Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Ağustos 2014, 10:15
Ben ayda bir, bazan da 2 ayda bir benzin alıyorum. Bu yüzden bu sıcaklarda belki bir kısmı buharlaşıp uçuyordur.
Daha önce 100 km de 4 litreyi içen, 140 km de depo bitiren sözde japon skuterından ve şehiriçinde 7 litreyi bulan sözde ekonomik arabamdam sonra Boxer bana ilaç gibi geldi... Şehiriçi sakin kullanımda 60 liraya 500 km ye yakın menzili var.
Mart ayından beri dönem ortalamam ise 2.30 lt/100 km, yani eski deyişle 115 kuruş civarı.
Reklamlar
-
25 Ağustos 2014, 12:45
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
Ben ayda bir, bazan da 2 ayda bir benzin alıyorum.
Bu yüzden bu sıcaklarda belki bir kısmı buharlaşıp uçuyordur.
Daha önce 100 km de 4 litreyi içen, 140 km de depo bitiren sözde japon skuterından ve şehiriçinde 7 litreyi bulan sözde ekonomik arabamdam sonra Boxer bana ilaç gibi geldi... Şehiriçi sakin kullanımda 60 liraya 500 km ye yakın menzili var.
Mart ayından beri dönem ortalamam ise 2.30 lt/100 km, yani eski deyişle 115 kuruş civarı.
Valla scooter dan dili yanan boxera geliyo desenize
-
25 Ağustos 2014, 14:17
haldun_86 adlı üyeden alıntı
Valla scooter dan dili yanan boxera geliyo desenize
Aynen öyle. Scooterların küçüklüğüne aldanmamak lazım. İtalyanını da denedim japonunu da. Çoğu, yeni nesil endurolardan, hatta arabamdan bile fazla yaktı. Ne varsa yine cup ya da commuter tarzda var.
Bu arada motorunuz hayırlı olsun. Allah kazasız dertsiz sürmeyi nasip etsin.
-
25 Ağustos 2014, 14:22
40-50 ile gidipde bu motor az yakıyor diye geçinmeyin lütfen , dışardan gören adamda her türlü az yakıyor sanacak şu şu hızda şu kadar yakıyor deseniz klavyenizmi bozulacak
-
25 Ağustos 2014, 14:28
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
40-50 ile gidipde bu motor az yakıyor diye geçinmeyin lütfen , dışardan gören adamda her türlü az yakıyor sanacak şu şu hızda şu kadar yakıyor deseniz klavyenizmi bozulacak
80 km/h de 2.3 litre yakıyor. Yeterince açık mı?
Ayrica dediğiniz gibi 40 km/h ile gidersem 1.7 litreye kadar düşüyor.
-
25 Ağustos 2014, 15:05
80 km/h de 2.3 litre yakıyor. Yeterince açık mı?
Ayrica dediğiniz gibi 40 km/h ile gidersem 1.7 litreye kadar düşüyor.
En hızlı giden en yakanında az yakanı olan motor hep senin motor oluyor zaten mobilden fazla bakamıyorum ben genel görüntüye bakarım
-
25 Ağustos 2014, 17:51
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
En hızlı giden en yakanında az yakanı olan motor hep senin motor oluyor zaten mobilden fazla bakamıyorum ben genel görüntüye bakarım
Merhaba,
Benimki de şehir içinde 2.1 litre yakıyor 100 km'de.
Uzun yolda ise 80 km hızı geçerseniz 2.5/3 litre arasında yakıyor.
Onun haricinde sağda solda motoru karalamaya gerek yok.
Sınıfının en az yakan motosikleti. Bu kadar basit.
Selamlar.
-
25 Ağustos 2014, 22:59
Daha önce yaptığım ölçümlerde makul hızlarda yani 60-70 km hız maksimum gidilirse 1,22 krş
Tapa gaz ile ise yani 100 110 115 km hızlarda ama 100 km altı düşmedim 1,47 kuruş yaktı..
Bugün depom yedeğe düştü sakin kullanım ile 401 km gittim yedeğe düştü daha benzin almadım yakın zamanda yazarım son sonuçları..
Sağlıcakla kalın..
-
26 Ağustos 2014, 02:10
-
26 Ağustos 2014, 02:52
twona adlı üyeden alıntı
Su motora bi körük bulamafin gitti yaw
Bide arkadaslar kimse motoru kötülemesin.timesift istedigi kadar yaksin isterse hic hiz yapmasin ama yinede bu motorun senin kullandigin çinliden cok daha saglam ve keyifli oldugu gerçegini değistirmez!..
-
26 Ağustos 2014, 11:07
1 hafta onceden @neocasarea rumuzlu arkadasla sozlesmistik. Ona gore zorla isyerinden izin aldim bugunu ayarladim. 15dk once arkadasin ayagindan dolmus gecmis dogal olarak gelemiyormus. Buraya da yazmak istedim niyeyse. Arac satisi konusunda kimseyle soz ile anlasilmazmis tecrube etmis oldum.
