Bu topiği takip eden ve henüz Boxer almamış olanlara fikir vermesi açısından bazı şahsi yorumlarım;
Boxer hız motoru değil, hız için düşünenler kesinlikle almasın. Düz yolda ideal hızı 80-85 km. 105 e de çıkıyor ama 4 vites olduğundan ve fazla devirden dolayı rahatsız ediyor ve sürüş zevki kalmıyor. Hız olayını unutun.
Uzun yol motoru asla değil. Yumuşak sele ve yüksek devir bir süre sonra ağrı yapıyor, yoruyor. Şehir içi ve şehir dışı kısa çevre gezileri için ise ideal. Boxer tam bir kısa yol motoru.
Tipi ve çizgileri eski moda, (hatta köylü motoru da deniyor), jantları hariç cg tarzı ve 90 lardaki motosikletlerden çok farklı değil. (Genç arkadaşlara Discover modelinin daha uygun olacağını düşünüyorum.Şahsen 20 yaş genç olsaydım Discoverı tercih ederdim.)
3 bin liralık motordan 6 bin liralık Honda kalitesi beklerseniz yanılırsınız. Mukayese etmeden alın ve az yakıtla bozuk yolların, yüksek torkun keyfini çıkarın...
Bütün bunları göz önüne alarak tercihinizi yaparsanız Boxer, beklentilerinizi karşılar. Aksi halde hayal kırıklığı yaşarsınız.
Herkese keyifli sürüşler.