G.G.Sen önce scooter da tecrübe kazan sonra 150CC motora geç.Şehir içinde kesin zorlanırsın.Pratik bilgileri zamanla öğrenirsiniz,Boxer da kronik bir sorun yok.Sadece lastikler kalitesiz.Burada yazılan sorunların hiç biri önemli bir şey değil.Bu fiyata piyasada daha iyisi bence yok.Al bi kymco scooter bak keyfine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
5100 15W50 MOTUL yağı koyun vites sorununu çözün.1 hafta yatan motora bugün çalıştırıp 15saniye sonra vitese taktım yine sorun yoktu.Aynada titreşimden sorunu olanlar lastik havası ön 28ps/ arka 30ps yapıp direksiyon boşluğunuz yok ise böyle sorun yaşamazsınız.Buradaki şikayetleri okuyunca şaşırıyorum ve kendi motorum için bir daha maşallah diyorum.Hepinizin işi rast gitsin tekeriniz düz bassın.Birbirine yakın arkadaşlar motorlarınızı değişerek farkları hissederek ayarlarınızı yaptırabilirsiniz.
Islak asfaltta kaydırmayan lastik bulan var mı? Kısmende olsa motorumuza uyacak şekilde? Misla bir çok scooter modeline michelin city grip takılıyor ve herkes memnun; ıslakta yapıştığını söylüyorlar. Bizim boxer içinde böyle bir lastik var mı?
BAJAJ BOXSER ALAN ARKADAŞLAR ŞU ÇALIŞTIRMA VE STOP ETME SORUNUNU GİDEREN ARKADAŞ VARMI
@Alireis: Valla bir tek sorunsuz benmiyim diyordum demek ki yanlız değilmişim. Ben de sizin gibi yazılanları hayretler içinde okuyorum. Zira aldığımdan beri hunharca gaddarca kullanmama rağmen yağ değişimi haricinde servise uğramadım. Demek ki gerçekten bazılarının montajı sorunlu yapıldı. Allah kimseye dert bela vermesin. Artık havalar iyicene soğuduğu için yeri geliyor 2 haftada bir kullanıyorum. Maşallah buna rağmen tek marşta çalışıyor. Ne akü zayıflıyor ne de soğuk çalışmam demiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Ben kış lastiği sava mc 32 taktırdım ve çok memnunum. Bir kaç sayfa geride resimli paylaşımlarım var.
Peugeot, Honda CGL 125, BWS, Kanuni Tiger, Sym Fiddle, Aprilia Scarabeo, Honda Shadow C8, Shadow Spirit, F650GS, Transalp 600 VT, Aprilia Scarabeo, Bajaj Boxer
Motorumu 2200 liraya satıyorum, ilgilenenler mesaj atsın.
6500 km de. Kazası değil devrilmesi bile yok. ağustos 2014 te almıştım. tamamen nakit ihtiyacı nedeniyle satıyorum.
Gidon yükseltici kullanan var mı? Gidon biraz daha yüksek olsa harika olacak.
Bende benim skuteri satıyorum. Satılırsa duruma göre haberleşiriz. Tabi o vakte sizinki çoktan satılmış olur :D
arkadaşlar bir ara dişli sayıları ile alakalı yazılar okumuştum ama nerede dir hepsini okumıyım diye hatırlayanlara soruyim ön dişli değilde araka dişli de oynamak gerektiği aklımda kalmıştı ....80 km den sonra motor titreşimi artıyor ve bağrıyor işte bunun olmaması hızın artması titreşimin 100 km den sonra olması çok fazla da çekişten düşmemesi için arka dişli sayısını kaça düşürsek iyidir birde ne marka olarak uyar ....ayrıca 5000 bakımına giricem makım için nelere dikkat etmeliyim neleri değiştirmeliyim belki servisine gitmem..
İyi olmuş he! Bir tek öneri arka amortisörlerden körükleri çıkar bence. Hem daha iyi durur hemde bu şekilde nemi atamayacağından pas yapar içeride.
teşekkürler ..hangi markanın dişlisi uyar bizim boxer a..
Yurdukoru gardaş gidonu 13 yıldız anahtarla gevşedip biraz yukarı kaldırıp ayar yapmayı denedinmi tabi aynaları yeniden ayarlamak gerekiyor
Abi ben Pulsar için dişli yaptım.
Boxer ve Discover modelleri için de yapacaktık fakat Cg dişlileri uyumlu olduğu için üretim yapmadık.
Boxer'a arka dişli Cg ön dişli de Cup motosikletlerin dişlileri uyuyor.
Ben arkayı değiştirip zincirle oynamaktansa ön dişliyi 15 yaptım,
zinciri bozmadım.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)