-
26 Ağustos 2014, 11:31
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
1 hafta onceden @neocasarea rumuzlu arkadasla sozlesmistik. Ona gore zorla isyerinden izin aldim bugunu ayarladim. 15dk once arkadasin ayagindan dolmus gecmis dogal olarak gelemiyormus. Buraya da yazmak istedim niyeyse. Arac satisi konusunda kimseyle soz ile anlasilmazmis tecrube etmis oldum.
Seninki de tam bahtsızlıkmış be kardeşim.neyse sıkma canını bi alıcı bulunur. Sağlık olsun yeter.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Aynen öyle. Scooterların küçüklüğüne aldanmamak lazım. İtalyanını da denedim japonunu da. Çoğu, yeni nesil endurolardan, hatta arabamdan bile fazla yaktı. Ne varsa yine cup ya da commuter tarzda var.
Bu arada motorunuz hayırlı olsun. Allah kazasız dertsiz sürmeyi nasip etsin.
Amin..Allah (cc) razi olsun kardesim..
-
26 Ağustos 2014, 15:13
Seninki de tam bahtsızlıkmış be kardeşim.neyse sıkma canını bi alıcı bulunur. Sağlık olsun yeter.[COLOR="Silver"]
Ben pek inanmıyorum ama yapacak bir şey yok; zorla satılmaz. Ben 1 haftada zor ayarladım bugün gündüze ancak izin alabildim. O da gece çalışarak (akşam 7de işbaşı sabaha karşı 4te paydos), olan bana oldu. Her işte bir hayır vardır. İki kişi daha vardı burdan mesaj atan; onlar kesin değildi zaten de almazlarsa satışa bile çıkarmadan kullanmaya devam ederim. Alışırım belki kim bilir.
Çanta için ise; deri sabit çanta yerine tek tuşla sökülüp eve götürülebilen çantadan mı alsaydım diyorum.
-
26 Ağustos 2014, 15:37
-
26 Ağustos 2014, 15:45
Istanbuldaki servislerde hava filtresi yok. Birisi 6 lira fiyat verdi ama yokmuş. benim motorun hava filtresi yağlı geldi. Iyice yıkadım ama hala yağlı olduğunu düşünüyorum.
-
26 Ağustos 2014, 15:58
-
26 Ağustos 2014, 16:53
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Ben pek inanmıyorum ama yapacak bir şey yok; zorla satılmaz. Ben 1 haftada zor ayarladım bugün gündüze ancak izin alabildim. O da gece çalışarak (akşam 7de işbaşı sabaha karşı 4te paydos), olan bana oldu. Her işte bir hayır vardır. İki kişi daha vardı burdan mesaj atan; onlar kesin değildi zaten de almazlarsa satışa bile çıkarmadan kullanmaya devam ederim. Alışırım belki kim bilir.
Çanta için ise; deri sabit çanta yerine tek tuşla sökülüp eve götürülebilen çantadan mı alsaydım diyorum.
Bencede deri canta almani onermiyorum cunku zamanla yagmur gunes derken cok cabuk deforme olabiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
İlerleyen zamanda sele dosemesini orjinalina sadik kalara alcantara deri dosetmek istiyorum.sizce mantikli mi?
-
26 Ağustos 2014, 17:40
Bencede deri canta almani onermiyorum cunku zamanla yagmur gunes derken cok cabuk deforme olabiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
İlerleyen zamanda sele dosemesini orjinalina sadik kalara alcantara deri dosetmek istiyorum.sizce mantikli mi?
Benim niyetim park ederken rahat etmek. Baya dar bir yere sokuyorum motoru o sebeple bu çanta eziyet oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Ekleme: yarım saattir konuyu talan ettim bulamadım; 1 hafta içinde ilk bakıma gidecem hangi yağı alıp gideyim? Ve 1 lt yeterli mi? Zerre anlamam bu yağ işinden; okudukça daha çok karışıyor.
-
26 Ağustos 2014, 18:17
Valla ben 20/50 castrol yari sentetik almistim bi litre yalniz yag filtresini degistirmesini iste ustadan oyle temizleyip yerine koymasinlar tekrardan
-
26 Ağustos 2014, 21:38
2 teker sevdasına yeni başlayan çiçeği burnunda genç bir kardeşiniz olaraktan herkese merhabalar.Benim bir sıkıntım var. motorum 260 kmde ve yarım depo benzin var baya cimri boxerım. Her neyse konuya geleyim. Abiler kontra teknigiyle ve uygun hızla ,bakış ve çene her şey tamamken viraja giriyorum bazen motor kayıyor altımdan. Lastikleri değişmek mi lazım ? 10 kez viraja giriyorsam 4ünde bı sıkıntı basıma geliyor, bu sıkıntıyı yaşayan var mı? Lastik ısındıktan sonra bu sorun ortadan kalkar mı acaba? Teşekkürler şimdiden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)