Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Temmuz 2014, 00:41
Merhaba,
Fayda acisindan burası tabi ki daha iyi olacaktır fakat fotoğraf eklemenin kolaylığı ve anlık bilgi paylaşımı acisindan facebook gibi araçlar daha etkin kullanılabilir diye düşünüyorum.
Ayrıca Whatsapp kullanan arkadaşlar varsa aramızda özelden bana numaralarını yollarlarsa orada da bir grup oluşturabiliriz.
Selamlar.
Reklamlar
-
23 Temmuz 2014, 02:03
Bu kullanıcı grubunun çok seçkin olduğu bence gayet belli oluyor. Facebook da veya whatsapp uygulamasında daha hızlı veri paylaşımı olmasının sakıncası yok tabi ama bu başlık altında eksik kalan bir şeyler olmayacak şekilde olursa daha güzel olur. Örneğin ufak tefek sıkıntılar diğer platformlarda ele alınabilir vs
-
23 Temmuz 2014, 19:00
-
23 Temmuz 2014, 21:48
-
23 Temmuz 2014, 22:29
Twona Gerçekten Harika Olmuş ben çok beğendim Allah utandırmasın emeklerin in Karşlığını Almışsın bence Güle Güle bin Hayırlı Olsun Stop Farını Arka Çamurluğa Gömme Led Şeklinde Yapmayı Düşündünmü hiç ? Yada Olurmu Öyle
-
23 Temmuz 2014, 22:33
twona seni canı gönülden tebrik ediyorum. gerçekten şu fotoğraftaki manzaranın insana verdiği mutluluk harika. Seninle aynı forumda yazıyor olabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum iyi günlerde kullan kazasız belasız ☺️
-
23 Temmuz 2014, 23:02
twona adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Farını neden cg farı taktınız? Yuvarlak küçük bir far çok daha güzel olurdu.
Selamlar.
-
23 Temmuz 2014, 23:43
Genel olarak güzel duruyor. Ancak ön farı deneme amaçlı koyduğunu düşünüyorum yoksa CG yim diye bağırıyor. Ben olsaydım o arkadaki yan çanta demirlerini de çıkarırdım. O Savalar gölgede kalmasın.Bunlar da yapılırsa hoş olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
technomix adlı üyeden alıntı
Arkadaşım paylaşımın için çok sağol. Ben de neden bu çamurluk hep böyle akıyor diyordum. Slikonlayayım hemen.
-
23 Temmuz 2014, 23:53
twona adlı üyeden alıntı
abi iyi olmuş eline sağlık
ön maşının gri kısımlarını da beyaz yapsaydın iyi olurdu
tabi zevk meselesi.
-
24 Temmuz 2014, 00:27
Arkadaşlar bende stop etme olayı su siralar oluşmaya başladı ışıklarda dururken vites aticagim zaman oluyor acayip sinir bozucu bir durum. Ayni durumda kalan varmı acaba
-
24 Temmuz 2014, 02:30
twona adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş elinize sağlık, tam bitmedi demişsiniz belki aklınızda vardır ama ben yine de yazayım dedim. Ön maşalara körük de eklerseniz daha da güzel olur benim fikrim. Kazasız belasız binmek nasip olsun. Bir de ruhsat değişikliği gerekecek, detaylarını bilmiyorum ama zor değildir sanırım.
-
24 Temmuz 2014, 02:53
twona gerçekten çok güzel olmuş, çektiğin sıkıntılara değdi. En çok şunu merak ediyorum: bu lastiklerle performans kaybı, yakıt artışı oldu mu? sürüş konforu nasıl etkilendi bu değişimden, ön lastik yerine daha ince bir alternatif var mı benzer, çünkü bunlar çok yakışmış ve ben de bunlardan düşünüyorum, saygılar...
-
24 Temmuz 2014, 04:28
Tuna emeğine sağlık. Ön far eğer kesinleşmediyse başka seçenekler daha iyi olabilir kanaatindeyim.Tüm yeni motosiklet sahibi olan arkadaslara hayırlı uğurlu olması dileğiyle.tekeriniz düz bassın
-
24 Temmuz 2014, 04:43
Bugün 20. Km'ye geldim işte spacy scooteri hayan gibi kullanıyorum ama buna hala alışamadım. 40 ı geçti mi korkuyorum halbuki spacy ile tapagaz gidiyordum. Bakalım ne zaman alışacaz. Endişeliyim ya alışamazsam diye.
-
24 Temmuz 2014, 09:29
twona adlı üyeden alıntı
twona genel olarak begendim bitince daha da güzel olacagına eminim arkadaşların tavsiyesiylerine de katılıyorum ...bir eleştirim olacak koltuk konusunda oda döşemesini yapmadan önce fazlalık kısmını kesmen bence bu tırnak sayesinde yan kapaklrın tırnagı gizleniyor birbütünlük saglanıyordu yada o kapaklara gelen yerleri kesmeseydin daha estetik görünürdü diye düşünüyorum....tabi önemli olan senin beyenmen ve içine sinmesi zevkler ve renler tartışılmıyo tavsiye ediliyo.. paylaşımların için teşekkürler...
-
24 Temmuz 2014, 11:48
peacetrain adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş elinize sağlık, tam bitmedi demişsiniz belki aklınızda vardır ama ben yine de yazayım dedim. Ön maşalara körük de eklerseniz daha da güzel olur benim fikrim. Kazasız belasız binmek nasip olsun. Bir de ruhsat değişikliği gerekecek, detaylarını bilmiyorum ama zor değildir sanırım.
Hocam körükte takıcam yazmayı unutmuşum. Bu arada kare far emanet takıldı çünkü orjinal farın nikelajlı çerçevesi mat siyaha bıyaya gitti boya bittiğinde orjinal far takılacakk. Daha küçük yuvarlak siyah bir far bulamadım malesef. Sadece Kanuni Breton S modelinde küçük siyah bir far var ama oda çok kalitesiz bir far ve kısa süre içerisinde sararma yapıyormuş üstelik fiyatıda kargo dahil 110 tl. O far için 110 tl çok para. Ebayde bulabilirsen siyah küçük bir far sipariş verebilirm önerilere açığım.
Birde herşeyi aynı anda yapmak biraz zor oluyor. Motora binemez oldum valla. Acele edip hemen olsun deyincede ufak tefek aksaklıklar oluyor o yüzden bu aşamadan sonra ağır ağır toplayacağım motoru.
-
24 Temmuz 2014, 12:05
abi güzel olmuş. maşallah. ufak tefek parcalar hallolur bi şekilde temeli atmışın gayette hoş olmuş.
-
24 Temmuz 2014, 12:31
hayırlı uğurlu olsun twona , kazasız belasız bin inş. Lastikleri değişince motorun yolda gidişi ne oldu diye merak ediyorum, yalpalama düzeldi mi? bu değişimden sonra 100 km hız ile giderken güven hissi veriyor mu? cevaplaya bilirsen sevinirim. iyi günlerdilerim.
-
24 Temmuz 2014, 12:37
twona adlı üyeden alıntı
çok şirin olmuş. Tebrik ederim
-
24 Temmuz 2014, 14:01
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)