Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Temmuz 2014, 20:44
hangi facebook sayfasından bahsettiğini bilmiyorum lakin, kullanıcı paylaşım sayfasında yazdığın yoruma bende cevap yazdım ve aynı cevabı burayada yazıyorum
bende hiçbir sorun sıkıntı yok. bahsettikleriniz kronik arıza değildir malesef. Şimdi Jantı sen aldığın da yamuk muydu? alırken bakmadın mı? eğer aldıktan sonra yamulduysa kullanıcı hatası. ben buradan görüyorum. aksırma tıksırma demişsiniz nedense bizde yok. videoda çekerim boy boy fotoğrafta atarım. buyur
Reklamlar
-
06 Temmuz 2014, 20:52
Değerli Özkan Ardıç Bey ile görüştüm. Tüm şikayeti baştan sona gözden geçirilecektir. Selam ve saygılarımı sunuyorum...
ozkanardic adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/GbQqGy.jpg
Bu motoru bu kadar ovmeyin arkadaslar.Karsinizda bir tane muhattap yok.Aldim sifr ben bunu 3 gun sonra jant patladi,patladi diyorum dikkat edin.İstanbula gitti ertesi gun geri geldi kullanici hatasidir diye.Anlayamadigim jant gonderdigim gibi geri geldi nasil incelediniz nasil hatayi bende buldunuz.face discover turkiye sayfasina bunu yazdim admini sayfaya yazi yazmami engelledi.hep iyi haberleri yayinlicak pasam.korburatorubde sorunlu yokus yukari 50 60 dan sonra oksuruyor da tiksiriyorda.duz yolda 70 den sonra bi oksurmelet bi tiksirmelet basliyor.Bol keseden konusmuyorum izmir ödemis ten yaziyorum ben dahil 3 motor sahipleri epimiz ayni seylerdrn sikayetciyiz.Ödemiten istanbula kargo hiç beklemeksizin git gel süresi 3 gündür benim bu jantım 3 günde geri geldi neymiş kullanıcı hatası hiç bi yerinde iz yok kargoyu acmadan geri göndermşler bu motorun arkasında duran yok sonuna kadar dediklerimin arkasındayım 0541 580 1989 telefon numaram boy boy da jantın ve motorun resimlerini atarım kaza ibaresi yok en ufak laka da jant patladı patlamak demek ölüm demek bilmem nasıl anlarsınız ama numaram ilanda.kafanızı şişirdim ama herkes bilgili olsun. bu arada 70 den 80 e bi surat yapayım dedin mi öksürüyor tiksiriyor sonra düzeliyor bu damı kullanıcı hatası motordan memnun olan o üç beş arkadaş biz de para verdik buna haberiniz olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
bu arada facedeki discovery sayfasına yazdım bu msjı sağolsun yönetici arkadas yorum yapma yetkimi kapatmış,neden kötü reklam olmasın numaram ilanda insallah bi faydam olur herkese teşekkürler.
-
06 Temmuz 2014, 20:52
arkadaşlar merhaba
motorumu takas ettim bir scoterla.. artık discover yok.. scoter arıyordum, vitesli beni yoruyordu değiştirdik sym fiddle ile..sym gts evo kullandım 13.000 km biliyororum kalitesini..tam 100 km tam gaz gittim discover ile..devir kesici uyuz birşeymiş gerçekten..ama sonradan hak verdim yani gittikçe gidiyor motor, yuksek devir gerçekten motora zarar verir.. tekleme konusunda, birkaç sefer bana da oldu..ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil..devrini aldıktan sonra tekleme falan olmuyor.
