Biz de teşekkür ederiz Değerli gurblood, Allah görünür görünmez kazalardan muhafaza etsin sizleri. Diğer satın alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. Boxer kullanıcı forumu da ürünün kendisi gibi sevimli geliyor bana...
Bunda bazı arkadaşlarımızın değerli çalışmalarının ve yorumlarının da çok büyük etkisi var. Bu ürünü İnşallah uzun yıllar keyifle kullanacaksınız.
Değerli yurdukoru arkadaşımızın da ifade ettiği gibi bu üründe Exhhaust TEC teknolojisi var. Aslında Bajaj'ın her 3 modelinde de var. Patenti de Bajaj Auto'ya ait. Hemen egzostun yanındaki bu küçük hazne sayesinde düşük ve orta aralıktaki hızlarda da vites değiştirmeye gerek kalmadan ürününüze gerekli gücü aktarıyor. Adeta bir turbo vazifesini görüyor. 4 nvü vitesle gidiyorsunuz. Ani hızınızı düşürdünüz. Gaz kesme ile beraber egzost içindeki basıncın bir bölümü geri gelirken bu hazneyi dolduruyor. Siz vites değiştirmeden tekrar gaz verdiğinizde adeta turbolanmış gibi motor kendisini hemen toparlayıp yoluna devam ediyor.
Bu forumun başında 2 nci sayfada 6 Nisan tarihinde yazmış olduğumuz yorumda aşağıdaki özelliklerine dikkat çekmiştik. Herhalde arkadaşlarım bunu daha iyi hissediyorlar.
1. Sağlamlık, dayanıklılık ve güç,
2. Yakıt tasarrufu,
3. Uygun fiyat ve uygun fiyata satış sonrası hizmet desteği,
4. Sürüş keyfi,
Bu vesile ile tüm arkadaşlara hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum.
Selam ve saygılarımla...