Şu an 9650 km de.
Kitaba ve servisin önerisine göre kullandım.
yüksek devir zorlamadım 80 i geçmedim ayarında vites değiştirdim vs.
hiçbir sıkıntım yok titreşim rodaj bittikten sonra ciddi azaldı yakıtı net 100km 2 LT oldu.
Seyahate bile çıktım hemde 2 kişiyle tık demeden bağ bayır gitti.
fabrika ayarları ile oynamayıp limitinde kullanırsanız ömürlük.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...tt-icerir.html
Fiyat performans çok iyi bence ama şu uzun yol muamması çok kafamı karıştırıyor. yoksa hemen bir tane alıcam.
Beyler selam. Benim boxer yağ eksiltmiş. İdareten yağ eklesem zararı olur mu, garantiye çıkar mı?
Değerli boxer kullanıcısı arkadaşlar motosiklet alma arefesindeyim sizce ikinci el 7-8 binde discover 150 f mi yoksa sıfır boxer mı almalıyım siz olsanız ne yapardınız.
Biz alsak boxer alirdik ... Goruntu ve vites farklidir iki motorda iki motoru da test edebilirsin sifir almak daha iyidir
Arkadaşlar sıkça soruluyor ama pulsarı mı satmak zorunda kaldım, bir boxer a finans yaratabilecek durumdayım, uzun yolda yapmak istiyorum, tavsiye edermisiniz alayım mı. Yoksa" bu çok titrek, adamı bezdirir, sorun desen bir sürü" mü dersiniz. Ya da "al idare eder hatta dağ bayır rahat gider" mı dersiniz.Hız olarak 90-100 gitsin yeter. Teşekkürler...
boxer far'ı 150 kt ye uyar mı? far çapını rica etsem biri ölçebilir mi
Motosikleti ikinci el aldım ilk motosikletim ben o kadar farketmem rahatsız olmam diyordum ama çok titriyor heleki oturak resmen karıncalatıryor yok mu bi çaresi .
ben 2.el motor aldım 15 bine yakın motorda titreşim var ama kafadan ve depodan titreşşm geliyor bu neyden kaynaklanıyo servise götürdüm birşey yok bakım yaptırdım düzelir dediler düzelmedi ben bunu kime baktırcam kocaelide
Dostlar sıfır beyaz bir boxer aldım aklımda deposunu ve kapaklarıtamamen boyadan arındırıp metalik rengiyle kullanmak var örnek resmleri olan varmı? Elinde?
bütün başlığı 2 gün boyunca baştan sona okudum başlangıç motoru olarak almaya karar verdim ama sıfırını bulamayınca büyük hüsrana uğradım aksi gibi koca antalyada 2. elide yok 2. el japona yöneldim bende artık buda böyle bir anımdır
sıfırını halen daha satıyor mu Bajaj? Yenisi artık gelmeyecek diye biliyorum
Satılık ilanlarına bakarken scrambler'a çevirilen epey boxer gördüm yapan varsa maliyeti ortalama ne tutuyor bilgilendirebilir mi ?
Merhaba , Ben scrambler e çevirmeye çalıştım olduğu kadarı ile koltuk değişimi 160 tl gibi bir fiyattı hatırladığım kadar, sava mc 24 lastikler ön 120, arka 130 450 tl , arka stop ve sinyaller 70 tl gibi birşeydi , elcikler 25 tl , kesip biçmeyi aldığım yerde yaptırmıştım ne kadar aldı tam olarak hesaplamadım ama az birşey tutar o , gidonu değiştirmedim bu konumda kullanmak rahat geldi , depo , yan kapaklar 200 tl ye boyattım bir arkadaşın tanıdığı vasıtasıyla yoksa yüksek fiyatlar istedi boyacılar
aklıma gelenler bunlar şimdilik
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)