Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #141

    Üyelik
    15 Mart 2009
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Şu an yok.
    Bir kaç resim ve bir kaç gözlem daha ekliyorum. Umarım almak isteyen arkadaşlara fikir verir.

    Motorumu 60 km gibi bir mesafeden kapıma kadar bir kuruş ücret almadan getirdiler. Başka firmalar olsa en az 300-400 lira nakliyat ücreti alırlardı.

    Toplamda 3.060 TL idi. Ancak tek çekim kredi kartı ödediğim için bonus kart 70 lira bonus verdi. Yani motor 2.090 TL ye maloldu. Küçük de olsa bir Topcase de hediyesi oldu. Ayrıyeten koruma demirleri, topcase demirleri ön siperlik hepsi standartta var olduğu için cepten bir kuruş çıkmadı. Daha ne isteyebilirim ki...

    Aynaların görüşü çok güzel, optik yani açılı gösteriyor, ev aynası gibi değil. Daha önce İngiltere'den sipariş ettiğim ve çok beğendiğim optik transalp aynaları gibi. Ancak gerek benim omuzlarımın geniş olması gerek te biraz piknik tip oluşumdan ötürü aynalar biraz küçük kaldı ve omuzlarım kısmen görüşü bloke ediyor, sanırım ileride değiştirebilirim.

    Üzerindeki lastikler şaşırtıcı derecede iyi asfalt tutuyor. Arka lastik biraz daha enduromsu birşey. Toprak yolda hatta bol mıcırlı yolda bile şaşırttı. Bununla birlikte henüz yağmurlu havada deneme fırsatım olmadı.

    Frenler daha önce kullanmış olduğum kampanalara kıyasla daha iyi. Zaten motor genel anlamda hafif ve kullanımı kolay.

    Maalesef disk kilidi takma imkanı yok çünkü disk yok Onun yerine klasik kilide devam.

    Kocaman, vumetreye benzeyen bir benzin göstergesi sanırım benim gibi bu işten çok çekmiş insanlar için yapılmış. Daha önceki enduro motorlarımda bu yoktu.

    Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi bu ters vitese alışmak zaman alacak, zira arasıra komik hatta tehlikeli durumlara düşüyor insan, zira vites artırayım derken küçültüp öne doğru yığılıyor insan.

    Vites geçişleri yağ gibi kemiksiz. Öyle 'çötönkkk' diye bir ses gelmiyor endurolarda olduğu gibi.

    Genel olarak sürüş bisiklet kadar kolay ve keyifli. Daha ilk günden heryerde soru yağmuru oldu. Sanırım zamanla alışırlar ya da ben alışırım...

    Debriyaj da fren manetleri de gayet yumuşak. Selesi çizilmeye çok müsait. Mahalledeki 'Şerafettinlerden' korumak lazım...










    Bayiide henüz almamışken CBF in yanında duruyordu. Mukayese için de iyi bir fırsat oldu...
    [IMG][/IMG]

    Bu da arkadan görünüşü. Sele daha uzun ve daha rahat.

    [IMG][/IMG]

    SNS amortisörün yakından görünüşü. Daha önce de bahsettiğim gibi iç içe iki amortisör yayı var fark olarak. İnanılmaz rahat, sürünce anlarsınız.

    [IMG][/IMG]

    Bu da motorumuzun önden görünümü.

    [IMG][/IMG]

    Bu da Boxer'ı almamdaki en önemli sebeplerden biri. Klasik görünüm ve sadelik...

    [IMG][/IMG]


    Ve son olarak bayiden eşantiyon olarak verilen topcase ile birlikte resmi.

    [IMG][/IMG]


    [IMG][/IMG]
    suatt, trcn ve yuti bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #142
    Uğur34-ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Merhaba arkadaşlar.Motorlarınız hayırlı uğurlu olsun.Ve motor hakkında kullanıcı yorumu yapan arkadaşlara tesekkur ederim.Bu motorun ve forumun takibindeyim.Sayenizde kafamda cok olumlu düşünceler oluştu bu motor icin.Umarım uzun süreli de memnun eder.Klasik ve sade görünüm benimde hoşuma gidiyor.Yaşım 33.Üç senedir motor dunyasına girmeye hevesliyim ve bu isteği bu yaz gerçekleştirmek niyetindeyim.Başlangıç,şehir içi ve eşimle kısa geziler için bu motor çoğu açıdan ideal gibi gözüküyor.Kısmetse yakın zamanda bu motoru almayı düşünüyorum.Kanım ısındı bu motora Ehliyet,Kask ve korumalarım hazır.Sürüş eğitimi konusunda deneyimli bir arkadaşım yardımcı olacak.Hepinize Kazasız belasız ve dikkatli sürüşler dilerim.
    Yurdukoru bunu beğendi.

