MC 32 Lastiklerim express hızıyla bugün geldi. İkisi de resimdekinden çok daha derin dişli. Özellikle arka lastik harika duruyor. Arka lastik çivi takılabilir özellikli kar lastiği.
Gelir gelmez tarihlerine baktım. İkisi de 2014. ( Birisi 1814, öbürü 0514 yani 2014'ün 18inci ve 5. haftası. ) Kargo ücretsiz.
Müsait olduğumda ustamla takma operasyonuna girişeceğim. İnşallah bu işte muvaffak olurum. O zaman resimlerim.
Bu arada ön kafadaki o plastik yanları ve camı çıkardım, çok emanet duruyordu. Zaten Kawasaki Boxerda bu ön kafa da, cam da yok. (Filipinlerdeki modelde yanlardaki BM 150 yazısı yerine K Kawasaki yazıyor, reklamcının birine topluca orjinalindeki gibi bu etiketi çıkarttıralım. Böylece "Abi bu mondial mi?" sorularından ve çinçon benzerliğinden de kurtuluruz...)
Son olarak yan oturan bayanlar için düşünülmüş olan arka demirleri somunlarından sökmeyi planlıyorum. İnceledim hiç bir faydası ya da desteği yok. Tork anahtarı gerekiyor, kendim sökemedim. Yan oturacak bayan zaten binmesin motoruma
Amortisör körüklerini takmak için nereleri sökmek lazımdı?