ben gayet memundum....satılacak motor değildi ama vitesli zor bana göre değil..scooter la devam şimdilik
saygılar
-
07 Temmuz 2014, 01:35
Bende motorumu teslim alacagim günü beklemedeyim yapilan yorumlarda motoru çok beğenip tavsiye eden de var hic beğenmeyip kotuleyende var biraz sans durumu ortaya cikiyo sanirsam ben bu motoru hic araştırmadan sadece görselliğine bakarak aldim inşallah doğru bir tercih yapmisimdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Garip adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba
u takas ettim bir scoterla.. artık discover yok.. scoter arıyordum, vitesli beni yoruyordu değiştirdik sym fiddle ile..sym gts evo kullandım 13.000 km biliyororum kalitesini..tam 100 km tam gaz gittim discover ile..devir kesici uyuz birşeymiş gerçekten..ama sonradan hak verdim yani gittikçe gidiyor motor, yuksek devir gerçekten motora zarar verir.. tekleme konusunda, birkaç sefer bana da oldu..ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil..devrini aldıktan sonra tekleme falan olmuyor.
ben gayet memundum....satılacak motor değildi ama vitesli zor bana göre değil..scooter la devam şimdilik
saygılar
Hayirli olsun garip hocam sizin motorun ayakkabi yakma olayi nazil sonuclandi
-
07 Temmuz 2014, 01:36
özgür 16 adlı üyeden alıntı
Bende motorumu teslim alacagim günü beklemedeyim yapilan yorumlarda motoru çok beğenip tavsiye eden de var hic beğenmeyip kotuleyende var biraz sans durumu ortaya cikiyo sanirsam ben bu motoru hic araştırmadan sadece görselliğine bakarak aldim inşallah doğru bir tercih yapmisimdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Hayirli olsun garip hocam sizin motorun ayakkabi yakma olayi nazil sonuclandi
Yazdığım gibi, düşük hızda çok km gidilirse o bölge ısınıyor. Dikkat etmek lazım
-
07 Temmuz 2014, 12:17
-
07 Temmuz 2014, 12:21
fedos adlı üyeden alıntı
daha başka resim yokmu ?
-
07 Temmuz 2014, 12:28
Teslim alinca foto eklerim peki resim ekleme nasil yapiliyo bilen arkadaşlar yardimci olabilirler mi???
-
07 Temmuz 2014, 12:28
Benzeri var .
güzel bakan , güzel görür.
-
07 Temmuz 2014, 12:35
folyo yu nerde yaptırdın ve maliyeti ne kadar tuttu?
ayrıca güneş+yağmur gibi kavramlar girdiğinde 1-2 senelik performansı tahminen ne olur ?
-
07 Temmuz 2014, 12:37
Garip adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba
motorumu takas ettim bir scoterla.. artık discover yok.. scoter arıyordum, vitesli beni yoruyordu değiştirdik sym fiddle ile..sym gts evo kullandım 13.000 km biliyororum kalitesini..tam 100 km tam gaz gittim discover ile..devir kesici uyuz birşeymiş gerçekten..ama sonradan hak verdim yani gittikçe gidiyor motor, yuksek devir gerçekten motora zarar verir.. tekleme konusunda, birkaç sefer bana da oldu..ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil..devrini aldıktan sonra tekleme falan olmuyor.
saygılar
Hayırlı olsun. Allah ( cc ) pişman etmesin.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
07 Temmuz 2014, 12:57
yıkanıyor
-
07 Temmuz 2014, 13:01
fedos adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Şeffaf mı uyguladın Yoksa renkli mi?
-
07 Temmuz 2014, 13:11
özgür 16 adlı üyeden alıntı
Teslim alinca foto eklerim peki resim ekleme nasil yapiliyo bilen arkadaşlar yardimci olabilirler mi???
sen hele bi al çek hazırla resimleri, o zaman yardımcı oluruz
-
07 Temmuz 2014, 13:24
ARTIK BAJAJ Discovery Ailesindenim!!
Evet birkaç zamandır değerli ve saygıdeğer motosiklet.net üyelerinin tecrübelerinden ve yönlendirmelerinden faydalanarak sonunda motosikletimi aldım.
BAJAJ Discovery ST 125 Kırmızı-Siyah
Geçen Cumartesi günü Baybars Bey’in sahibi olduğu Kadıköy Bay-Moto’dan motosikletimi aldım. Yanında gerekli aksesuar grubu dahil hepsini aldım.
