Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Ağustos 2014, 14:26
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
Ben şahsen Facebook kullanmadığım için oraya giremem. Şimdilik en etkin ve faydalı iletişim sanırım yine burası olacak. Zira üye olan da olmayan da burada yazmış olduğumuz bilgilerden istifade edebilir. Bazan bakıyorum bu konuyu 20 kişi birden okuyor olabiliyor.
Şu gidon ile far arasında kalan kablo demeti gerçekten çok kötü görünüyor. Bir de siyah bantla sarılmış, sanki elektrikçi ayaküstü yapıp yollamış gibi duruyor... En kısa zamanda ona bir muhafaza ayarlamak lazım.
evet yurdukoru kardeş bu söylediğin benimde dikkatimi çekmişti dün nalburda siyah ince hortum gördüm aldım kestim taktım ..fena olmadı..
Reklamlar
-
18 Ağustos 2014, 15:05
Boxer'ı ilk alanlardan biriyim. 3 aydır kullanıyorum.Kronik hiç bir arızası yok. Sadece ilk başlarda alışıncaya kadar mesnet somununu, gidon somunlarını kullandıkça üstten ve alttan sıkın. Bende jilet gibi oldu. Lastikler ilerki sevkiyatlarda tubelessa dönecek diye duydum. Şu durumda tubeless uyumlu diyebiliriz. Lâkin ayni ebatta uygun lastik henüz yok.
Mesnet somunu falan onlar nedir.
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
-
18 Ağustos 2014, 16:59
OSİMAN adlı üyeden alıntı
Mesnet somunu falan onlar nedir.
benim bildiğim üst resimdede görülen gidon somunun altındaki sarı somun (sarsıntı kesmek için sıkılan)
-
18 Ağustos 2014, 18:44
Değerli arkadaşlar;
27 ağustos-2 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin birçok farklı noktasında Boxer etkinliği düzenlenecektir. Bu maksatla ürünü kullanacak tecrübeli arkadaşlara ihtiyacımız olacaktır. Bu arkadaşlar geçici sözleşme kapsamında işe alınacaktır. Çıkış Tuzla’daki fabrikamızdan olacak ve organizasyon Türkiye’nin birçok farklı noktasında bizim organizatörlüğümüz başkanlığında gerçekleştirilecektir. Ürünler tarafımızdan karşılanacaktır.
Başvuru yapmak isteyen arkadaşımlarım olursa diğer şartları da görüşmek üzere bana başvuru yapabilirler.
Selam ve saygılarımı sunuyorum…
ekrem_ata@kuralkan.com.tr
-
18 Ağustos 2014, 18:51
İyi bir Uygulama olmuş.Umarim ses sorunun kalmamıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
Güzel ve eğlenceli bir etkinlik olacağına eminim
-
18 Ağustos 2014, 20:07
arkadaşlar, üçlü çantalar trafikte sorun yaratır mı bilgisi olan var mı..
-
18 Ağustos 2014, 20:27
-
18 Ağustos 2014, 21:09
seyyit adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, üçlü çantalar trafikte sorun yaratır mı bilgisi olan var mı..
Yan çantaları kampta kırda bayırda gezide, kırsalda kullanacaksanız son derece faydalı hatta olmazsa olmaz. Ancak şehirde yoğun trafikte aralardan geçişte tavsiye edemiyorum çok ama çok dikkat istiyor.
Çantaları unutup aralara daldığımızda araçların aynalarını kaportalarını çizebiliyor, takılabiliyor. ( Bir keresinde unutup bariyer arasından geçmeye çalışıp büyük bir tehlike atlatmıştım) mecburen motor gibi değil araç gibi düşünüp sürmek zorunda kalıyorsunuz.
Kısacası çok geniş çanta şehirde pek pratik değil. Öte yandan dar kalıplı deri ya da tekstil çantalar olabilir.
-
18 Ağustos 2014, 22:34
Yan çantaları kampta kırda bayırda gezide, kırsalda kullanacaksanız son derece faydalı hatta olmazsa olmaz. Ancak şehirde yoğun trafikte aralardan geçişte tavsiye edemiyorum çok ama çok dikkat istiyor.
Çantaları unutup aralara daldığımızda araçların aynalarını kaportalarını çizebiliyor, takılabiliyor. ( Bir keresinde unutup bariyer arasından geçmeye çalışıp büyük bir tehlike atlatmıştım) mecburen motor gibi değil araç gibi düşünüp sürmek zorunda kalıyorsunuz.
Kısacası çok geniş çanta şehirde pek pratik değil. Öte yandan dar kalıplı deri ya da tekstil çantalar olabilir.
cevabın için teşekkürler değerli yurdukoru.. trafikten kastettiğim üçlü cantalar trafikte yasak mı ya da ruhsata işleme şartı var mı, sorusuydu..
arka yuvarlak çantalar için ruhsata işlenmeli demişti bir arkadaş bu da bir masraf ve zaman demek..
yan çantalar da sorun yokmuş lakin üçlü çantalar da var. bunlara bir sorun çıkartırlar mı acaba..
-
19 Ağustos 2014, 08:07
Yurdunu gardaş senin şu yançantanın yakın bir resmini koyma imkanın varmı adı nedir nerden aldın fiyatı kaç para bi Zahmet bu konu çok önemli arka çantayı demiyorum yan çantayı diyorum saygılar selamlar
-
19 Ağustos 2014, 11:41
trcn adlı üyeden alıntı
Yurdunu gardaş senin şu yançantanın yakın bir resmini koyma imkanın varmı adı nedir nerden aldın fiyatı kaç para bi Zahmet bu konu çok önemli arka çantayı demiyorum yan çantayı diyorum saygılar selamlar
Abi selamlar.
