boxer ını satan var mı arkadaşlar?
EKREM BEY : BOXER ENDURO MODELİNİ TÜRKİYEYE GELME İHTİMALİ VARMI YADA EN AZINDAN ÖN ÇAMURLUK ÖN FAR KORUMA DEMİRİ FELAN...
Satma sebebiniz nedir hani alacağımdan değil ama bu motor la ilgili ne gibi bir sıkıntınız var merak ettim .
Herkesin dediği gibi bekleneni alamadınız mı yoksa mali sıkıntıdan mı satıyorsunuz???
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Ben burdaki her kullanıcıdan tek bir şey istiyorum kıyaslama gibi olmasın ama hani çin malları dandik ucuz deniliyor fakat o kadar arkadaşım bu çin malı motorlardan ne yağ sorunu çıkıyor nede stop etme sorunu yok nede soğuk havada jiğle sorunu vss ben bu motoru çok tutuyordum böyle sorunlardan dolayı başka model ve markalara yöneltiyorlar beni...
Ben motorumu aldığım zaman tamirci yüzü görmek istemiyorum bakımlar hariç, ucuz mal alıyoz diye tamirciyle ortak olmak istemiyorum:::
Burdakilerin ya maddi durumu çok iyi yada motordan çok iyi anlıyorlar ki bir şekilde yollarını buluyorlar.
Ama ben pek fazla anlamıyoruz diye motorumum kendi servisi bile hiç bişey yapmadan sanki bakım yapmışlar gibi birkaç parça değiştirildi gibi gibi benden 400 tl aldılar sadece çamurluk eski idi ve ben bunu samimi olduğum başka bir motorcu arkadaşımdan tesadüfen öğrendim:::
Boxer i almak istememdeki tek sebep ben klasik tarzları seviyorum ama böyle küçük detaylar açıkcası canımı da çok sıktı.
Saygılar öncelikle endişe demeyelimde yeni bir motordan sanki cok arıza çıkıyormuş gibi geliyor sanki.
Ben bu motoru almayı istiyorum da boyle ufak tefek sıkıntılar birazda olsa canımı sıkmadı değil.
Hani yeni motor sadece rodaj zamanındamı boyle sıkıntılar çıkartıyor. Amacım motorumla yolda parrkda kalmamak .
Genelde hafta içi kısa mesafeler işe gidiş geliş günde 15 20 km gibi fakat pazar günleri neredeyse motordan inmem.
Amacım alacağım ürünün sağlam dayanıklı olmasını istiyorum.
Ben öyle pahalı makineler alamam ???
Gücüm ancak bu tarzlara ucuz ürün diye dayanıksız bir üründe almak istemem.
Forumlarda tork u ve sağlamlığı çok güclü diye ben bunu geçtim. Sadece amacım bundan emin olmak.
Saygılar ...
Boxer'ın ne kadar sağlam ve sorunsuz bir motor olduğunu söylemekten dilimizde tüy bitti...
Aldığından beri çok kötü yollarda ve ağır şartlarda kullanmama rağmen tek bir somunu bile gevşemedi.
Yüzlerce kullacının içinde bir tek kişi de bulamazsınız, motorumdan memnun değilim diyen.
Bilinçli bir şekilde kullanılırsa evladiyelik motor.
Formlarda tork u ve sağlamlığı çok güçlü diye ben bunu seçtim ...
... Yazımı yanlış yazmışım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
Zaten alırsam bilinki dua'cınız olucam bu kesin.
Zaten formda boxer hakkın da detaylı yazan bir kaç arkadaşdan birisiniz.
Alma kararını aslında ben çoktan verdim fakat sağdan soldan arkadaşların söyledikleri yüzünden biraz kararsız kalmışdım ve onların söylediklerini burda paylaşmak istedim.
istanbul ümraniye'deki bayi bana yakın 2 kez yakından gördüm ve inceledim tabi tam emin olamayınca bilen amlayan arkadaşlara danışdım.
Onlarda beni farklı marka ve modeller yönelttiler.
Anlicanız kararım kesin iken kafamı dağıttılar ve ben burdan kullananlara sormak durumunda kaldım .
boxer ın cbf 150 ile çekişi ve sürati hakkında soru soran arkadaşlara cevap niteliğinde yazıyorum.
kırmızı ışıkta cbf 150 ile kalkış yaptığımızda 100 km sürate kadar 2 boy önde gittim. arka dişlimi 41t olarak değiştirdim(daha üçük dişli taktım). ben 90 kiloyum cbf 150 kullanan arkadaş 65-70 kilo civarındaydı. son süratte 100 km den sonra cbf 150 yaklaşık 2km daha hızlıydı. 2 km farkı nerden anladınız derseniz; yanınızdan yürüyerek geçen bir insan düşünün. bir insan satte 5 km hızla yürür yani siz dururken yanınızdan geçen bir insanın uzaklaşma hızını tahmin ederisiniz. ben km saatinde 110 km yi gördüğümde cbf bir insanın yürüme hızının yarısı hızında çok yavaş bir şekilde beni geçiyordu. tabi bunda cbf in 5 vites olmasının etkisi büyük. eğer boxer 5 vites olsa son sürattede cbf geçemez. çıkan sonuç şu;
boxer 4 vites olmasına rağmen cbf 150 den daha seri ve atak fakat son hızda biraz geride kalıyor. tabi benim kilolu olmam ve cbf i süren arkadaşın benden 20-25 kg hafif olmasının son hızda etkisi büyük. belki aynı kiloda olsak son süratler aynı olabilir.
gelelim km saatinde ve gps de yazan hıza;
90 km sabit hızda giderken gps in gösterdiği hız 84-85 km civarı yani 5-6 km lik bir sapma var. benim motorum tek kişi ile düz yolda son hız olarak 110 km sürati görüyor buda gps de 102-103 km lere denk geliyor. yani düz yolda son hızımız 102-103 km. tabi buda rüzgar ve sürücü ağırlığına göre değişebilir.
Kazasız belasız keyifli sürüşler olsun inşallah.
Hayırlı olsun güle güle kullan çok enteresan ama nedense bu motora her renk yakışıyor.
Arkadaşlar boxer ile uzun yola çıktım çok memnun kaldım şuan 1500 kmdeyim. Ancak titreşim ve selenin rahatsızlığı hakikaten düzeltilmesi gereken problemler.
Hayırlı uğurlu olsun. İşte budur. 3 bin liraya, gıcır gıcır, paketinde, sorunsuz vuslatsız taş gibi bir motor aldınız. Hiç bir ikinci el, sıfır motorun tadını veremez. Rodajda biraz sabır ve özen ile ömürlük binersiniz.
slmlar biraz önce 60 km uzaktan boxerimı getirdim. 3000 tl ye kredi kartına taksitle aldım, bu şekilde almak isteyenlere bayiyi söyleyebilirim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)