  3. #143
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    Bu başlık altındaki tüm yorumları silin Yurdukoru arkadaşımızın yorumlariyla sayfa sıfırdan başlasın ...
    kaan898, trcn ve hasanyağmur bunu beğendiler.

  4. #144
    trcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2014
    Şehir
    arnavutköy ist
    Motosikleti
    Boxer bm 150
    Aynen kardaş bumotordan benimde var ama böyle detaylı yazamadım aynen yurdukoru kardeşe katılıyorum saygılar
    hasanyağmur bunu beğendi.

  5. #145

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Değerli arkadaşlar, hayırlı sabahlar diliyorum...

    "Yurdukoru" rumuzlu arkadaşımı yeni ürünü için tebrik ediyorum. Kazasız belasız günlerde ailesi ile beraber uzun yıllar keyifle kullansın inşallah.

    Bir şeyi itiraf etmeliyim. Bir ürün ancak bu kadar güzel tarif edilebilir. En az üç defa okudum. Yazmış olduğu yorumlar her yönü ile ders niteliğinde idi. Bütün bayilerimiz ile de yorumlarını paylaştım. Artık kullanıcılarımızın ne kadar bilnçli olduğuna, nelere dikkat ettiğine dair çarpıcı örneklerle dolu yorumlar. Kardeşimin eline sağlık diyorum. Değerli yorumlarını tüm olumlu-olumsuz yönleri ile her zaman beklediğimizi tekrar ifade etme isterim.

    Selam ve saygılarımla...
    hector15, Yurdukoru ve hasanyağmur bunu beğendiler.

  6. #146

    Üyelik
    04 Şubat 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    dealim daystar 250
    sayın abiler kıymayın bana daha 2013 model 16380 km de olmasa motorum hemen gidip bana aldırtacaksınız, getirmeyin beni gaza
    hasanyağmur bunu beğendi.

  7. #147

    Üyelik
    21 Nisan 2014
    yakında bende aranızdayım
    hasanyağmur ve Yurdukoru bunu beğendiler.

  8. #148

    Üyelik
    15 Mart 2009
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Şu an yok.
    Plakam bugün çıkıyor inşallah. Plaka gelir gelmez birazdan ıslak havada sürüş testi yapacağım. Düşünenlere fikir vermesi açısından kullandıkça iyi ya da kötü tarafsız bir şekilde sizlerle paylaşıyorum.

    Aslında ben bu Boxer'ı alırken acaba diğer tek silindirlilerdeki gibi vurdurma sesi rahatsız eder mi diye de düşünmedim değil. Çünkü
    bilen bilir tek silindirli makinalar genelde düşük devirlerde pancar motoru gibi çalışır ve resmen alttan tokmakla vuruyor hissi verir. (Örnek: BMW GS, XT 660 vs)Motor hacmi küçük olduğu için olsa gerek bu kaygımın yersiz olduğunu, motoru kullanınca anladım. Sadece devirsiz kullandığımda, evet o bariz ve garip tek silindir sesi olan'tok tok tok tok'u hissediyorum. Genel anlamda çok sessiz bir motor diyebilirim. İlginçtir ki kazara üst vitesteyken kalkmaya kalksanız da ( Vitesler ters olduğu için bu şimdilerde çok oluyor) sorunsuzca kalkıyor yani silkeleyip korkunç sesler çıkarmıyor diğer motorlardaki gibi. Bu da debriyajın gücünü ve hassasiyetini gösteriyor.

    Ayrıca kask takılıyken Boxer'da düşük hızlarda motor sesini duymakta zorlanıyorum. Bu hem iyi hem de biraz kötü. İyi çünkü fısır fısır başım ağrımadan bisiklet gibi kıvrak ve hızlı bir şekilde ilerliyorum. Kötü çünkü vites göstergesi yok, tek dayanağımız motordan gelen ses veya titreşim. Titreşim zaten alt devirlerde sıfır! Şu halde alışana kadar biraz zorluk çekeceğim anlaşılan. Nolan kaskta Boxer'ın motor sesini gayet rahat duyuyorum ama Nitro Aikido ile nerdeyse dış dünya ile bağlantım kesiliyor. Tabi bütün bu anlattıklarım düşük hızda düşük devirler. Yüksek devirlere çıktıkça Bajaj'ın o canavar ruhlu tek silindiri ortaya çıkıyor. Tork da zaten yüksek devirlerde hissediliyor. Gürültülü trafikte motoru duyabilene aşk olsun. ( Schubert ile düşünemiyorum demek ki tam huzur evi ya da uzayda astronot gibi olacak) Aslında daha önce kullanmış olduğum pek çok motorda da vites göstergesi yoktu. Tamamen alışma meselesi gibi görünüyor.

