Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mayıs 2014, 11:10
Lastikler kesinlikle bizim bildigimiz çin menşeli âdi nylon lastiklerden değil.
Ben de başlangıçta lastiklere önyargılı yaklaşmıştım ama kullandikça çoğu dublexten daha iyi yol tuttuğuna tanık oldum. Gerek fren gerek virajda şaşırtıcı derecede başarılı.
Ama bitince dublexe çevrilebilir, nasıl olsa jantlar tel değil, değişime uygundur. Bozuk yollar için biçilmiş kaftan bu Boxer. Kullanmadan bilemezsiniz.
Reklamlar
-
13 Mayıs 2014, 11:48
arkadaşlar motorun 4 vitesli olduğu zaman zaman tartışılıyor; kaç kişi okudu veya gözüne çarptı bilmiyorum ama Kuralkan Pazarlama Müdürü Ekrem Ata bey bu konuda verdiği cevapta motor önce 5 vitesli idi gerekli performans ve torku yakalamadığı için sonradan 4 vitese çevrildi diye yazmıştı.
5 vites işe yaramadıktan sonra bedava hammallık yapıp durmadan vites değiştirmenin anlamı yok.
vites aralıkları ne kadar uzun ve tork yüksek olursa o kadar az vites değiştirerek rahat bir sürüş yaparsınız.
-
13 Mayıs 2014, 12:14
boxer kullanan arkadaşlar, lastik havalaraını kaç basıyorsunuz? ben öne 28 arkaya 30 bastım. kullanma kitapçığı ellimde yok bilemedim rastgele hava bastım.
-
13 Mayıs 2014, 14:21
Bu arada hala boxer cılardan foto bekliyoruz arkadaşlarrr =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
@Ekrem Bey, boxer için bayileri aradığımızda 6 haziranda bir sevkiyat olacağı şeklinde bilgi veriyorlar ancak o sevkiyat için bile siparişlerinin dolduğunu söylüyorlar. En azından haziran ayı içerisinde bu modeli temin etme şansımız yok mudur ?? istemeyerek de olsa Kuba Strike 150 ye doğru kayıyorum :((((
-
13 Mayıs 2014, 14:24
gurblood adlı üyeden alıntı
Bu arada hala boxer cılardan foto bekliyoruz arkadaşlarrr =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
@Ekrem Bey, boxer için bayileri aradığımızda 6 haziranda bir sevkiyat olacağı şeklinde bilgi veriyorlar ancak o sevkiyat için bile siparişlerinin dolduğunu söylüyorlar. En azından haziran ayı içerisinde bu modeli temin etme şansımız yok mudur ?? istemeyerek de olsa Kuba Strike 150 ye doğru kayıyorum :((((
Değerli gurblood; BOXER modelimizde sıra sıkıntısı yoktur. Hangi bayi ile görüştünüz acaba? Buradan da yazabilirsiniz. Saygılarımla...
ekrem_ata@kuralkan.com.tr
-
13 Mayıs 2014, 15:00
İzmir / Karşıyaka Motoshop ile görüştüm .. Çabuk cevap için ayrıca teşekkürler ..
-
13 Mayıs 2014, 15:18
İzmir / Karşıyaka Motoshop ile görüştüm .. Çabuk cevap için ayrıca teşekkürler ..
Değerli gurbload; bayimiz ile görüştük. BOXER modelinde stok sorunu yok. Acaba PULSAR modelimizi kast etmediniz değil mi? Selamlar...
-
13 Mayıs 2014, 15:21
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli gurbload; bayimiz ile görüştük. BOXER modelinde stok sorunu yok. Acaba PULSAR modelimizi kast etmediniz değil mi? Selamlar...
Hayır efendim Boxer modelini sorduğuma eminim zaten başından beri almak istediğim model olduğu için Pulsar a kelime olarak bile yatkın değilim =) belki bayi o sırada yoğundu bir yanlış anlaşılma oldu birazdan tekrar arayacağım .. Bu arada Manisa Bölgesi ile ilgili bir gelişme yok sanırım :((
-
13 Mayıs 2014, 15:26
Hocam Kırklareli'de hangi bayilerde var bu motor? Ben sadece çorluda ki arkadaşımın motorunu gördüm bindim beğendim ama Kırklareli'de yok sanırsam.
