Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    @Bazooka

hocam, mavi renk ne kadar güzel duruyormuş şimdi fark ettim. kazasız belasız...
    AttilaXtreme, windy125 ve Bazooka bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar üzülerek sormak durumundayım neden bu kuralkan ı bu kadar kötülüyorlar nerde okusam uzak durun onlardan bişey almayın vsss...
    Ben arkadaş a danışdım nasıl motor diye motor a sözüm yok ama başka firmadan olsa idi al derdim ben olsam almam diye yanıtladı??? Ve bu kişi motordan ve firmalardan ne nedir iyi bilenlerden.. Bu kuralkan ne yaptıda bu kadar kişinin ahını aldı .

Yorumlar da... Biz Hyosung'u Kuralkan'ın elinden kurtarmaya çalışıyoruz bunlar başka markalarında üstüne kabus gibi çöküyorlar.Kuralkan ise uzak dursun toplu iğne bile almam bi daha onlardan.Kuralkan dışında her firmaya razıyım ...

...Servisleri rezalet olmasa sorun yok biraz müşterisini dinlesin birde kanuni logosu basmasın elin motoruna sorun yok ...

..Arkadaşlar bajaj çok güçlü bir marka ama kuralkan tarafından geliyor olması insanı düşündürüyor bence biraz beklemeliyiz.Diğer motorlardaki stratejileri uygularlarsa bajaj başka bir distribitör bulur bence...
    gibi gibi bir sürü yorum var
    Yani ben kıllandım aydınlatırsanız iyi olur bende rahatlarım????????

kemik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı peacetrain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yan çantalar çok yakışmış marka ve fiyat paylaşabilir misiniz?
    Tşk ederim. Markasını bilmiyorum. Bilindik bi marka değil. Topcase ve heybeler toplan 120 tl tuttu.
    peacetrain bunu beğendi.

Değerli GncTurk; 4 aydır bajaj ürünleri satışta. Allah'a şükür güzel bir giriş yapıldı. Ürünlerimizin memnuniyeti yüksek. Ürünlerin yedek parça fiyatları düşük tutuldu. Bajaj ile ortaklık anlaşmamızdan itibaren BAJAJ-KURALKAN gücünün çok güzel örnekleri sektörde görülüyor. Servis yapılanması tamamen yeniden oraganize edildi.

Bajaj'ın Türkiye'de Kuralkan ortaklığı seçmesinin de mutlaka özel bir sebebi var. Belki çok söyledim ama tekrar arz ediyorum. Her adımımız Bajaj ile beraber atılıyor. Bütün projeleri beraber yürütüyoruz. Emin olun hata yapma şansımız yok, ya da çok az. Size bir firmanın pazarlama müdürü olarak yetkili ağızdan sesleniyorum. Lütfen kendiniz gözlemleyin. Bajaj ürün sahibi arkadaşlarla kendiniz konuşun. Neler yaşamışlar?

Bunları sadece bilgilendirme olarak yazdım. Aslında benim bir şey söylemem de anlamsız. En iyi yorumu yapacak değerli arkadaşlarımızdır. Bu sayfalarda ürün sahibi arkadaşlarımızın yorumları her türlü değerlendirmenin üzerindedir.

Peki bunları nasıl bu kadar net söyleyebiliyorum. Arkadaşlar Bajaj dünyanın 3 ncü büyük motosiklet firmasıdır. Gücü kullandığı teknolojiyi uygun fiyata sunabilmesinden ve 1200 kişilik sahasında uzman ARGE kadrosundan geliyor. 54 ülkedeki başarının altında yatan bir çok sebep var. İnşallah 55nci ülke olarak Türkiye'de aynı başarılar tekrar edilecek.

Bu vesile ile hayırlı Ramazanlar diliyorum...

Selam ve saygılarımla...

Alıntı GncTürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar üzülerek sormak durumundayım neden bu kuralkan ı bu kadar kötülüyorlar nerde okusam uzak durun onlardan bişey almayın vsss...
    Ben arkadaş a danışdım nasıl motor diye motor a sözüm yok ama başka firmadan olsa idi al derdim ben olsam almam diye yanıtladı??? Ve bu kişi motordan ve firmalardan ne nedir iyi bilenlerden.. Bu kuralkan ne yaptıda bu kadar kişinin ahını aldı .

Yorumlar da... Biz Hyosung'u Kuralkan'ın elinden kurtarmaya çalışıyoruz bunlar başka markalarında üstüne kabus gibi çöküyorlar.Kuralkan ise uzak dursun toplu iğne bile almam bi daha onlardan.Kuralkan dışında her firmaya razıyım ...

