Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Mart 2016, 12:48
Son bir haftadır depo hariç motosikletin çıkan tüm parçalarını (yan kapaklar, çamurluk, ön cam ve grenaj, zincir koruma) boyamakla meşguldum. Daha yolun başındayım. Depo ve tel jant bir sonraki hedefim. Bakalım nasıl bir şey olacak.
Ön cam ve grenajı boyamama rağmen takmadım. Motosiklet böyle daha klasik duruyor. Kullandığım boya akçalı mat siyah.
Reklamlar
-
06 Mart 2016, 13:16
Draconian adlı üyeden alıntı
Son bir haftadır depo hariç motosikletin çıkan tüm parçalarını (yan kapaklar, çamurluk, ön cam ve grenaj, zincir koruma) boyamakla meşguldum. Daha yolun başındayım. Depo ve tel jant bir sonraki hedefim. Bakalım nasıl bir şey olacak.
http://i.hizliresim.com/ljv7op.jpg
Ön cam ve grenajı boyamama rağmen takmadım. Motosiklet böyle daha klasik duruyor. Kullandığım boya akçalı mat siyah.
Bi tane güzelinden gösterge ve gidon lazım bakalım sonu nasıl olcak kolay gelsin
-
07 Mart 2016, 16:26
Arkadaşlar ihtiyaçtan Boxer'ımı satıyorum. İlgilenen olursa arasın konuşalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bajaj-boxer-cafe-racer-150-276549669/detay
-
08 Mart 2016, 14:08
38 dişli değiştirmek için motorcudan bilgi almaya gittim. Ön dişliyi de değiştirmeniz gerekiyor onun için dedi. Fiyat vermedi, senden işçilik almam dedi. Yarın sabaha randevu verdi. Gittiğimde fiyat sorup öyle yaptırıcam, kaçla kaç arası uygun bi fiyattır bu iş için? Kazıklanmayalım şimdi durduk yere
-
08 Mart 2016, 16:43
Formation adlı üyeden alıntı
38 dişli değiştirmek için motorcudan bilgi almaya gittim. Ön dişliyi de değiştirmeniz gerekiyor onun için dedi. Fiyat vermedi, senden işçilik almam dedi. Yarın sabaha randevu verdi. Gittiğimde fiyat sorup öyle yaptırıcam, kaçla kaç arası uygun bi fiyattır bu iş için? Kazıklanmayalım şimdi durduk yere
Ön dişliyi değiştirmeden yapıyor herkes. Ya arkayı ya önü değiştiriyorlar.
-
09 Mart 2016, 13:41
200-300 lirayı geçmeyecek, tok sesli bir egzoz arıyorum. Kullanan veya tavsiye edecek olan varsa söyleyebilir.
Bir de egzoz değişince yakıt tüketimi de artar diye bir şey var. O da ne kadar doğrudur?
-
09 Mart 2016, 22:45
Formation adlı üyeden alıntı
38 lik CBF dişlisi takıyorlar, lastikleri değiştittirirken 25 lira ek ücret ile dişli değişimi de yapıldı. Lastik sökme de dahil 35-40 lira gibi bir ücretden daha fazla ödemeyin derim.
-
09 Mart 2016, 22:47
200-300 lirayı geçmeyecek, tok sesli bir egzoz arıyorum. Kullanan veya tavsiye edecek olan varsa söyleyebilir.
Bir de egzoz değişince yakıt tüketimi de artar diye bir şey var. O da ne kadar doğrudur?
Egzozcuya ozel yaptirabilirsiniz yakit tuketimi 2 litre normalde yakiyoda egzozla 2.5-3 litre felan yakar
-
10 Mart 2016, 11:03
Arkadaşlar merhaba, uzun bür süreden sonra tekrar motor almaya karar verdim. fazla bütçem olmadığı icin hafta sonundan hafta sonuna binmek icin oluğundan bajaj boxere bakmaya başladım. su an ayağım alcıda olduğu icin. maalesef gidiğ motor bakamıyorum.
cafe racer tarzı motortara merka etiğim icin size bir sey sormak istiyorum boyum 1.88 yaş 34 sizce bajaj boxer bana kücük kalırmı ?
-
10 Mart 2016, 13:19
arasmetin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba, uzun bür süreden sonra tekrar motor almaya karar verdim. fazla bütçem olmadığı icin hafta sonundan hafta sonuna binmek icin oluğundan bajaj boxere bakmaya başladım. su an ayağım alcıda olduğu icin. maalesef gidiğ motor bakamıyorum.
cafe racer tarzı motortara merka etiğim icin size bir sey sormak istiyorum boyum 1.88 yaş 34 sizce bajaj boxer bana kücük kalırmı ?