Motosikletimin evraklarını bekliyorum. Daha sonrasında plaka, ruhsat tescil vs. işlerini halledeceğim...
Öncelikle Kuralkan Motor’a gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Sayın EKREM ATA Bey’in göstermiş olduğu ilgi ve yardımlarından dolayı kendilerine ve kendilerinin şahsında üstlerine özellikle teşekkür ediyorum.
Bay-Moto Baybars Bey’e beni bir müşteri değil bir arkadaş gibi ağırladığından dolayı ve bana katkıda bulunan değerli forum üyelerine ve motosiklet.net ailesine teşekkür ediyorum.
Cenab-ı Hak hayırlı uğurlu eder. Bereketli kılar, kazasız ve belasız sürüşler nasip eder. İnşaallah.
Allah’ım yolculuk boyunca arkadaşımız sensin. Çoluk çocuğumuzu da sana emanet ederiz. Bizi emniyet içerisinde evimize geri çevir. Allah’ım bize mesafeleri kısalt, yolculuğumuzu kolay kıl. Allah’ım yolculuğun sıkıntılarından sana sığınırım ve zorluklarından ve kötülüklerinden de sana sığınırım. Amin
-
07 Temmuz 2014, 13:30
teşekkürler , şeffaf uyguladım .ağustosta uzun yol projem var. ufak ufak hazırlık yapıyorum .
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
OrhanGrafik adlı üyeden alıntı
Evet birkaç zamandır değerli ve saygıdeğer motosiklet.net üyelerinin tecrübelerinden ve yönlendirmelerinden faydalanarak sonunda motosikletimi aldım.
Geçen Cumartesi günü Baybars Bey’in sahibi olduğu Kadıköy Bay-Moto’dan motosikletimi aldım. Yanında gerekli aksesuar grubu dahil hepsini aldım.
Motosikletimin evraklarını bekliyorum. Daha sonrasında plaka, ruhsat tescil vs. işlerini halledeceğim...
Öncelikle Kuralkan Motor’a gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Sayın EKREM ATA Bey’in göstermiş olduğu ilgi ve yardımlarından dolayı kendilerine ve kendilerinin şahsında üstlerine özellikle teşekkür ediyorum.
Bay-Moto Baybars Bey’e beni bir müşteri değil bir arkadaş gibi ağırladığından dolayı ve bana katkıda bulunan değerli forum üyelerine ve motosiklet.net ailesine teşekkür ediyorum.
Cenab-ı Hak hayırlı uğurlu eder. Bereketli kılar, kazasız ve belasız sürüşler nasip eder. İnşaallah.
Allah’ım yolculuk boyunca arkadaşımız sensin. Çoluk çocuğumuzu da sana emanet ederiz. Bizi emniyet içerisinde evimize geri çevir. Allah’ım bize mesafeleri kısalt, yolculuğumuzu kolay kıl. Allah’ım yolculuğun sıkıntılarından sana sığınırım ve zorluklarından ve kötülüklerinden de sana sığınırım. Amin
motorunuz hayırlı olsun .
güzel bakan , güzel görür.
-
07 Temmuz 2014, 13:51
Hayirli olsun.kazasiz belasiz iyi günlerde kullanan inşallah bu arada duaniz çok güzel tam anlamıyla kalpten geçenleri yaziya dokmussunuz.amin.
-
07 Temmuz 2014, 13:53
Amin..
Hayırlı uğurlu olsun
-
07 Temmuz 2014, 14:51
Amin.
Hayırlı uğurlu olsun.
Motosikletin yanında ne gibi aksesuarlar veriliyor.
-
07 Temmuz 2014, 15:17
aksesuar derken gerekli ekipmandan bahsetmiştim.
arka çanta demiri, depo kılıfı ki şu an bay-moto da var bildiğim ...
lastiklerini değiştirdim şambriyelli idiler.. IRC tubeless yaptırdım... yapacak bir şey yok forum abilerinin tavsiyesi bunlar
Taşıma çantası, kask, mont, bot, dizlik, eldiven, bellik, zincir kilit v.s. gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler