Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Haziran 2014, 14:36
sevgili twona paylaşımın için teşekkürler..
çok güzel yerler gerçekten..
bir de bir iki sorum olacak
yedigöller özel mülkiyet mi, sit alanı mı? oraya giriş neden ücretlidir acaba?
sanırım arka bagajın 32 litrelik, iki kask alır mı acaba..
bir de plaka görünmüyor
selamlar.. teşekkürler..
Reklamlar
-
30 Haziran 2014, 14:39
skystar adlı üyeden alıntı
Aklımı fena halde çelmeye çalışan bir motor
Düşünüyorum benim cb yi satsam 3500 den gider bunu alsak 3000 tl plaka ruhsatı 300 tutsa 200 tl cepte 2 aylık yakıt masrafı
bedavaya gelmiş olur + sıfır km motor sahibi olmuş olurum.
Tabii bunlar şimdilik sadece düşüncelerim zaman içinde kullanıcı yorumlarına + motoru test ettikten sonraki izlenimlerime dayanarak bi çılgınlık yapıp boxer sahibi olabilirim
Kesinlikle öyle. Her yönüyle tasarruf motoru. Boxer'ı almazdan önce evden işe dolmuşla gelip gidiyordum. Ayda en az 250 lira minibüs masrafı tutuyordu. Eşim de keza bir o kadar ödüyordu. Toplamda ayda 500 lira dolmus masrafimiz oluyordu.
Oysa şimdi 50 liraya bir ay boyunca biniyoruz. (Yaklaşık 150 kere çarşıya inip geliyor) Boxer bize bu yüzden bayağı bir tasarruf ettirdi...
-
30 Haziran 2014, 14:45
skystar adlı üyeden alıntı
Aklımı fena halde çelmeye çalışan bir motor
Düşünüyorum benim cb yi satsam 3500 den gider bunu alsak 3000 tl plaka ruhsatı 300 tutsa 200 tl cepte 2 aylık yakıt masrafı
bedavaya gelmiş olur + sıfır km motor sahibi olmuş olurum.
Tabii bunlar şimdilik sadece düşüncelerim zaman içinde kullanıcı yorumlarına + motoru test ettikten sonraki izlenimlerime dayanarak bi çılgınlık yapıp boxer sahibi olabilirim
akıl çeldiren bir motor gerçekten.. daha iki ay evvel aklımda cb ile ybr vardı, bu motoru ilk defa mayıs ayında duydum, bayilik gelince hiç durmadan uğrayıp aldım.. içim rahat şimdi
-
30 Haziran 2014, 14:51
seyyit adlı üyeden alıntı
sevgili twona paylaşımın için teşekkürler..
çok güzel yerler gerçekten..
bir de bir iki sorum olacak
yedigöller özel mülkiyet mi, sit alanı mı? oraya giriş neden ücretlidir acaba?
sanırım arka bagajın 32 litrelik, iki kask alır mı acaba..
bir de plaka görünmüyor
selamlar.. teşekkürler..
hocam yedigöller millipark o yüzden her milli parkta olduğu gibi ücretli. arka bagaj shad 33 lt. iki kask almaz ama daha büyük topcase de at-sinek ikilisi gibi duruyor bence plakam var ama ben israrla takmıyorum. 14 FB 420
-
30 Haziran 2014, 15:57
Merhaba,
Face grubumuza buradan ulaşabilirsiniz: facebook.com/groups/315441058612919
Selamlar.
-
30 Haziran 2014, 17:50
değerli twona teşekkürler cevabın için..
arkadaşlar, 45 lt lik arka kasalı motor resmi olanlar var mı acaba,
arka yönden çekimli, biraz üsten fotograf olsaydı güzel olurdu..
bir arkadaş daha önceden yandan çekimli bir foto göstermişti,, yandan iyi görünüyor..
ama arka cihetten görmek gerekir..
45 litrelik bagajlar 200 cc lik motorlarda daha iyi görünür,, geçenlerde, asya 200 lüklerde görmüştüm..
müthiş güzel duruyordu..
yine de herkese teşekkürler..
-
30 Haziran 2014, 19:29
seyyit adlı üyeden alıntı
değerli twona teşekkürler cevabın için..
arkadaşlar, 45 lt lik arka kasalı motor resmi olanlar var mı acaba,
arka yönden çekimli, biraz üsten fotograf olsaydı güzel olurdu..
bir arkadaş daha önceden yandan çekimli bir foto göstermişti,, yandan iyi görünüyor..
ama arka cihetten görmek gerekir..
45 litrelik bagajlar 200 cc lik motorlarda daha iyi görünür,, geçenlerde, asya 200 lüklerde görmüştüm..
müthiş güzel duruyordu..
yine de herkese teşekkürler..
Merhaba,
Bence 32 litreden sonrası biraz pizzacı görüntüsü veriyor. Bir kask ve ufak tefek şeyler sığan çanta yeterli benim için.
Selamlar.
-
30 Haziran 2014, 20:36
Bende 45 lik var motorun cüsseli olduğu için topcase gayet iyi duruyor. (Bir iki sayfa önce resimlerim var) Tamam 52 ya da 55 lt olsaydi biraz büyük kaçardı ama bence 45 ideal. (32 lt vardı daha önce. Bir kask zor alıyordu. ) Pek kullanışlı değildi. Ben görsellikten çok işlevselliğe bakarım. (Zaten görselliğe önem verseydim bu tarz bir motor almazdım) Şimdi bu topcase ile 2 kask+ mont+eldivenleri rahat alıyor.
Dipnot: Pizzacılar 100 lt'lik çanta kullanıyor )
-
30 Haziran 2014, 21:22
technomix adlı üyeden alıntı
45 lik çanta şu resimdeki gibi kurtarıyor bence..
ama arka yönden tam göremedim.. uygun olur sanırım..
200 cc liklerde çok güzel duruyor..
tabi işlev görmesi de önemli.. şöyle bir tulumb ufak tefek piknik malzemeleri alırsa yeterli..
kamp çadırı da yanlarda taşınabilir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
bu resimde önden de kurtarıyor sanırım.. biraz perpektif yanılgısı olabilir.. ama önden güzel duruyor bence..
-
30 Haziran 2014, 22:49
Arkadaşlar bugün akşam üstü motorunu aldım.. İlk izlenimlerim çok olumlu.. Sevdim ben bu motoru..
-
30 Haziran 2014, 22:55
Hayırlı olsun değerli windy125, Allah kaza göstermesin ınşallah. ..
windy125 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün akşam üstü motorunu aldım.. İlk izlenimlerim çok olumlu.. Sevdim ben bu motoru..
-
01 Temmuz 2014, 02:15
en sonunda motoruna kavuştun demek. kazasız belasız kullan, fotoğraf bekliyoruz bol bol
-
01 Temmuz 2014, 09:42
-
01 Temmuz 2014, 10:44
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
Ride hard or stay at home
-
01 Temmuz 2014, 12:36
technomix adlı üyeden alıntı
resimler için teşekkürler sevgili tekhnomix
45 lik galiba kurtarıyor,, gördüğüm kadarıyla 5 lt lik bir abartı bir büyüklük görünüyor ama fazla rahatsız edici
değil,, şimdilik ucuz bir şey almayı düşünüyorum, ilerde kalite olabilir..
evet, dediğin gibi boy ve kilo yapının da uyumu olmalı..
tekrar teşekkürler
iyi günler..
-
01 Temmuz 2014, 13:05
Yeni alan arkadaşlar hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah hepimize kazasız sürüşler nasip etsin.
Zaman geçtikçe, ekonomikliğini sorunsuzluğunu yaşadıkça daha çok seveceksiniz ve iyi ki Boxer almışım diyeceksiniz. Şahsen ben 2000 km lere yaklaştım ve gerçekten her yönüyle motorumdan fazlasıyla memnunum.
Her ne çesit çanta takarsanız takın, tablası, yani çantanın geçtiği kısım boşta kalmasın, mümkünse tamamı demire otursun. Aksi takdirde yük ile sallandıkça, kısmen boşta kalan kısım tablayı parttırıyor ve kırıyor.
-
01 Temmuz 2014, 13:10
yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
-
01 Temmuz 2014, 14:53
Merhaba,
@Yurdukoru ve @Twona.
İlk bakımda motosiklete hangi yağ konuldu ve
izlenimleriniz nasıl?
Bilgi vermeniz mümkün mü?
Selamlar.
-
01 Temmuz 2014, 15:13
uçnkaplumbğa adlı üyeden alıntı
Merhaba,
@Yurdukoru ve @Twona.
İlk bakımda motosiklete hangi yağ konuldu ve
izlenimleriniz nasıl?
Bilgi vermeniz mümkün mü?
Selamlar.
ben ilk bakımı 700 km de yaptırdım. shell 20-50 yağ konuldu ve genel kontroller yapıldı. 2. bakımı 2500 km de yaptırdım. ben 2500 km de bir yağ değiştirmeyi düşünüyorum. 5000 km de birde yağ filtresi değiştireceğim. 2. bakımda shell 10-40 yarı sentetik yağ koyuldu, yağ filtresi değişti, hava filtresi temizlendi, zincir ve dişliler benzine koyulup temizlendi ve sprey ile yağlanarak tekrar takıldı.ben 5000 bakımda yağ olarak artık sürekli Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 tam sentetik yağ kullanmayı uygun gördüm. bulunduğum ildeki hava sıcaklıkları ve motoru kullandığım mevsimler itibarı ile en uygun ve kaliteli yağın bu olduğuna karar verdim.
sanırım km olarak en çok yoluda ben yaptım. km şu an 3200 ve hergün artıyor. şu ana kadar çok memnunum umarım bundan sonrada böyle gider. az önce abanttan dönerken yolda bir honda cb 125 e ile denk geldik. e-5 de peşpeşe gelirken baya bir gazladık ama cb 125 e bana yetişemedi. her seferinde gazı kestim bekledim yanıma geldiğinde tekrar gaz açtım boxer sürekli arayı açtı. honda sahibi arkadaşta eminimki benim motoru çok merak etti çünkü çok dikkatli bakıyordu bu ne motoru diye. 3 bin liraya bu motora sahip olduğum için hem mutlu, hem şanslı olduğuğumu düşünüyorum
-
01 Temmuz 2014, 16:14
Az önce soldaki akü kapağını çıkardım ama seleyi açmayı beceremedim
Yeni olduğu için çok da yüklenmedim ayı gücü ile elimde kalır diye ürktüm. Var mıdır kolay yolu seleyi açmanın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)