Arkadaşlar bu motora uygun güzel bir gidon öneriniz var mıdır?
Arkadaşlar bu motora uygun güzel bir gidon öneriniz var mıdır?
T gidon kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
T gidon kullan cafe racer güzel yakışıyor kablolarda biraz sorun olabiliyor dikkat et
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
Bajaj boxerin garantisi devam edeni varmı yaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
Bajaj boxerin garantisi devam edeni varmı yaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
Maliyeti sana kalmış cafe racer projesini uygularsan 5.000tl ye de patlar 300 tlye de
Selamlar Boxer 3. yaşına doğru ilerliyor. Temmuz 15'de tam 3 yaşında olacak. Şu an 83.000 km geldim. 2018 yılı olan muğaynesinide yaptırdım. Muğayne ücreti 130 TL verdim. Muğayneye gitmeden önce km gösterge lambası yanmıyordu onu yaptırdım sonra benzin gösterge lambası yanmıyordu onu yaptırdım plakalık taktırdım yasakmış plakasız olması
Dün'de doğruca Yozgat Çekerek kadar gittim. Bu gün Çorum üzerinden evime döndüm. Yaz gelmesi ile birlikte yaptığım km arttı. MOTUL yağ kullanıyorum. Her 1500 km bir yağ değişimi yapıyorum. Bu motora yaz kış biniyorum. Benim ulaşım aracım ve ailemi taşıyorum.
Ön teker 90/17 arka ise 110/80/17 3. yıl sigortamı 203 tl anadolu hayat sigorta yaptırdım
hala parçası bulunuyor zaten çoğu parçası discover parçası ancak model unutulmaya başlanınca otomatikman parçalar üretilmeyecek ve ölecek
shell nitro koyuyorum rampalarda çok etkili oringli zincirim var 70.000 km falan değiştim
bir efsaneye sahip olmak çok güzel
Bu yaz Diyarbakır gitmeyi düşünüyorum
benzin çok pahallı
2014 den beri keyifle kullandığım boxer ı sattım Cem İnan kardeşime hayırlı olsun
2015 satın aldığım 5 yaşına girmiş boxer 120.000 km geldi. Son olarak Doğu ve güneydogu turu yaptım. Keşke zamanında bitane daha alaydım. Hindistan getirtebilirmiyiz acaba. Bu motor efsane.
DAĞKAPI SUR DİYARBAKIR
PÜLÜMÜR TUNCELİ
Beygir bilimsel bir kavram, markaların güvenirliği, isim yapmışlığı ya da ülkeleri üzerinden değerlendirilemez. Motorun ürettiği beygir bir deneyle ölçülebilir.
Başka bir mesaja yanıt olarak yazmıştım, ama yanlışlıkla buraya geldi. Dikkate almayınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Ben de tam Boxer almıştım. Son mesaj 3 ekim 2019'da atılmış. Acaba sonra ne oldu, herkes motosikletini terk edip başka diyarlara mı uçtu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Eğer hâlâ bu başlığı takip edenler varsa, onlara sadece 2 soru soracağım. Bu motosikletin selesi bana 1 buçuk- 2 santim kadar yüksek. Bunu alçaltmanın bir yolu var mı? Diğer sorum da, kullanım kılavuzu linki çalışmıyor, kılavuza nasıl ulaşabiliriz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Kılavuzu buldum!
https://www.epey.com/dosya/26002/bajaj-boxer-150-kullanim-kilavuzu-1084.pdf/
Hocam selam şu frenlerle ilgili herhangi bir değişiklik yaptın mı daha iyi frenleme için
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
Sele için dosemecilere git sungerden tiraslarlar , bana sorarsan internette satılan cafe racer/tracker düz seleler var 2 kişilik al onlardan şasiye delik actirip monte et gitsin hem daha yumuşak hem de motor alcaliyoe
arkadaşlar yağ,yağ filtresi ve yağ süzgecini kendim aldım bajaj kayalar motora götürüp yaptıracağım ne kadar tutar fiyatı sizce
kendin yapabilirsin diyenler için elimde gerekli malzeme yok riske girmiyorum.
geçen gün birisinden as 150 lerle bunların aynı şanzımanı kullandığını duydum.
istenirse düz 5 vitese çevrilebileceğini söyledi.
bu hafta bloğu dağıtacağım, şanzıman dişlişerinde de biraz sorun var. hazır açmışken böyle bir değişiklik yapmayı düşündüm ama önce size sorayım dedim deneyen, bilen vardır diye. as 150 silindir ve pistonu boxerla uyumlu ama şanzıman aynı yuvalara oturur mu, nasıl oldurulur?
Hocam sonuç ne oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)