Dostum baya bir küçük kalır bence. Hatta terlik, pabuç gibi bile durabilir. Zira jantlar zaten 17" lik ( Çoğu motorda 18")
Yerinizde olsam boyumun avantajını kullanır, enduro tarzına yönelirdim. (Bizim iskemleyle ancak çıkabildiğimiz Africa twinlere, Ktm lere siz güle oynaya binersiniz.) Ekseriyası 19" hatta 21" jant olanları var. Boxer'dan inip Transalp'i deneyince ata binmiş gibi hoş oluyor insan.
-
10 Mart 2016, 13:30
arasmetin adlı üyeden alıntı
Biraz daha para biriktirip 5000 liraya Mondial Xtreme Maxx 200 almanızı tavsiye ederim. 197cc motora sahip ve At gibi motor tam boyunuza göre.
-
10 Mart 2016, 14:17
Xtreme güzel fikir ama tamamen gezme motoru olacağı icin ve ev civarı kullancağım icin cafe racer yada scrambler tarzi istiyorum
-
13 Mart 2016, 23:06
Yaklaşık 40 günlük bir aradan sonra bugün motorun çadırını açıp 1 saatlik bir sürüş yaptım.
Forumda okuduğum ve şüpheyle yaklaştığım akü ne hikmet se 5 saniyelik bir marş ile motoru çalıştırdı.
Boxer ile alakalı Diğer okuduğum sorunlar benim motorum da benim başıma hiç gelmedi (akü, fren, Motor terlemesi, durup dururken stop etme, vs vs) sadece arada bir egzozun altından bir kaç damla su geliyor terleme gibi sanırım bunda da bir sakınca yok, gerçekten de bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum.
Tabi birde ben motorun hayati aksamlarıyla hiç oynamadım her hangi bir değişiklik yapmadım, 80 km hızı hiç geçmedim normal kullanımda ortalama hızım 65 km. Motor hız yapmaya değil güce dayalı olduğu için çok zorlamazsan hiç sorun çıkarmıyor.
Neyse dostlar uzatmayayım çok motorum oldu büyük makinalara da bindim 600'lük 750'lik evlendikten sonra 150 ila 250 cc arasına sıkışıp kaldım bu segmente de bir kaç değişik motosikletim oldu hiç birinde nedense bu kadar keyif almadım seviyorum bu motoru...
-
17 Mart 2016, 14:30
Arkadaşlar benim boxer 60 İle 80 km hızda arka taraftan uğultu geliyor. Servise götürdüm on dışlı paslanmıs dediler yaglayıp geri taktılar... önce zıncır korumasız kullandım ses olmadı... fakat korumayı taktıktan sonra eve gıttım... ertesi gün İse geldiğimde aynı ugultuyu yaşamaya başladım... basına gelen veya fıkra olan var mı ????problemm nedırrrrr ?????
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
-
17 Mart 2016, 19:08
bilalefe adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim boxer 60 İle 80 km hızda arka taraftan uğultu geliyor. Servise götürdüm on dışlı paslanmıs dediler yaglayıp geri taktılar... önce zıncır korumasız kullandım ses olmadı... fakat korumayı taktıktan sonra eve gıttım... ertesi gün İse geldiğimde aynı ugultuyu yaşamaya başladım... basına gelen veya fıkra olan var mı ????problemm nedırrrrr ?????
Hocam zincir, korumaya sürtüyor aynısı benim de başıma gelmişti. Korumayı takarken vida deliklerinin tam denk gelmesine ve sıkı olmasına dikkat et. Bir de zincirin girdiği yuvayı biraz esnetip öyle tak. Sorunun çözülecektir.
-
18 Mart 2016, 00:52
Hocam zincir, korumaya sürtüyor aynısı benim de başıma gelmişti. Korumayı takarken vida deliklerinin tam denk gelmesine ve sıkı olmasına dikkat et. Bir de zincirin girdiği yuvayı biraz esnetip öyle tak. Sorunun çözülecektir.
Zincir korumayi komple iptal edip bizim zincirin oraya oturan klasik hangi zincir koruma oluyor. Diger motolarin gibi sadece ustte...
-
19 Mart 2016, 01:11
Mrb sol egsoz ta bir delik var motor ilk çalışırken özellikle soguk havalarda ordan biraz su atar normaldir o
-
21 Mart 2016, 12:14
H.sonu conta değişimi yapıldı bir daha foto çekmiştim.
-
22 Mart 2016, 09:20
Conta değişenlerde bile yağ kaçağı tekrarlıyor. Parça uyumsuzluğundan kaynaklanıyor bu sorun bence. Özellikle sıkıştırılan motorlarda bu yağ kaçırma süresi dahada kısalıyor. Facebook grubundan anladığım bu benim
-
22 Mart 2016, 16:05
Çok güzel olmuş boya gerçekten depoyuda boyamanızı tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)