Teşekkür ederim. Folyolar koçtaştan 6 tlye aldim üzerine gölge oluşacak miktarda plastidip uyguladim. Daha sonraki hali 188. sayfada var.
Boxer ve jant.
Beyler aramızdan bir arkadaş cbf ön jant ını ve fren tertibatı kullanarak boxer ı ön disk frene çevirmişti.
Burdan yola çıkarak;
-ölçüsü uygun bir ön jant ve jant a uygun fren tertibatını boxer a takabilir miyiz?
-olacak iş ise, bu işlem için ön çatal da değiştirmek gerekir mi?
-custom sevenler sorularının nereye varacağını anlamıştır: tel jant. Ön tarafı hem tel jant a hem diske çevirdik diyelim Bu yolla, arkaya çevirmek çok meşakkatli olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
Son birkaç gündür gazı bırakınca egzostan pat sesi geliyor. Ortalama 15-20 km gittiysem sadece bir kere oluyor bu. Neyle ilgisi olabilir? Ne yapmalıyım?
Değerli arkadaşlar;
BOXER 150 ürünümüzün parekende fiyatı 15 ŞUBAT 2016 tarihinden itibaren 3.500 TL olacaktır.
İlginenen arkadaşlara duyururum.
Saygılarımla...
ben yaza kalmadan 3500tl olacağını bildiğimden, kıştan boxer ımı 3190 tlye alıp kenara koydum ekrem bey. Teşekkürler. Küçük altın mübarek :-)
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3824860
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Egzozdaki patlamayla ilgili bilgisi olan yok galiba? Ara gazı verirken, gazı kapatıp açarken falan pat diye bir ses geliyor egzozdan. Bazen seyir halinde pat edip motor kapanıyor tekrar marş basıyorum. Bujiyle bir ilgisi olabilir mi?
Benzini çiğ atıyor
Jikle falan açıyorsunuz zannımca 2-3 dip gaz yapınca düzeldi benimki
Motosikletin önüne 100'lük lastik taktırdığımdan beri sürtme yapıyor. Özellikle durduğum yerde hafif ilerletirken cart curt diye lastik içerideki demire çarpıyor. Giderken bir sıkıntı yok da motoru park ederken gıcırtı yapıyor. Bir sorun olur mu acaba bu?
Arkadaşlar bu farı nereden bulabiliriz ?
http://www.aliexpress.com/item/Free-...356915896.html
Facebook grubunda boxer a uygulandı bu far. Muhteşem
süpermiş teşekkürler.
Bu arada Boxer'ın vitesleri en yukarıda boş, Aşağıya doğru 1-2-3-4 şeklinde gidiyormuş doğru mu?
Alışılmışın dışında olan şekilde vites kullanmak zor olmuyor mu?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bugün bayiye uğradım buna zam gelmiş ya, 3500 olmuş.
Millet bu forumu unuttunuz galiba..
Foruma bakmayalı uzun zaman oldu maaşallah 200lü sayfaları devirmişiz. Kıştı şuydu buydu derken motoruda forumuda ihmal ettik. en son 100lü sayfalara bakıp yazmıştım bayağı okumam gerekecek. bizim boxerda bahçede üzeri örtülü mayısda 2 yaşında olacak olmasına rağmen daha 2000 km görmemiş yatıyor. arada çalıştırıp ufak bi turluyorum ama aküm bitmiş sadece ayak marşı çalışıyor. artık bi elden geçirip yaza tadını çıkaracağız. herkese iyi forumlar.
Motosikleti çok öne atan, gitmeyen varsa zincirini yağlayıp gersin. Benimki baya gevşemiş, geri yağlayınca gözle görülür bir fark oldu. Yumuşadı hayvan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)