...Servisleri rezalet olmasa sorun yok biraz müşterisini dinlesin birde kanuni logosu basmasın elin motoruna sorun yok ...

..Arkadaşlar bajaj çok güçlü bir marka ama kuralkan tarafından geliyor olması insanı düşündürüyor bence biraz beklemeliyiz.Diğer motorlardaki stratejileri uygularlarsa bajaj başka bir distribitör bulur bence...
    gibi gibi bir sürü yorum var
    Yani ben kıllandım aydınlatırsanız iyi olur bende rahatlarım????????
    ademx, AttilaXtreme, Yurdukoru ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    kuba garfield
    bajaj şuan motorsikletin altın yumurtlayan tavuğu.
    istifede edenlerin ona kötü davranması zor.
    başarılı olması ve bazılarına ders vermesi iyi olur
    tüm tüketiciler için.

kurye içinde ideal olduğunu düşünüyom yükle sorun yok
    düşük devr kullan sorun yok uzcuz yağ kullan ucuz al vs.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli GncTurk; 4 aydır bajaj ürünleri satışta. Allah'a şükür güzel bir giriş yapıldı. Ürünlerimizin memnuniyeti yüksek. Ürünlerin yedek parça fiyatları düşük tutuldu. Bajaj ile ortaklık anlaşmamızdan itibaren BAJAJ-KURALKAN gücünün çok güzel örnekleri sektörde görülüyor. Servis yapılanması tamamen yeniden oraganize edildi.

Bajaj'ın Türkiye'de Kuralkan ortaklığı seçmesinin de mutlaka özel bir sebebi var. Belki çok söyledim ama tekrar arz ediyorum. Her adımımız Bajaj ile beraber atılıyor. Bütün projeleri beraber yürütüyoruz. Emin olun hata yapma şansımız yok, ya da çok az. Size bir firmanın pazarlama müdürü olarak yetkili ağızdan sesleniyorum. Lütfen kendiniz gözlemleyin. Bajaj ürün sahibi arkadaşlarla kendiniz konuşun. Neler yaşamışlar?

Bunları sadece bilgilendirme olarak yazdım. Aslında benim bir şey söylemem de anlamsız. En iyi yorumu yapacak değerli arkadaşlarımızdır. Bu sayfalarda ürün sahibi arkadaşlarımızın yorumları her türlü değerlendirmenin üzerindedir.

Peki bunları nasıl bu kadar net söyleyebiliyorum. Arkadaşlar Bajaj dünyanın 3 ncü büyük motosiklet firmasıdır. Gücü kullandığı teknolojiyi uygun fiyata sunabilmesinden ve 1200 kişilik sahasında uzman ARGE kadrosundan geliyor. 54 ülkedeki başarının altında yatan bir çok sebep var. İnşallah 55nci ülke olarak Türkiye'de aynı başarılar tekrar edilecek.

Bu vesile ile hayırlı Ramazanlar diliyorum...

Selam ve saygılarımla...
    Saygıdeğer Ekrem Bey;

Sizi ilgi sevgi ve saygı ile takip ediyorum. Baştan söyleyeyim Bajaj Boxer fanlarındanım. Dükkan komşumda var ve defalarca kullandım. Boyu 1.70'in altında olan herkese de öneriyorum. Bu fiyata göre harika bir motor.

Ama lütfen şunu kabul edin, bu motorların Kuralkan ismi ile yan yana gelmesi büyük pazarlama hatası olmuş. Şirket ismi değiştirilerek yapılsa idi bu sıkıntılar hiç yaşanmayabilirdi ve pazar payı şu an olandan daha büyük olabilirdi. Tüm yukarıda yazdıklarıma rağmen benim bile Kuralkan ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor.

Bu yüzden işiniz çok zor. Sizi seviyorum, güzel insansınız. Umarım alt gelir seviyesinde ki bizleri avantajlı hale getirdiğiniz bu motorlarla çok başarılı olursunuz.

