boya yapmadan direk folyo kaplasaydın, daha iyi olmazmıydı? bilgisizlikten gelen cesaret ile yazıyorum, bildiğimden değil.
boya yapmadan direk folyo kaplasaydın, daha iyi olmazmıydı? bilgisizlikten gelen cesaret ile yazıyorum, bildiğimden değil.
Folyo zamnala kalkabiliyor birde duz bir zemini kaplamak kolay ama depo gibi bir nesneyi kaplamak zor ve zahmetli bir is.
Bu yüzden boya olayına karşıyım hiç bir sonradan yapılan boya orjinali gibi olmuyor.
Wemoto kaliteli bir sitedir. Asla çin malı satmaz. Biz yıllardır oradan alışveriş ederiz. Ekonomik de var pahalı da var. 10 euroya da sinyal var 220 sterline de var. Araştırmanız lazım. Ben daha önceko bmw ve transalpimin bütün parçalarını oradan temin ettim.
boxer kullanıcılarınn yorumlarını beklıyoruz arkadaslar nasıl boxer sıkıntı cıkarmıyo demı farklı boxer resımlerıde gorelım bıraz cansızlastı sankı buralar
twona ellerine, herşeyden önce vizyonuna sağlık. birçok insanın garajı, parası ve imkanları vardır ama şöyle işler çıkartamıyorlar, ucubeler yapıp "emeğe saygı" kisvesinde tebrik bekliyorlar, uzun lafın kısası, cafe racer, tracker, scrambler gibi tarzların daha yeni yeni bilinmeye başlandığı ülkemizde şu motorla şu görüntüyü aldın helal olsun diyorum. Nacizane tavsiyem, depo ile aynı renk ufak bir ön çamurluk, tam yuvarlak ufak bir stop, yine ufak sinyaller. gidon konusunda cross gidonu takamıyorsan o araya takılan parçalar var, onlardan takıp kros gidon görüntüsü alabilirsin, üstünede bir ped geçirirsin. Bakalım son eklentilerle nasıl olacak
Bütün kardeşlerimin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum mutlu,huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.
Tüm motor sever kardeşlerimizin Ramzan Bayramı kutlu olsun...
Tüm arkadaşların Ramazan Bayramını tebrik ediyorum, huzur ve neşe içerisinde geçireceğiniz bir bayram olur inşallah...
Tüm arkadaşların mübarek Ramazan bayramı kutlu olsun. Boxerlarınızı yıkayıp parlatmayı ihmal etmeyin. Bayramda yapacağınız gezilerdeki resimlerinizi ve paylaşımlarınızı bekleriz.
İyi bayramlar arkadaslar.Güzel ve mutlu bir Bayram geçirmenizi dilerim.
Tüm motorsever arkadaşların ramazan bayramı kutlu olsun.. Bu arada boxer'in benzin deposu sanırım 11lt peki bunun ne kadarı yedek bilgisi olan varmı.
O zaman 11 lt normal kullanım için 2.2 lt yedek..
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar ilk defa motorun tekerine çivi battı bayram aldım levyeyi elime bir kere yapistirdim takarken civinin deliğinden. Daha.buyuk delik delmissim hadi birdaha sök sonunda sonunda halletdim iki yamaylan kurtardık herkese hayırlı bayramlar tekeriniz civisiz yere düz bassin
Değerli motor sever arkadaşlarım; Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. İnşallah hepimize hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz...
EKREM BEY MOTORUN BENZİN DEPOSU TAM OLARAK KAÇ LT VE NE KADARI YEDEK..
Değerli windy 125, 11 lt depo kapasitesi, ilave 2,5 lt de rezerv depo. Toplam 13,5 lt. Sayın yurdukorunun tecrübesi de bunu doğruluyor görünüyor. Saygılarımla. ..
merhaba
konya-alanya tapa gaz tek kişi 17 kuruş yaktı.
bol rüzgar, viraj ve rampa.
selamlar.
Ortalama bendede aynı gibi 100 km'de 3 lt felan yakıyor.. Bayramdan sonra arka dişliyi değiştireceğim.. Sanırım yakıtta tasarruf sağlar hemde motor hızlanır..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)