Anlaşıldığı kadarıyla bajaj servisleri servislerde bizi.....
Anlaşıldığı kadarıyla bajaj servisleri servislerde bizi.....
istanbuldan yeni almayı düşünen arkadaşlara güzel fırsat.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68199713/detay
Servisleriniz çok ücret alıyor arkadaşlar. Gerektiğinden çok hemde... Çevre ilçeleri illeri de arayın fiyat alın öyle gidin..
Bu ilanda depo kılıfını gördüm.. Nasıl temin edebiliriz acaba kılıfı
Kendin al malzemeyi döşeme ci yapar daha ucuza gelir. Bende orjinal kilif üzerine bir kılıf daha kaplatacagim.eskimesin..
Garip kaç km desin..
Servisin ufacık bir yağ değişimine 25 tl işçilik alması çok canımı sıktı. . Sabaha kadar uyuyamadim.
Insaf be yukarda Allah var... işte bu tür olaylar motosiklet ne kadar iyi olsada satış sonrası servis fiyatları politikası herşeyi bitiriyor. ..
evet can sıkıcı motordan bile soğutur bu durumlar.
buranın esnafını hiç sevmiyorum. nerden bulacam öyle işinin ehli bir esnaf da yaptıracam. çok zor be abicim
Acele etme ben yaptiricam. Kaça çıkacak yazarım.
+1 o zaman.. bende varım yaptırma işinde. bakalım kaç para tutacak. deponun çizilmesini istemiyorum dizlik varken. yaz geldi , motosiklet alt takımı giyilmez her zaman, tak dizliği yola devam.
Arkadaşlar dünde yazmıştim arkadaşıma discover alacaz diye ama fikrimiz servis fiyatlarından değişecek galiba.Bende Apache rtr var ve servisin yıllardır gittiğim sürat motor yağ vs basit işler için en fazla 15 TL isçilik parasi aliyorlar ki genelde onu da almıyorlar.Zaten herkes kanuni servislerine ön yargıli iken bu tür olaylar insanı soğutuyor.Biz İstanbul da kalabalık bir motosiklet grubumuza var.HepimiZ Apache topiğinde tanıstık geziler falan derken samimi arkadaşlıkar oldu şu an da da çoğu arkadaşım apachelere satıp benim baskılarımla pulsar aldı.Çünkü bu markayi yıllardır takip ediyordum kalitesinde sağlamlığinda en ufak bir tereddütüm yok fakat servisleri gerçekten tamir ve bakımdan anlamiyor.Size bir örnek vereyim arkadasimin motorunu ilk bakima götürdük ve yapan usta daha ilk kez bir pulsarin bakimini yapıyordu 3 saat de yapabildi bakimi ve yağ filtresi gelmediği için daha ilk bakim da yağ filtresi değismedi .
Düşünün artik ve ayrıca yağ seviyesini kontrol ettiğimizde 400 gram fazla koyduğunu fark ettik.
ilk defa yapıyor çünklü yeni geldi. sizden önce kim pulsar almış da o kadar km yapmış servise götürmüş adam öğrenmiş.
Şöyle söylüyeyim.. Kırklarli servisin dediğine göre toplamışlar o kadar servisi, göstermişller su surdan bu burdan diye. ben de discover aldığımda ilk servise götürdüğümde yeni bakım yaptı. eliyle koymuş gibi buldu. motor asansörde. boşalttı yağı. hem motorun soğumasını bekledik hem muhabbet ettik. bajaj hakkında konustuk. Ve fiyatta da o kadar yüksek istemedi yani. Bu servisten servise değişir. Siz hiç "Kanuni yetkili servisi" yaka kartlı servis gordunuz mu ? ben gordum kırklareli servisi öyle. Şaşırdım. adam çok titiz , dükkanının temizliğine kadar titiz. Dükkan adı da "titiz ticaret" evimin alt katında dükkan olsa, kanuni servisi açsa ben yine 100 km yol kat eder kırklareline giderim.. Demem o ki , her servis bir olmaz. uzak olsun ama iyi olsun, güzel bir servis bulmanızı tavsiye ederim. istanbuldasınız madem, arayın sorun her tarafı , her yer aynı ücreti almaz. Çevreye sorabilirsiniz.
Kırklareli servisi uzaktan gelene ilk bakım ücreti almayacağını söylemişti sanırım..öyle hatırlıyorum
Mavisi çok şık olmuş ilk defa bir depo kılıfı gözüme hoş gözüktü
Ayrıca yurdukoru arkadaşımızın sorusunu ben de tekrarlayayım Boxer ile ilgili çalışmalarınız var mıdır?
bende 125 kullanıyorum eski motorumla kaza yapınca servise gittim serviste görünce fiat sordum ve 3850 tl.ye aldım motor tam anlamıyla tork canavarı 8 llt benzinle 470 km yol yaptım mtor hala rodajda
Depo kılıfının iç tarafı uzun süre kullanımda depoya zarar verir mi?, bir ara modaydı araçların önüne deri kılıf çekerlerdi, yağmurdan çamurdan soğuktan KILIF olmasa daha güzel gözükecek kaporta gayette kötü gözükürdü.
herhangi bir zarar geleceğini düşünmüyorum. gayet de hoş duruyor.. benim motorun rengi siyah üzeri kırmızı. siyah kılıf da hoş durmuş. ama fiyatı çok pahalı.. kargo ile 50-55 tl arasına mal oluyor bize. onun yerine alırım 2-3 metre folyo, kaplarım güzelce. çizilmez depo hemde, flyonun zararı da yok.daha önce cbf motoruma kaplamıştım. ama siyah değildi kırmızı yapmıştım çirkin durdu biraz ama siyah hoş olur eminim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)