Saygılar.
    ademx ve jackonbir bunu beğendiler.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Merhaba,

Bajaj konusunda endişelerinizi başka yerlerde yazmanız mümkün mü acaba?
    Neredeyse 3 aydır aynı şeyler söyleniyor.
    Kuralkan'a güven olmaz, Bajaj alırsak elimizde patlayacak vesaire.
    Bu konuları geçelim lütfen.
    Forumu telefonumdan takip ediyorum.
    2 GB internet hakkım var ve bilgi paylaşımı okuyacağım yerde böyle mesajlarla karşılaşıyorum.
    İnternetimi bari sömürmeyin.
    Bajaj alanlar parasını çöpte mi buluyor zannediyorsunuz?
    Sanki bir art niyet var burada, bizi salak yerine koymaya çalışmayın.
    Başka markalara mail telefon vesaire ulaşmak bile çoğu zaman sorun oluyorken Pazarlama Müdürü burada -bir forum sitesi- yazıyor her şeye cevap veriyor.
    Biraz da kıymet bilmeli endişelerimizi firmaya da saygı sınırını aşmadan, adaletli bir şekilde dile getirmeliyiz diye düşünüyorum.
    Kimseyi kırmak amacım değil. Yanlış anlaşılma olmasın.
    Hayırlı Ramazanlar.

Selamlar.
    twona, AttilaXtreme, HeruNolweo ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

Alıntı uçnkaplumbğa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Bajaj konusunda endişelerinizi başka yerlerde yazmanız mümkün mü acaba?
    Neredeyse 3 aydır aynı şeyler söyleniyor.
    Kuralkan'a güven olmaz, Bajaj alırsak elimizde patlayacak vesaire.
    Bu konuları geçelim lütfen.
    Forumu telefonumdan takip ediyorum.
    2 GB internet hakkım var ve bilgi paylaşımı okuyacağım yerde böyle mesajlarla karşılaşıyorum.
    İnternetimi bari sömürmeyin.
    Bajaj alanlar parasını çöpte mi buluyor zannediyorsunuz?
    Sanki bir art niyet var burada, bizi salak yerine koymaya çalışmayın.
    Başka markalara mail telefon vesaire ulaşmak bile çoğu zaman sorun oluyorken Pazarlama Müdürü burada -bir forum sitesi- yazıyor her şeye cevap veriyor.
    Biraz da kıymet bilmeli endişelerimizi firmaya da saygı sınırını aşmadan, adaletli bir şekilde dile getirmeliyiz diye düşünüyorum.
    Kimseyi kırmak amacım değil. Yanlış anlaşılma olmasın.
    Hayırlı Ramazanlar.

Selamlar.
    Burda zaten bajaj a bir sey söylenmiyor. Sadece insanlar kuralkandan memnun değil .
    Ben şimdiye kadar kuralkandan bi alısverişim olmamışdı biz sadece firma olarak güven istiyoruz ve buda hakkımız ...

Ben bajaj ın bütün ürünlerini gözü kapalı alırım zaten ama forumlarda ve sağdan soldan bu kadar şikayet gelmesi biraz garip değilmi..
    Ya isim karalama yapıyorlar yada doğruları söylüyorlar.
    Sütten dili yanan yoğurt du üfleyerek yermiş buda aynı hesap...
    Tabi bunu zaman gösterecek firma ne kadar bize yardımcı olacak..Bindik bi alamete gidicez inş selamete....

..... saygılar.....

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Ekrem bey, ben kocfinans kredisi ile almayi dusunuyorum. Kartal bayinizde varmı?

technomix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer BM150
    Hayırlı ramazanlar ...cumartesi 750 km ilk bakımımı kadıköy baymoto da yapmış bulunbaktayım...üşenmedim bana daha yakını olmasına ragmen baymotoya gittim baybars kardeşemiz sağ olsun baya ilgilendi yardımcı oldu..gerçi çok ilgi alaka istediğimiz yok bişey sorunca ters cevap verenleri gördüğümüzden baymoto bana baya iyi geldi....
    yağ degişimi yapıldı...

yağ filitresi değişti..

tüm civatalar sıkıldı gözden geçti..

bu somun yalama olmuştu değitirildi...özellikle gidon aldı vidaları sıkıldı...casrol 10 w 40 yağ koyduk yag filitresi degişti...komple 70 tl ödeme yaptım kartla..baybars ustaya teşekkür ederim herhesede tavsiye ederim..
    twona, bikr, windy125 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Şu an yok.
    Aşağıdaki videoda Filipinlerde satılan Kawasaki Bajaj Boxer reklamı var. Yakıt ekonomisiyle öne çıktığı için ilginç ve komik bir reklam yapmışlar. Orada Kawasaki Boxer olarak satılıyor. ( Bu arada 1 lt= 46 km doğru ölçüm, yakıt tüketimi reklamın sonunda da çıkıyor

http://www.youtube.com/watch?v=9v6QjDDe9V0http://www.youtube.com/watch?v=9v6QjDDe9V0

