haftasonu iki gün ayrılıktan sonra boxer e bi günaydın deyip motosiklet gününü kutladım )
haftasonu iki gün ayrılıktan sonra boxer e bi günaydın deyip motosiklet gününü kutladım )
Arkadaşlar, daha önce Kartal'daki Yeşilyurt servisi hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum cevap çıkmadı. Sorumu İstanbul'da servisinden memnun olduğunuz bayi hangisi diye değiştiriyorum Boxer'ı mı almaya az kaldı, yardımcı oluesanız sevinirim.
Anadolu Yakasında iseniz ben bugün Baymoto'ya gittim öğlen yemek saati olmasına rağmen arkadaşlar gayet ilgiliydiler.
bajaj icin degil ama, daha onceden hyosung motorum varken bu servise bana yakin oldugu icin gitmistim. cok ilgisiz davranmislardi serviste ve ellerinde cihaz olmadigi icin gaz telimi degistiremeyeceklerini sonra gelmemi soylediler. Gaz teli!
Bay moto ise ilgilidir, servisine girmedim ama insaniyet olarak sicak kanlilar ve soru sordugunda samimi cevap veriyorlar. Ben servisine gitmek istedigimde ustabasi olmadigini daha sonra gelmemi soylemislerdi ticari ahlak acisindan helal olsun diyorum !
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Bu gün siyah boxerimi almış bulunmaktayım arkadaşlar .
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
teşekkürler arkadaşlar sigortayı yaptım . Ümraniyedeki acentayı tavsiye etti arkadaşlar fakat iş yoğunluğundan gidemedim bende burada yapmak zorunda kaldığımdan dolayı yüksek fiyatlı yaptırdık artık yapacak bişey yok. Yarında plaka işlerim var bakalım. 20 lira benzin 22 km kadar yol yaptım .gösterge yerinden milim oynuyor maşallah vallahi .
Hepinize teşekkür ederim, Baymoto ile ilgili daha fazla olumlu yorum olduğu ve Anadolu yakasında oturduğum için Baymoto dan alacağım sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifli sürüşlere, hayatın tadına tat katmaya vesile olsun.
Selamlar arkadaşlar daha önce bahsettiğim gibi Çanakkale'ye gittim geldim kazasız belası çok şükür ve rodajı güzel şekilde tamamladık sayılır.Motor çok başarılı ve güçlü ama dişlileri küçük geliyor erken titremeye giriyor ama 100 110 km hızla durmadan 366 km yaptım taş gibi maşallah.şimdi konya'dan geliyor dişliler bir güzellik yapacağız boksöre Yeni çantamızı da taktık.Givi e29 Compact.[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG] Bu da Bajaj markasına güvendiren abimin 2 zamanlı canavarı [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Twona gardaş sirkeciden taraş firması na uğradım 40 arka dışli kalmamış ama başka dükkandan buldum rialli marka nasil bişey aceb saygilar
Eveeet düşündüm taşındım kaşındım ve en sonunda kızımın beğendiği renk kırmızı Boxer siparişini bugün akşam verdim
Kadıköy Baymoto'dan alıyorum boksörü ilgi alaka gayet yerinde idi hatta Cafe racer üzerine de sohbet ettik eve dönmek için acelem olmasa uzuun uzun muhabbet ederdik daha Bakalım bundan sonrası meraklı bekleyiş zamanı
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler. Yakında hem motordaş hem bayidaş olacağız inşallah Son anda mavi aklımı çelmezse ben de siyahından bir tane kapmayı planlıyorum. Kavuştuktan sonra taze izlenimlerinizin heyecanlarınınzın paylaşımını merakla bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)