Sen beni anlamadın sanırım. Örneğin cebimde 25000 TL para olsa zaten Yamaha yada BMW alırım. Bunu alıcak durumu olsa insanların 300 TL' nin de derdine düşmezler. Zamanında 15000 TL indirim oldu ona bakın diyorsun ya o motoru alan insan için 15000 TL ne ise bajaj için de 300 TL odur. Yapılan indirimlerde o motoru önceden alan insanlar tepki göstermediler mi peki hiç? Şurda konuşulanlardan daha fazlasını söylemişlerdir eminim. Söylediğin en iyi anlamda "halinize şükredin." demekten başka birşey değil.
Motora zam yapılsın diye kimsenin kimseye yalvarmasına gerek yok.İndirim yapılmasına kızılmasının sebebi bajajı hiç bilmeden alan biziz, test eden biziz, çervesine tanıtan biziz pahalıya alan da yine biz olduk. Bu fiyattan daha Türkiye pazarına girerken satılması- ki benim kızdığım nokta bu- sizce de daha mantıklı değil mi? Neden o zaman değil de şimdi yapılıyor? Şirketlerin fiyatları istedikleri zaman değiştirme hakkı olduğunu biliyorum ama yine de anlam veremiyorum.
Bu mantık bana göre şudur. "Motor tuttu, ucuz satalım sürümden kazanalım."
Sonuçta ortada yapılan bir ticaret var ve herkesin kendi çıkarını düşünmesinden daha doğru ne olabilir? Bajaj yada Kuralkan kendi karlarını düşünürken bu insanlarda mağdur olduklarından/hissettiklerinden dolayı 4 sayfa yazı yazmaları çok mu? Tepki gösterilecek tabi ki. Bakın burada da böyle bir indirim oldu ses çıkartmayın, motorumuzun keyfini sürelim iyi çocuk olursak şirinleri görebiliriz mantığı asıl yanlış olan.
Eğer başka bir konuda başka bir haksızlık yapıldığını düşünürsen onu söyle onun için de tepki gösterelim.
Yazdığım uzun yazılar içinde özür dilerim. İçinizden özet geç dediğinizi biliyorum.