yakmıştı ikincisinde 0,134 kr düştü sizce iyimi yoksa daha düşecekmi ama ben hep şehir içi kullandım...
Valla yakıt konusunda benimde ölçümlerim var,1000km yi devirdim, sizinkiler ile eşdeğerde. en fazla 0,14 yaktırabildim.
Çok fazla kılı kırk yarmaya gerek yok, bayağı az yakıyor
h.sonu 120 km lik yola gittim. Açıkcası 100-110 km sürat yetmiyor. Şehir içi akselarasyon çok iyi , hızda yeterli.
Şehir dışı gezileri için biraz zayıf kalıyor, devir kesiciden dolayı, Sanki motor daha gidecek gibi duruyor.. Kesiciyi keşke bi tık yukarı çekselermiş.
Bir yol Fotosu ekliyeyim.
Passionately in love with Motorcycle
Merhabalar arkadaşlar yeni alan arkadaşlara hayirli olsun
20(bin) bakimimi yaptirdim rutin degisenlerden hariç zincir ve bujiler değişti haricen bir sikinti yok ilk günkü gibi kullanmaya devam ediyorum birkaç modifiye yapicam onlarin resimlerinide en kisa zamanda aticam inş . saglicakla kalin
Yola Her Çıktığımda azrail'le Selamlaşmak Zorundamıyım
Metzeler me22 'nin ölçüleri uyuyor. Kullanan var mı ?
Herkese Selamlar Arkadaşlar,Motorun Yakıt Deposu 13.5 litre Yazıyor Verilerinde Lakin Yedek Depo Kaç Litre Alıyor Onun Bilgisine Ulaşamadım.Ne Kadar Alıyor Yedek Depo Bilgisi Olan Yazabilrmi
Çok sayin abilerim oncelikle mobilden yaziyorum yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim Antalyanin Alanya ilcesindeyim Alanyada mege motor satiyor bajaj i uzun suredir istiyorum umit bey var meganin sahibi sagolsun yardimci oldu baktim ama test motorunun bakimi varmis test edemedim Alanyada kullanan forumdan arkadaslarimiz varsa tanismak isterim bana motorunu anlatsin su soyle bu boyle diye test etmesekte sorun yok etmis kadar okudum zaten 80 cc scooter kullaniyorum kendimde ama artik az buyutme vakti geldi alanyada bajaj cok satti suanda yaklasik 15 boxer 45 civari discover 25 30 da pulsar satilmis halada butun renklerden stoklarda var insallah bi kac kullanicisiyla tanisirim burda iyi gunler :D
Değerli arkadaşlar; discover kullanıcıları çoğalıyor. Memnuniyetle izliyoruz. Bir ürünün hemen anlaşılabilmesi ve pazarda kendine yer edinebilmesi, tutunması kolay değil. Discover 125 ST zaman içinde her geçen gün kendini daha da sevdirebilecek vasıfta. Güç, yakıt, görsellik, sağlamlık, ucuz yedek parça... Hepsi dengeli vaziyette bulunuyor. Özellikle km.ler geçtikçe ürünün vasıfları çok daha iyi anlaşılıyor. Zaten yorumlar da bunu gösteriyor.
Bizdeki motor kültüründe yanlış olan algı şu. Bayram öncesi güneydoğu illerinde bir bayimizde idik. Gençlerin tercih ettiği bir ürünü bize gösterdiler. 100 cc bir motosikletin modifeler yapılarak hızının 160 km/h lara kadar çıkarıldığını söylediler. Hakikaten ürktüm. Göz göre göre gençlerimizi ölüme itiyoruz. Bu işin mühendislik neresinde, emniyet hesapları neresinde, çok yazık...
Bunu niçin dile getirdim? Bahsettiğim Discover 125 ST üründe 13 ps güç var ve 10.500 devir/dk da devir kesici devreye giriyor. Bu da ortalama 105-115 km/h (rüzgar konumu, rodaj sonrası kullanımdaki farklılıklar sebebi ile aralık değişebiliyor) hız demektir. 125 cc bir motosiklet için fevkalade yeterli bir sürattir. Hem motorun, hem kişinin emniyetine yönelik son derece önemli bir teknolojidir. Ama inanır mısınız, çoğu zaman bunun son hızı düşük diye karşımıza tenkit unsuru olarak çıktı. Bir ürüne bakıldığı zaman hemen bunun sürati nedir sorusu çok tehlikeli. Özellikle gençlerimizin algısı maalesef böyle. Ne aldığımızı, nerede kullanacağımızı, üründen ne beklediğimizi çok iyi bilmemiz gerekir. Arka ya da önde değiştirilen bir dişlinin bile aslında gözden kaçırılan o kadar mahzurları var ki?
Ürünümüz kıymetli ama hepsinden önemlisi canımız…
Bunu da izah etmeyi kendime bir borç gördüm.
Bugün Gökhan SEZER kardeşimiz de fabrikada bizi ziyaret etti. Kendisine teşekkür ederiz. Ürünü 20.000 km. de ama maşallah çok temiz görünüyordu.
Tüm motorsever arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum…
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)