Kullandığım çanta linktekinin aynısı. 2 sene önce 130 a almıştım. ( çifti takım) şimdi 165 olmuş.
Çok dayanıklı. Tek sorunu güneşte zamanla soluyor. Bu yüzden içinden çikan kılıflarını takılı bırakmak lazım. Su almıyor ama mukavvası nem alıp deforme oluyor zamanla. Bu yüzden kılıflı kullanmak şart.http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...a-seti-pmu2111
-
19 Ağustos 2014, 13:23
Abi selamlar.
Kullandığım çanta linktekinin aynısı. 2 sene önce 130 a almıştım. ( çifti takım) şimdi 165 olmuş.
Çok dayanıklı. Tek sorunu güneşte zamanla soluyor. Bu yüzden içinden çikan kılıflarını takılı bırakmak lazım. Su almıyor ama mukavvası nem alıp deforme oluyor zamanla. Bu yüzden kılıflı kullanmak şart.
http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...a-seti-pmu2111
Teşekkürler sagol gardaş selamlar
-
19 Ağustos 2014, 13:36
bisiklet için ama biraz elden geçse sanki motorada olur gibi geldi..fiyat uygun enazından
http://www.buyincoins.com/item/18598.html#.U_MaDvl_stw
-
19 Ağustos 2014, 17:20
Arkadaşlar böyle birşey olmaz ya bugün gittim bayiye boxer alicam dedim bayidekiler iyi birine benziyor ama boxerin mavi rengi fabrikada kalmamis 2015 te gelicek dedi piyasaya yeni giren motorun rengi stokta olmaz mi ya EKREM BEY moralim bozuldu doğru mu acaba bu stogunuzda mavi yok mu acaba
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
-
20 Ağustos 2014, 02:05
Bende mavi istedim yoktu kırmızı almak zorunda kaldım. Neyse. Motorda yeni keşfettim bir durum var. Biliyorsunuz ben kuryelik yapiyorum ve günün en az 6 saati motor üzerinde geçiyor. Diğer honda modellerini kullanırken hep yoruluyordum, motordan inince bitkin düşüyordum. Fakat bajaj boxer 450 km dir bana en ufak bir yorgunluk veya rahatsızlık vermedi. Iyiki almışım bu motoru. Bir torku var bir kalkış yapıyorum, tam bir canavar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Arkadaşlar resimlere bakarken önemli bir ayrıntı gözüme çarptı. Galiba yılın ilk yarısında gelen boxer larda far camı buzlu cam. Fakat benim motorun far camı buzlu değil düz cam. Cbf250 ve twister farı gibi büyük ve cam şeffaf cam. Hatta aydınlatma mükemmel. Araba gibi aydınlatiyor. Yani geniş bir alana yayılıyor.
-
20 Ağustos 2014, 02:56
OSİMAN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar böyle birşey olmaz ya bugün gittim bayiye boxer alicam dedim bayidekiler iyi birine benziyor ama boxerin mavi rengi fabrikada kalmamis 2015 te gelicek dedi piyasaya yeni giren motorun rengi stokta olmaz mi ya EKREM BEY moralim bozuldu doğru mu acaba bu stogunuzda mavi yok mu acaba
Yanlış hatırlamıyorsam Antalya doğaner motor da mavi renk vardı bi aramanızda fayda var.
Arkadaşlar bu arada 2500 km den sonra ne olduysa titreşim minimum seviye ye indi ilginç bir durum
-
20 Ağustos 2014, 08:42
Müthiş bir motor, inanılmaz keyifli tarzı diğer marka ve modellerden farklı
-
20 Ağustos 2014, 17:44
sorunsuz yola devam.
-
20 Ağustos 2014, 18:01
Selam herkeze twona diye bi arkadas vardi gorunmuyor nerelerde acaba yazdigi yorumlardan cok faydalaniyorduk yurdukorur kardesimizide unutmayalim ben fazla yazamiyorum telefonla ancak bu kadar)( ..devamli yorumlarinizi okuyorum birde o elektlrik kablolarini cikarmadan takti niz dimi boruyu arasini acarak sanirim...
-
20 Ağustos 2014, 19:01
Mikuni adlı üyeden alıntı
Bende mavi istedim yoktu kırmızı almak zorunda kaldım. Neyse. Motorda yeni keşfettim bir durum var. Biliyorsunuz ben kuryelik yapiyorum ve günün en az 6 saati motor üzerinde geçiyor. Diğer honda modellerini kullanırken hep yoruluyordum, motordan inince bitkin düşüyordum. Fakat bajaj boxer 450 km dir bana en ufak bir yorgunluk veya rahatsızlık vermedi. Iyiki almışım bu motoru. Bir torku var bir kalkış yapıyorum, tam bir canavar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Arkadaşlar resimlere bakarken önemli bir ayrıntı gözüme çarptı. Galiba yılın ilk yarısında gelen boxer larda far camı buzlu cam. Fakat benim motorun far camı buzlu değil düz cam. Cbf250 ve twister farı gibi büyük ve cam şeffaf cam. Hatta aydınlatma mükemmel. Araba gibi aydınlatiyor. Yani geniş bir alana yayılıyor.
Mikuni arkadaşım tekerleklerle aran nasıl değiştirdinmi yoksa aynen devammı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)