Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Discover 125st
    isknderun daki malum bayi her 15 dakikada farklı fiyat verme yeteneğine sahip. ben de bastım antakya dan aldım motoru. bir malın bir fiyatı olur.
    Alıntı tekin63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm Ekrem bey ben hatay iskenderun da bajaj boxer almak için 4 temmuz 2015 cumartesi bayi ye gidip aracı test ettim (hali hazırda yamaha ybr 2008 motosikletim olduğu halde) oğluma almak istedim bana pazar günü tekrar test edebilirsiniz diye talepte bulundular yanlız bugün gittiğimde acenta kapalı idi biraz üzüldüm neyse ben peşin para ile alacağımı bana anahtar teslim fiyatı 3600 lira iken 3400 liraya indirebileceklerini söylediler bu fiyat forumda incelediğim kadarıyla zaten standart fiyatı değilmi biraz daha indirim alamazmıyım ilginize saygılarımla EKREM ATA BEY İN DİKKATİNE
    ninja h2 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj boxer (Cafe racer) sym jet 14 200i
    Sele için kaçlık alyan lazım
    Birde zincir korumayı neyle sökebilirim

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    https://youtu.be/RiiQhWas1jU?t=3m43s
    "Ön kampana fren olması çok kötü bişey, İstanbul gibi bir şehirde durma şansınız olmuyo" demiş bir Boxer kullanıcısı.

Aquarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Selamun Aleyküm,
    Biraz geç de olsa herkesin kadir gecesini tebrik eder, Yaradan’dan günahlarımızın affolunmasını ve bundan sonraki hayatımızda Allah'ın dünyasında Allah'ın kanunlarıyla yaşamamızı dilerim.

Pazar günü (12.07.2015) ilkbaharda çıkmayı denediğim ancak yoğun kar dolayısıyla yoldan dönmek zorunda kaldığım Kulakkaya yaylasına gezi düzenledim. Hava güzeldi ama malum Karadeniz yazın bile yaylası soğuk oluyor. Biraz da üşüdüm. Birkaç görsel:
    Mola yerleri:

Alçakbel yaylası:

Giresun Gelin Kayası (Taşhan Köyü)

Kuzalan Şelalesi:

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=iig_...ature=youtu.be

Dereli Kuşluhan Mahallesi:

Geçen hafta 250lik Suzuki alacaktım ama bir türlü benim yağızı satamadım. İçimde bu motora karşı öyle bir bağ oluştu ki, 20-22 sene önce çocukluğumda gittiğim aracımın çıkamadığı yerlere götürdü beni . Bana öyle özel anlar yaşattı ki bu motor, kıyamadım. Yakıt desen yakıtı yok, sağlamlık desen bir tek aynayı tornavidayla sıktım. Rüzgarda eğiliyordu. Hele arka dişliyi 38 yaptırdıktan sonra ayrı bir zevk kattı seyahatlerime. Her ne kadar arkadaşlarla şehirler arası yollarda gezmelerde sıkıntı yaşasamda, naturalist biri olarak doğa gezilerinde bana istediğimden daha fazlasını verebilen bir motor. İlk vitesli motorum ve sanırım gelecek yaz da birlikte olacağız.
    peacetrain, 06Serhat ve Lucas bunu beğendiler.

Motosikleti
    Bajaj Boxer BM-150
    Forumu en başından beri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Ben de geçen hafta Boxer aldım. Ordu'da yaşıyorum. Sanıyorum Ordu'da boxer kullanan başka kimse yok. Boxer almamda burdaki yazıların etkisi büyük oldu.. Biraz da ön sezi.. Tam da hayal ettiğim gibi çıktı Boxer.. Etrafı görerek, Doğayla iç içe geziler yapabileceğim, dere tepe gidebileceğim, asfaltta da ortalama süratlerle gezebileceğim, sağlam, yumuşacık amortisör ve seleli, motoru ve şasesi ile kullanıcısına daha büyük ve pahalı bir motor izlenimi veren halk motoru..