-
13 Mayıs 2014, 15:32
Hayır efendim Boxer modelini sorduğuma eminim zaten başından beri almak istediğim model olduğu için Pulsar a kelime olarak bile yatkın değilim =) belki bayi o sırada yoğundu bir yanlış anlaşılma oldu birazdan tekrar arayacağım .. Bu arada Manisa Bölgesi ile ilgili bir gelişme yok sanırım :((
Evet aynen dediğim gibi bir yanlış anlaşılma olmuş bugün gelin bugün teslim ederiz dedi bayiniz teşekkür ederim =) Manisa ile ilgili bir gelişme olmaz ise mecburen 120 km gideceğim :(
-
13 Mayıs 2014, 15:52
Karachali adlı üyeden alıntı
Hocam Kırklareli'de hangi bayilerde var bu motor? Ben sadece çorluda ki arkadaşımın motorunu gördüm bindim beğendim ama Kırklareli'de yok sanırsam.
Gündüz Beyaz Eşya
Adres: Karacaibrahim Mah. Cumhuriyet Cad. 53 Merkez/kırklareli
Telefon:(0288) 214 6267
Bu bayide var bajaj..ama boxer hiç getirmediler diye biliyorum. Ben discover ı burdan aldım
-
13 Mayıs 2014, 15:59
Garip adlı üyeden alıntı
Gündüz Beyaz Eşya
Bu bayide var bajaj..ama boxer hiç getirmediler diye biliyorum. Ben discover ı burdan aldım
Dur bi ararim birazdan sagol patron
-
13 Mayıs 2014, 16:24
Karachali adlı üyeden alıntı
Dur bi ararim birazdan
sagol patron
Cumartesi ben gidecem kırklareline. Eğer bi işin olursa hallederim yada orda olursan görüşürüz. İnşallah pulsar da olur bayide Birdha incelemek istiyorum ama boxer ı da merak etmiyor değilim. Tam bir klasik görünümü var. resimden bakmakla gerçek çok farklı oluyor
-
13 Mayıs 2014, 16:25
Garip adlı üyeden alıntı
Gündüz Beyaz Eşya
Hocam sen de benim gibi önceden CBF ve SYM kullanmış birisin discover için ne dersin tavsiye ediyor musun
Ride hard or stay at home
-
13 Mayıs 2014, 17:05
HeruNolweo adlı üyeden alıntı
Hocam sen de benim gibi önceden CBF ve SYM kullanmış birisin discover için ne dersin tavsiye ediyor musun
sana anlatsam uzuun uzun yazardım. daha önce konu açtım bi incele istersen..sayfa 1-2 oku. aklına takılan varsa o zaman cevaplayayım
http://www.motosiklet.net/forum/test...-inceleme.html
-
13 Mayıs 2014, 17:11
Okudum okumaz olur muyum
Ben de bu aralar scooter bakıyorum ve fiyat nedeni ile aklımı çeldi. Aynı mantıkla aldığın için danışayım dedim
-
13 Mayıs 2014, 17:14
HeruNolweo adlı üyeden alıntı
Okudum okumaz olur muyum
Ben de bu aralar scooter bakıyorum ve fiyat nedeni ile aklımı çeldi. Aynı mantıkla aldığın için danışayım dedim
ne var sende takas yapalım
-
13 Mayıs 2014, 17:19
Garip adlı üyeden alıntı
ne var sende takas yapalım
SYM Wolf var bende bütçe nedeni ile biraz ufaltmayı düşünüyorum
Scooter rahat ama discover aklımı çeldi işte
Ride hard or stay at home
-
13 Mayıs 2014, 19:13
Değerli arkadaşlar; herhangi bir bajaj bayisinde boxer ya da discover ürünlerinin mutlaka bulunma zorunluluğu vardır. Sadece pulsar modeli şu anda yoğun satış sebebi le bulunmayabilir. Aksi bir durum olursa bilgilendirirseniz memnun olurum.
Saygılarımla...
-
13 Mayıs 2014, 19:49
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar; herhangi bir bajaj bayisinde boxer ya da discover ürünlerinin mutlaka bulunma zorunluluğu vardır. Sadece pulsar modeli şu anda yoğun satış sebebi le bulunmayabilir. Aksi bir durum olursa bilgilendirirseniz memnun olurum.
Saygılarımla...
ekrem bey merhaba. bir yetkili olarak sizden bir ricam olacak. boxer motorumu scrambler tarzına çevireceğim için satın aldım. 1 aydır israrla boxer modeline uygun tel jant arıyorum fakat tr de boxer modeline uygun tel jant bulamıyorum. zaten tel jantın boxer modeline daha çok yakıştığını sizde göreceksiniz, keşke en baştan tel jant olarak getirseydiniz motoru.
neyse, benim sizden ricam ücreti dahilinde bir takım tel jant istiyorum sizden. scrambler projem için tel jant almam şart. böyle bir yardımda bulunursanız çok minnettar olurum. ayrıca motor tam olarak bittiğinde boxera olan ilginin daha da artacağını düşünüyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)