Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Teknik Özellikleri
Silindir Hacmi : 144,8 cc
Motor : Tek silindir, üstten egzantrikli, 4 zamanlı
Maksimum Net Güç : 12 ps 7500 dev/dk
Maksimum Net Tork : 12,26 Nm 4500 dev/dk
Soğutma Sistemi : Hava Soğutmalı
Aktarma : Zincir
Şanzıman : 4 Vites
Ateşleme : Digital CDI
Çalıştırma : Elektrik / Pedal
Uzunluk : 2016 mm
Genişlik : 740 mm
Yükseklik : 1155 mm
Aks Arası : 1285 mm
Sele Yüksekliği : 800 mm
Yüksüz Ağırlık : 123 kg
Yakıt Tankı (yedek dahil) : 13,5 litre
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Arka tekere monteli SNS amortisörler
Ön Fren tip/boyut : Kampana / 130 mm
Arka Fren tip/boyut : Kampana / 130 mm
Ön Lastik : 3,00 * 17 45P
Arka Lastik : 100/90 * 17 55P
Kullanım Kılavuzu
Reklamlar
-
motor iyi fiyatına göre halbuki, kimse sallamamış kuralkana müstehak
-
bu yıl piyasaya giren modeller içinde parasını hakeden tek model, inanıyorumki bundan 5 yıl snra tüm pulsarcılar usta peşinden koşarken bu motorlar 100bine koşuyor olacak
-
Mikuni adlı üyeden alıntı
144 cc 12 ps az.. bu nedenle almam.
Sendeki 150 cc 22 ps mi üretiyor.
-
RamonRojo adlı üyeden alıntı
Sendeki 150 cc 22 ps mi üretiyor.
olabilir, hondanın 10 beygiri bacacın 22 sine bedel. Japon beygiri onlar.
-
-
alıcan bunu, binicen üstüne, vurucan kırbacı
-
150 lik ama 4 vites iyi olmamış bence!
-
merhaba arkadaşlar bursa bajaj yetkili bayi ve servisiyim mart sonu gibi araçlarımız elimizde olacaktır . ayrıca test aracımızda olacaktır. ilginen arkadaşlara duyurulur . herhangi bir sorunuz olması durumunda herzaman yardımcı olabilirim bana burdan veya yazacığım numaralarımdan ulaşabilirsiniz. 0.5449100086 224 2116489 iyi günler
-
motocrossbrs adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar bursa bajaj yetkili bayi ve servisiyim mart sonu gibi araçlarımız elimizde olacaktır . ayrıca test aracımızda olacaktır. ilginen arkadaşlara duyurulur . herhangi bir sorunuz olması durumunda herzaman yardımcı olabilirim bana burdan veya yazacığım numaralarımdan ulaşabilirsiniz. 0.5449100086 224 2116489 iyi günler
kaç motor gelecek ? 3 tane mi ? başka modellerde gelecek mi
-
bu sene 3 model mevcuttur seneye 2015 pulsar 400cc lerde gelcektir. tabi belki başka modellerde seneye eklenebilir.
-
-
Bu modeli ilk alan kişi benim sanırım. Kullandıkça sormak istediklerinizi cevaplarım.
-
kemik adlı üyeden alıntı
Bu modeli ilk alan kişi benim sanırım. Kullandıkça sormak istediklerinizi cevaplarım.
Öncelkile hayırlı olsun;
Kısaca motoskiletiniz hakkında biraz bilgi verirmisiniz?
Hoşunuza giden-gitmeyen yönleri neler oldu?
-
Teşekkür ederim. Motosikleti henüz bu gün teslim aldım. Detaylı bir şey söyleyemiyorum. İş yerinde olduğumdan binemedim doğru dürüst. Hafta sonu biraz gezer bilgi veririm. 2 yıldır motosiklet kullanmadığımdan şu an her yönü hoşuma gidiyor
-
rengi nasıl adanalı kardaş bendeki siyah:
-
Benimki de siyah, fotolarını ekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Bu gün 40 km. Kadar kullandım. Karşılaştırma yapabileceğim tek motor eski motorum KYMCO CK 125. (CK 125 den başka vitesli motor kullanmadım.)
CK 125 e göre çok çok konforlu. CK 125 yokuşta 2 kişi zorlanıyordu bunda öyle bir şey yaşamadım, 2 kişi çok rahat tırmanıyor. Yeni olduğundan çok zorlamıyorum, hız olarak; otobanda 90 km/s dan sonra gaz vermedim. Tahminim max. 100 - 110 arası yapar. Şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda yakıt izlenimlerimi yazarım.
-
yan çantalar gaça maloldu nerden aldın bu arada hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim. Topcase ve yan çantalar 120 TL tuttu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
Teşekkür ederim. Topcase ve yan çantalar 120 TL tuttu camgöz den aldım. Motoru da Adana da Akın Motosikletten aldım. Saolsun Gayet ilgili insanlar.
-
mantıklı bir motosiklet param olsa düşünmeden alırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)