İlk yapmak istediğim değişiklik dişli.. çok dik bir yokuşta oturmama rağmen Boxer ikinci vitesle bile rahatlıkla bu yokuşu çıkabilmekte.. dolayısı ile bu kadar küçük vites oranlarına ihtiyacım yok.. 70 ile giderken bir büyük vites ihtiyacı hissiyatı da doğuyor. dolayısı ile öğrendiğim kadarı ile 38 arka dişli ile rahat edeceğim.. forumu bayağı bir taramama rağmen ''hangi marka dişli uyar?'' sorusuna cevap bulabilmiş değilim.. Giresun'da yaşadığını öğrendiğim @Aquarist'den yardım istiyorum.. Dişliyi nerden aldınız? Hangi marka/modelin dişlisi? direk uyuyor mu yoksa küçük bir torna işleminden geçmesi lazım mı? Konu ile ilgili yardım edebilecek diğer arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum.. Boxer'li sorunsuz günler dilerim..

kizilok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cg ye uyan arka dişli birebir uyuyor

Aquarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Alıntı yigitguc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumu en başından beri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Ben de geçen hafta Boxer aldım. Ordu'da yaşıyorum. Sanıyorum Ordu'da boxer kullanan başka kimse yok. Boxer almamda burdaki yazıların etkisi büyük oldu.. Biraz da ön sezi.. Tam da hayal ettiğim gibi çıktı Boxer.. Etrafı görerek, Doğayla iç içe geziler yapabileceğim, dere tepe gidebileceğim, asfaltta da ortalama süratlerle gezebileceğim, sağlam, yumuşacık amortisör ve seleli, motoru ve şasesi ile kullanıcısına daha büyük ve pahalı bir motor izlenimi veren halk motoru..

İlk yapmak istediğim değişiklik dişli.. çok dik bir yokuşta oturmama rağmen Boxer ikinci vitesle bile rahatlıkla bu yokuşu çıkabilmekte.. dolayısı ile bu kadar küçük vites oranlarına ihtiyacım yok.. 70 ile giderken bir büyük vites ihtiyacı hissiyatı da doğuyor. dolayısı ile öğrendiğim kadarı ile 38 arka dişli ile rahat edeceğim.. forumu bayağı bir taramama rağmen ''hangi marka dişli uyar?'' sorusuna cevap bulabilmiş değilim.. Giresun'da yaşadığını öğrendiğim @Aquarist'den yardım istiyorum.. Dişliyi nerden aldınız? Hangi marka/modelin dişlisi? direk uyuyor mu yoksa küçük bir torna işleminden geçmesi lazım mı? Konu ile ilgili yardım edebilecek diğer arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum.. Boxer'li sorunsuz günler dilerim..
    Öncelikle hayırlı olsun. En son Boztepe yollarında gayet performanslı bir gezi yapmıştık, yaklaşık 86 motorsikletli grupla çıkmıştık sizin oraya.

Bir üstte sorunuza ilişkin dönüş yapmış arkadaş. Ben motoru aldığım yerin kendi ustasına yaptırdım. Motoru bir akşam bıraktım, ertesi gün aldım. Bence bu dişli değişiminde önemli olan motoru garantiden çıkarmayacağına ilişkin aldığınız yerden teyit almak. Gerekirse bu işlemi kendi ustalarına yaptırtmak. Eğer Ordu'da yaptıramazsanız Giresun'a gelirseniz ben size bu konuda yardımcı olabilirim.

Motosikleti
    BMW R1200GS / Honda NC700X
    Dün gece Beşiktaş'tan Kadiköy'e dönüyorum. Köprü gişelerini geçtikten sonra rampada 4. viteste hızım 70-80km/h civarında. Arkadan kaptırmış gelen araçlar var, gazı şöyle bir açtım hop anında kilometre 100'ü gördü, öyle fazla bir titreşim gürültü patırtı falan da yok. Bu boxer beni her gün biraz daha şaşırtıyor, maşallah diyeyim nazar değmesin. Motor 240 km de iken 49TL benzinle depoyu doldurmuştum, km 700 oldu hala dibinde biraz daha var, bu da ayrı bir keyif konusu.

Bu vesile ile tüm motosiklet kullanıcısı arkadaşların ramazan bayramını kutlar, aileleri ve tüm sevdikleri ile nice bayramlara ulaşmalarını dilerim. Sağlıcakla kalın.
    windy125 bunu beğendi.

Motosikleti
    tvs scooty+2011ybr125+2016 cbf150+2017 crfrally
    Konig disliyi degistin mi yoksa standart disliylemi yokus cikarken 100km hiza ciktin?

