Arkadaşlar merhaba 26/06/2015 te bajaj boxer sahibi oldum. 20 gün snr tam bır sene olucak ısallah.İlk aldığım zamanlarda stop etme ve akü sıkıntısı yaşadım.Yaşar ticarete gittiğimde aküyü garantiden değiştirdiler fakat stop etmesinın normal oldugunu bütün boxerların yaptıgını ve caresi olmadıgını söylediler,biraz tuhaf geldi ama bir sonraki bakımı başka yerde yaptırmaya karar verdim.Formlarda dolaşırken kartalda yeşilyurt motorun işini cok ıyı yaptıgını okudum ve 5000 bakımına yeşilyurt motora gittim. Ustaları kolunu kırmış raporluymuş derdimi firmanın sahibine anlattım saolsun beni magdur etmemek için kolları sıvadı ve senın bakımını ben yapıcam dedi. Subap ayarı yaptı yagını degiştirdi sağını solunu sıktı şimdi hatırlamıyorum ama çok cüzi bir para verip oradan ayrıldım.Ayrılırkende bi sıkıntın olursa beni bul dedi.
10.000 bakımına tekrar yesılyurt motora gitmeyi kafaya koymustum Çünkü ustasını merak ediyordum.Firma sahibi ustasını çok övdü fakat överken aynen şöyle söyledi ; Biz ustamıza fabrikada butun egıtımleri aldırdık.
Bu sozcukler kafamda soru işareti uyandırmadı desem yalan olur.
Neyse makınam henuz 8500 kmde iken dayanamayıp 10.000 bakımına gittim.Birde ne göreyim usta dedikleri kardesımız 17 yasında gencecik bir cocuk.
Endişem dahada artmıştı
Ama inanın korktugum olmadı aksine motorun hiçbir sıkıntısını söylemedım ama kendısı abi makinan stop edıyor ama bundan snr etmıycek calıstırırken mars'a uzun basman gerekıyordu sımdı tek marsta alıcak gibi cumleler sarf ettı ki hepsi doğruydu ,bende bunları nerden bıldıgını hala merak edıyorum
Ayrıca subap ayarımı yaptı karburatoru komple dagıtıp temızleyıp topladı on arka balatalarımı zıncır ve dıslıyı degıstırdı.
Çok uzattım sanırım
uzun lafın kısası yolunuz duserse yesılyurt motorun ustası olan HALİL KARDEŞİMİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.
Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım motorumla alakalı hatta şu sıralar aklımda pulsar ns200 var maddi durumu toparlarsam yaz bitimine doğru birtane almak istiyorum.
Ayrıca ilgi alaka ve insanlığından dolayı burdan EKREM ATA Bey'e çok teşekkür ediyorum.En ufak sıkıntımıza çözüm üretmek için elinden geleni yapıyor saolsun varolsun.