Bu linkte de Kolombiya'da satılan 100 lük Boxer'a takılan bir aparatla Boxer'ı kargo canavarına dönüşüyor. Normalde limit 50 kg ama Kolombiyadaki bir arkadaşım bu aparatla 200 kg luk 4 çimento torbası taşıdığını iddia etti. ( Gerçi ben de artçımla binince aşağı yukarı aynı ağırlık oluyor)Bize de bu parçalar gelse harika olur... Bajaj Kolombiya tarihinde 1 numara olarak en çok satan motor olduğu reklamında da belirtilmiş. Bu arada renklerin güzelliğine dikkatinizi çekerim. Kawasaki Yeşili ile siyah harika duruyor Boxer'da.

http://www.youtube.com/watch?v=suubQ7VlwMo
    jackonbir bunu beğendi.

twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    Boxer katalog çekimleri

Ara ara Boxerımın artistik fotoğraflarını paylaşacağım arkadaşlar. Koltuk takıldıktan sonraki halini merak edenler için...

peacetrain, seyyit, HeruNolweo ve 8 diğerleri bunu beğendiler..

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    jackonbir bunu beğendi.

BurakBoztepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750 S
    Merhabalar. Stop etme olayıyla ilgili bir çok yorumu okudum önceki sayfalarda. Dayanamadım belki bir katkım olur diye yazayım dedim. Ben şu an kuba cg 100 kullanıyorum. Bu motorda hava soğutmalı. İlk çalıştırdıktan sonra gaza birden yüklenince stop ediyor. Gazi çok hafif açarsanız yavaş yavaş devri alıyor ve devir yükseliyor. Bende boxer almayı düşünüyorum ve istiyorum. Bu sorunu zaten yaşadığımdan benim için sorun değil ama sizde alışırsınız bence hava soğutmalı motorlarda oluyor sadece. Umarım çözülür. İyi günlerde kullansın herkes motosikletini, tekeriniz düz bassın abiler kardeşler..
    bikr ve windy125 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2014 KIRMIZI BAJAJ BOXER BM 150
    Alıntı BurakBoztepe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar. Stop etme olayıyla ilgili bir çok yorumu okudum önceki sayfalarda. Dayanamadım belki bir katkım olur diye yazayım dedim. Ben şu an kuba cg 100 kullanıyorum. Bu motorda hava soğutmalı. İlk çalıştırdıktan sonra gaza birden yüklenince stop ediyor. Gazi çok hafif açarsanız yavaş yavaş devri alıyor ve devir yükseliyor. Bende boxer almayı düşünüyorum ve istiyorum. Bu sorunu zaten yaşadığımdan benim için sorun değil ama sizde alışırsınız bence hava soğutmalı motorlarda oluyor sadece. Umarım çözülür. İyi günlerde kullansın herkes motosikletini, tekeriniz düz bassın abiler kardeşler..
    Motor isinana kadar o oluyor o kesin zaten benim mg de öyleydi ilk calistirinca 1DK rolantide beklerdim sonra sıkıntı olmazdı

Motosikleti
    PEUGEOT 105 , VOSKHOD , WİNDY125, BAJAJ BOXER
    Alıntı twona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boxer katalog çekimleri

Ara ara Boxerımın artistik fotoğraflarını paylaşacağım arkadaşlar. Koltuk takıldıktan sonraki halini merak edenler için...

http://www.hizliresimyukle.com/image...4/IMG_0989.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/image...4/IMG_0988.jpg

http://www.hizliresimyukle.com/image..._0990b870b.jpg

VARYA MÜKEMMEL OLMUŞ.. ELLERİNİZE SAĞLIK..
    twona bunu beğendi.

Motosikleti
    kuba garfield
    yakıttüketim rekoru bu videoda 1galon-344km imiş (galon&2.5lt)
    anlayan biraz tercüme edebilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=qw-RwzbIvc0

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    1 galon benzinle 350 km yaparsa, 1 litre ile 140 km demektir. Bu imkansız.

Motosikleti
    kuba garfield
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boxer100 yapmış 344, honda 100 257

Motosikleti
    Şu an yok.
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hesabınızda yanlışlık var.

1 galon= 3.78 lt yapar.
    3.78 lt ile 344 km giderse
    1 lt ile 91 km gitmiş. (140 değil)

Boxer 100 ile 40 km/h gibi düşük hız ile gidilirse pekala mümkün olabilir.

Geçende ben yandan esen rüzgar ve trafik nedeniyle 4. Viteste 35-40 km/h ile gitmek zorunda kaldım. Bu rakamı yakalayamasam da tüketimim 100 km de 1.7 lt ye kadar düştü.(2 kişi +yük ile)

Bizim kullandığımız 150 likteki ortalama tüketim 100 km de 2 lt civarı.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)