    Bazı arkadaşlar artçı konforundan bahsetmiş, evet artçı ayaklarında yüksek devirdeyken hafiften titreşim hissediyor bunu da rodajda olmasına bağlıyorum zaten bu titreşim uyuşma derecesinde değil. Ayrıca eşim bugün yaptığımız bir saatlik köy yolculuğunda Transalpten daha rahat Bmw GS ile aynı artçı konforu olduğunu söyledi. ( Eşim bu konuda yalan söylemez zira sırf bu konforsuzluk yüzünden apriliadan artçı olarak soğumuştu) Haliyle 2 kişi binince motor daha da oturaklı gidiyor ve kasisler çukurlar daha az hissediliyor.

    Yazılarımdan da anlaşılacağı gibi kendime göre çıkardığım ufak tefek kusurlar haricinde (Küçük aynalar, lastiklerin şambrelli olması vs ) genel olarak Boxer'ı beğenerek aldım. Henüz fiyatlar değişmemişken almak isteyen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ayrıca iddia ediyorum bu motor kolay kolay eskimeyecek. (Daha önce bu motorun neredeyse birebir modeli ve %100 hindistan yapımı olan, aynı fabrikadan çıkma CGL yle tam 45.000 km yaptım, tık demedi ve 3 sene sonra neredeyse aynı fiyata sattım. Ona istinaden bu motoru almaya karar verdim.) Türkiye yollarında taş gibi sağlam, gerek parçaları gerekse motorun kendisi, bakım giderleriyle diğer motorlara kıyasla oldukça ekonomik olduğunu düşünüyorum. Bu arada yaşım 41 değil de 21 olsaydı kesinlikle Discover alırdım, bunu da söyleyeyim...

    Başta Ekrem bey olmak üzere böyle güzel bir motoru bize sunduğu, tanıttığı ve yönlendirdiği için ilgili herkese teşekkür ederim. Sayenizde kaliteli, sağlam bir o kadar da ekonomik bir motora sahip olduk.
    trcn, Garip, blue-man ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  9. #149
    ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ekim 2010
    Şehir
    Çanakkale/Biga
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    İcim icimi yiyor..iyi günlerde kullanınız..Allah kaza bela göstermesin inşallah.
    hasanyağmur bunu beğendi.

  10. #150
    mudurnulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul Kadıköy
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Arkadaşlar, bu gün motorumu teslim aldım. Yurdukoru bey'e aynen katılıyorum.

    Sabah Kadıköy bayii BAYMOTO ya gidip henüz kutusu açılmamış motoru arkadaşların sıcak sohbetiyle birlikte beraberce açtık. Ben de ellerimi kirletmekten hoşlanan biri olduğumdan, beraberce motorun ön takımını toparladık. tüm ayarlarını yaptık. Arkadaşlar sağolsun A dan Z ye her yerini kontrol ettiler. Koyduk benzini bastık marşa Saat gibi çalıştı MAŞALLAH.

    Her neyse motorun gücü kuvveti alt devirlerdeki konforu hakkında söylenecek her şey söylendi zaten. ve bence bunlardan başkaca bir sürpriz çıkmayacaktır. Ancak biraz gazlayınca, son sürati görmeye çalışınca nasıl bir karakteri olur bunu bilmiyorum ama ben aradığımı bulduğuma inanıyorum.

    Her şeye rağmen arayıp ta bulamadıklarım da var. Abi bir gösterge bu kadar mı sade olur? Benzin alınca sıfırlayacak bir sayaç bile yok.

    Bu motosiklet benim bindiğim en temel motosiklet.

    ve ben motosikletimi çok seviyorum.

    ALLAH Herkesin gönlüne göre versin.
    Yurdukoru, twona, hasanyağmur ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  11. #151
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    Türkiye nin sosyo ekonomik şartlarına göre boxer 150 bu ülkeyi sallaması lazım ama 3-5 kişi haricinde kimse farkına varamadı. Ben de tam zamanında parasiz kaldım. Hergün bu sayfaya girip sacmaliyorum...
    hasanyağmur ve Yurdukoru bunu beğendiler.

  12. #152

    Üyelik
    30 Nisan 2014
    Şehir
    ANTALYA/KEPEZ
    Motosikleti
    BAJAJ BOXER BM 150
    Ekim 11 dugun tarihim.. Ekim 12 bajaj boxer alacagim tarih artik beklemekten sıkıldım ...

  13. #153
    twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Nisan 2006
    Şehir
    Bolu
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    Alıntı mudurnulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, bu gün motorumu teslim aldım. Yurdukoru bey'e aynen katılıyorum.

