xterkan adlı üyeden alıntı
işin özü ülkemizde ürün satanlar da nasıl olduğunu bilmiyor :D, 1.2 hafta eğitim alıp, kıl tüy ürünü satmaya başlıyorlar, her sektör için geçerli çalıştığımız firmada böyle, kendi ülkemizde üretilse, bu kadar zahmet olmaz, neyse ben genel anlamda yazdım, kullanma kılavuzun dada yetersiz teknik bilgi verdiği için, gaz aç, vites değiş, hep kara düzen olmaz çünkü, bazı araçlar farklıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
alır satar bisikletten inip, motora geçmiştir, alışamamıştır, eski motoruna alışan, yeniye alışamamıştır, yada rodaj( sıfır ) dönemi araçlar biraz sıkıntılı olur, bazı şeylerin yerine oturması lazım, o sebeple kıllanmıştır, beğenmemiştir v.s diye gider, bende birçok sıfır motor ve araba alıp baya kullanıp sattım ,bazılarında sorunda çıktı, mesele sorunlu olan şeyi fazla uzatmadan firmanın halletmesidir, hangi marka, motora arabaya v.s baksam, ( birçok markanın ) sorunlu olan modelleri de var
işin özü ülkemizde üretilip, düzgün bir yerli firmanın, işi takip etmesidir,,,,,,,,,,, asıl sebep hep bu,,,,,,,,,,,,,, isim vermeyeyim, nette araştırın, debriyaj, tekleme, direksiyon kutusu, yağ yakması gibi bir çok sorunlu araç piyasada,( şikayet var com a bakın )birde şöyle bir şey var ürünü alan, sorun görünce ve sorun giderilmemişse, söylemek istemiyor, çünkü malım değer kaybetmesin diye, elimde patlamasın diye,
,,,,,,,yazık bu ülkeye,,,,,,,,, başka da bir şey denemez,,,,,,,,,, bütün dünya kapitalist olsa da, para için kazıklamaya devam etse de, Müslüman ülkelerde bu olmamalı,,,,,,,,,,, bizim motorlara gelirsek, dediğim gibi çok ciddi bir sorun yaşamadım, şuan memnunum, gene yazacak olursam kuralkan yedek parçayı bol getirsin ve uygun fiyatlı, hiç sorun olmaz, buradan benimde temennim ve dürüst bir firmaya yakışan budur, belki servisler, fazla para harcayıp, stok yapmayabilir ama kuralkan ın bol parça stok yapması lazım ki,, ekrem bey baya büyük bir yedek parça depomuz var demişti
kısaca kardeş hem genel ülkemiz açısından, hem de kullandığımız araçlar açısından yazdım