Motosikleti
    BMW R1200GS / Honda NC700X
    Standart dişli ile hocam, hatta hala daha gaz vardı ve ibre 100 ü biraz geçti. Tabi ibre ne kadar doğru gösteriyor tartışma konusu, gps ile doğrulamak lazım. Aldığımdan beri motoru haftada bir iki gün Kadiköy-Beşiktaş git gelde kullanıyorum, fazla zorlamadan çoğunlukla 4. vites ve biraz yüksek devirde kullandım, sanıyorum motor iyi açıldı.

İki hafta önce Baymoto'da ilk bakımını yaptırdım, dişliyi de 38 yapacaktım ama ellerinde kalmamış. Birçok motorda değiştirdik herhangi bir şikayet almadık dedi Baybars. Vakit bulduğum ilk fırsatta değiştireceğim, işçilik 1 saat civarında tamamlanıyormuş.

Motosikleti
    Şu an yok.
    Alıntı konig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün gece Beşiktaş'tan Kadiköy'e dönüyorum. Köprü gişelerini geçtikten sonra rampada 4. viteste hızım 70-80km/h civarında. Arkadan kaptırmış gelen araçlar var, gazı şöyle bir açtım hop anında kilometre 100'ü gördü, öyle fazla bir titreşim gürültü patırtı falan da yok. Bu boxer beni her gün biraz daha şaşırtıyor, maşallah diyeyim nazar değmesin. Motor 240 km de iken 49TL benzinle depoyu doldurmuştum, km 700 oldu hala dibinde biraz daha var, bu da ayrı bir keyif konusu.

Bu vesile ile tüm motosiklet kullanıcısı arkadaşların ramazan bayramını kutlar, aileleri ve tüm sevdikleri ile nice bayramlara ulaşmalarını dilerim. Sağlıcakla kalın.
    Maşallah. Ben daha 500 km gidecek kadar cesaret edip kullanmadım, biter de yolda kalırım diye. Genelde 400 ya da en fazla 450 km de bir depoyu dolduruyorum 10 litre alıyor. (İbre en sondayken bile 3.5 lt kalmış oluyor) Bu vesileyle artık ben de öğrenmiş oldum, normal kullanımda menzil rahat 500 ü buluyor.
    windy125 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Boxer
    An itibariyle siyah Boxer sahibi oldum fotolar gelecek...

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lucas ve windy125 bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu gün samsun Sağlam ticaretten 30 dakika içinde aldığım ilk motorum 3400 tl ödedim kask hediyeli ayda 370 tl taksitle aldım Arkadaşta pulsar vardı pulsar para yetmeyince boxer karar kıldım bir haftadır elektirikli motor kullanıyorum motor başka bir şey ehliyetim yok bir ay yatacak ehliyet alana kadar ondada yaz bitecek olsun artık 3000 tl denkleştiren çin kaçmasın hintliler çinlilerden sağlam üretiyor

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı rafetgoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gün samsun Sağlam ticaretten 30 dakika içinde aldığım ilk motorum 3400 tl ödedim kask hediyeli ayda 370 tl taksitle aldım Arkadaşta pulsar vardı pulsar para yetmeyince boxer karar kıldım bir haftadır elektirikli motor kullanıyorum motor başka bir şey ehliyetim yok bir ay yatacak ehliyet alana kadar ondada yaz bitecek olsun artık 3000 tl denkleştiren çin kaçmasın hintliler çinlilerden sağlam üretiyor
    Hayırlı olsun. Kask hediye olduğuna göre muhmetelen polissavar 20 liralık kasklardandır. Canınızı seviyorsanız en azından LS2 marka kask alın. FF351 modeli fiyatına göre çok iyidir. Bu arada çinliler de hintliler kadar iyi motor üretiyor merak etmeyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    sağolun vitesli motor hiç kullanmadım bakalım ben fazla hız yapmam yaparsamda tali yollarda oda kask olayı doğru

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Arkadaşlar bajaj yedek parçalarını https://satis.kuralkan.com.tr/ypproduct.aspx adresinden alan var mı? Yoksa parçada servislerden alma mecburiyeti mi var?
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti

kizilok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bayramdan önce sipariş verdim , kargonuz 1 hafta içinde gönderilecektir mesajı aldım.
    tahsins bunu beğendi.

Motosikleti
    Ya Allah aşkına biri cevap verebilir mi
    Şu seleyi sökmek için kaçlık alyan lazım veya başka türlü sökebilirmiyim

Motorun selesi ön taraftan çıktı gibi arkadan açıp yerine oturtmam lazım lütfen acil önemli benim için

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)