    Sabah Kadıköy bayii BAYMOTO ya gidip henüz kutusu açılmamış motoru arkadaşların sıcak sohbetiyle birlikte beraberce açtık. Ben de ellerimi kirletmekten hoşlanan biri olduğumdan, beraberce motorun ön takımını toparladık. tüm ayarlarını yaptık. Arkadaşlar sağolsun A dan Z ye her yerini kontrol ettiler. Koyduk benzini bastık marşa Saat gibi çalıştı MAŞALLAH.

    Her neyse motorun gücü kuvveti alt devirlerdeki konforu hakkında söylenecek her şey söylendi zaten. ve bence bunlardan başkaca bir sürpriz çıkmayacaktır. Ancak biraz gazlayınca, son sürati görmeye çalışınca nasıl bir karakteri olur bunu bilmiyorum ama ben aradığımı bulduğuma inanıyorum.

    Her şeye rağmen arayıp ta bulamadıklarım da var. Abi bir gösterge bu kadar mı sade olur? Benzin alınca sıfırlayacak bir sayaç bile yok.

    Bu motosiklet benim bindiğim en temel motosiklet.

    ve ben motosikletimi çok seviyorum.

    ALLAH Herkesin gönlüne göre versin.
    mudurnulu, fotoğraf ve fikirlerini bekliyoruz senden. yeni motorunu güle güle kullan dostum...

  14. #154
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    resimlerde aynı cbf gibi kalıplı duruyor.
    birde tubeless lastik denediniz mi ? irc e mahkum kalmayız umarım lastik ölçüleri yüzünden...
    yaş:34 evli 2 çocuklu (bajaj boxer kullanmakta.)
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

  15. #155
    mudurnulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul Kadıköy
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı twona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mudurnulu, fotoğraf ve fikirlerini bekliyoruz senden. yeni motorunu güle güle kullan dostum...
    Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda foto yüklemeye çalışacağım. Şu an rodaj nedeniyle motoru hiç sıkıştırmıyorum. Ama bu şekilde kullanmaya da bayıldım doğrusu. Kullandıkça daha detaylı paylaşımlar yaparız INŞALLAH.

  16. #156

    Üyelik
    02 Mayıs 2014
    Şehir
    tatvan
    Motosikleti
    kuba garfield
    alan arkadaşlar hayrını görün.
    bende motora yeni başlayacam serviste kendim olacağından
    basit az sorunlu makina lazım benim memleket mahrumiyet
    bölgesi şehir/tur bisikletinden bile anlamayan ustalar
    olduğundan kendi işimi kendim görüyorum. bu açıdan kullanıcı
    yorumları çok önemli benim için .

    bir sorumda boy açısından 168cm boyum var sıkıntı olurmu acemiyken.

  17. #157
    cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ocak 2010
    Şehir
    Adana/Çukurova - Muğla/Fethiye
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı ademx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alan arkadaşlar hayrını görün.
    bende motora yeni başlayacam serviste kendim olacağından
    basit az sorunlu makina lazım benim memleket mahrumiyet
    bölgesi şehir/tur bisikletinden bile anlamayan ustalar
    olduğundan kendi işimi kendim görüyorum. bu açıdan kullanıcı
    yorumları çok önemli benim için .

    bir sorumda boy açısından 168cm boyum var sıkıntı olurmu acemiyken.
    bence seni oralarda CG paklar, tamirat,yedek parca ve usta olayın da da kolaydır cg ler
    ademx bunu beğendi.
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

  18. #158

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Değerli arkadaşlar;

    BOXER 150 modeli 2000 km testine iki ürün ile devam ediyoruz. Dün İstanbul-Antalya arasını 12 saatte aldılar. ilk yorumlar gerçekten çok güzel. Resim ve videolar da olacak. inşallah hepsini en geç salı ya da çarşamba günü paylaşacağız.Tüm sorulara cevap bulacağınızı zannediyorum.

    Kandilinizi tebrik ediyorum.

    Saygılarımla...
    twona, jackonbir, Yurdukoru ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  19. #159
    trcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2014
    Şehir
    arnavutköy ist
    Motosikleti
    Boxer bm 150
    Ademx benim boyum 1.65 ayaklarımın ucu degiyor alıştım bende ondan başlangıç da korkmusdum acikcasi ama puroblem yok yani
    ademx bunu beğendi.

  20. #160
    twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Nisan 2006
    Şehir
    Bolu
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    Arkadaşlar ayrıntlı bir inceleme yazan olmayacakmı? titreşim ne alemde, ön frenin dozlaması nasıl, vites geçişleri kemiklimi yumuşakmı, yakıtla ilgili ölçüm yapabildinizmi? bende sanırım yarın alacağım bu motoru ama hala kararsızım, yardımcı olursanız çok sevinirim...


    REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)