Arkadaşlar merhaba. Dün değil önceki gün motorun parasını verip dün de ruhsat ve plaka işlerini halledip akşam saatlerinde aldım Boxerımı ve bende aranıza katıldım. Daha önce sadece scooter tecrübem vardı henüz 5 km de vitesli tecrübesini de edinmiş bulunuyorum
. Benim teslim aldığım saatte bayinin servis kısmı kapanmıştı. Zaten ruhsat plaka işlerini halledince motosikletim henüz kutuda olduğu için montaj ve kontrol işleri 2 saat kadar sürer demelerinden dolayı telefonla arayıp akşam teslim almaya geleceğim dedim ve onlarda hazırlamışlar motoru. Plakasını dahi taktıramadım servis kapalı olduğu için...
Neyse ilk olarak bi kaç durum gözüme çarptı. Öncelikle farı sanki biraz fazla yukarı bakıyor gibi geldi bana. Yani fezayı aydınlatma derdinde sanki bizim alet
ikinci olarak ta arka fren sanki çok gevşek :S ayakla freni bugüne kadar hiç kullanmadığımdan mı böyle düşünüyorum acab dedim ilk başta ama bi üstteki yorumu görünce tek ben değilmişim demekki dedim. Basıyirom frene ve baya bir mesafe fren hiç işlemiyor çok aşağı bastırdığımda hissediyorum frenin devreye girdiğini
oysa ki benim pcx de maneti sıkmaya başladığımda (arka fren için konuşuyorum, o da kampana) hemen hissettiriyor devreye girdiğini. Bir arkadaşım arkadan ayarla vidasını sık kendine göre dedi. Bakalım sabah plakayı taktırmak için gittiğimde onlara da şu frenleri bi denettireyim...
Neyse fazla uzattım herhalde. Bu motoru ben de açıkcası kişiselleştirmek için aldım. Kullandığım ilk vitesli motosikletim olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Tekeriniz düz bassın...