Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ekim 2015, 08:04
benzin şamandıran takılı kalmıştır dostum... bu kadar az yakan motorda benzin göstergesine ne gerek var acaba koymuşlar bide eşşek kadar...
hani sürekli değişkenlik gösteren bi gösterge olsa koy büsbüyük te benzin göstergesi sürekli değişmiyor ki :D onun yerine devir göstergesi koysa yada bi saat bile koysa daha iyi olurdu bence.
Reklamlar
-
13 Ekim 2015, 22:38
Şu konuda yardıma ihtiyacım var: http://www.motosiklet.net/forum/moto...or-sorunu.html
Şimdiden teşekkür ederim..
-
14 Ekim 2015, 23:03
Bugün motoru çalıştırdım ısındı
Neyse garajdan çıkıcam bastım kumandaya gaz veriyorum stop ediyor anında 1-2 yaptı
En sonunda boşta gaz vererek çalıştırdım
Böyle bir sorun yaşayan var mı aramızda
-
15 Ekim 2015, 08:07
aslında ben sorunu net anlayamadım^!
-
15 Ekim 2015, 10:10
Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni takıldım ve yeni bir boxer kullanıcısıyım. forumu başından beri takip ediyorum çok güzel bilgiler edindim sayesinizde. Benim motorumda çalışırken farlar yanıp sönüyor gibi oluyor gaz verince düzeliyor ama bunun sebebi nedir acaba? Aküden kaynaklı olabilir mi? bir de motor soğuk ike ilk vitese aldığımda motor kendisini öne atıp stop ediyor. bu konularda görüşlerinizi paylaşırsanız çok teşekkür ederim. herkese kazasız belasız sürüşler.
-
15 Ekim 2015, 12:58
Motoru rölantide iyice ısıttım oradan garaj kapısına kadar da sürdüm yine sorun yok ardından kapı açılıp vitese taktım yine sorun yok gaz verincr stop etti 2-3 defa marşa bastım çalışıyor gaz verince stop ediyor gene
En sonunda gaz verdim düzeldi ama niye stop etti onu anlamadım
-
15 Ekim 2015, 13:45
Aynı sorun bende de olmuştu kardeşim motor çalışırken gaz verince stop ediyordu. servise götürdüm rölanti veya hava ayarını düzelttiler ondan sonra çok nadir oldu. sende bir servise göster istersen.
-
15 Ekim 2015, 16:01
-
15 Ekim 2015, 16:33
-
15 Ekim 2015, 22:15
elinize sağlık çok güzel olmuş motor
-
15 Ekim 2015, 22:23
Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık, boyasını nasıl yaptınız acaba bilgi verir misiniz?
-
15 Ekim 2015, 22:31
Teşekkür ederim, boya mat siyah sprey plasti dip. Deponun yaninda da ahşap görünümlü folyo var.
-
16 Ekim 2015, 09:55
AKBR adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni takıldım ve yeni bir boxer kullanıcısıyım. forumu başından beri takip ediyorum çok güzel bilgiler edindim sayesinizde. Benim motorumda çalışırken farlar yanıp sönüyor gibi oluyor gaz verince düzeliyor ama bunun sebebi nedir acaba? Aküden kaynaklı olabilir mi? bir de motor soğuk ike ilk vitese aldığımda motor kendisini öne atıp stop ediyor. bu konularda görüşlerinizi paylaşırsanız çok teşekkür ederim. herkese kazasız belasız sürüşler.
hoşgeldiniz. sorun akü den kaynaklanıyor. ancak çok fazla bir git gel olmaması gerekli bir kaçak olabilir yada akünüz bitmiş olabilir bir tamircide akünüzü ölçtürün bence eğer akü amperajları doğru çıkarsa kaçak olabilir. ( bunları motorda hiç bir ekstra ampul sis farı yada aküden beslenen bir cihaz olmadığını varsayarak yazıyorum...)
Ygz adlı üyeden alıntı
Motoru rölantide iyice ısıttım oradan garaj kapısına kadar da sürdüm yine sorun yok ardından kapı açılıp vitese taktım yine sorun yok gaz verincr stop etti 2-3 defa marşa bastım çalışıyor gaz verince stop ediyor gene
En sonunda gaz verdim düzeldi ama niye stop etti onu anlamadım
hava yakıt karışımından kaynaklı sorun. ustanız motorun rolanti ve karburatör ayarını yaparsa sıkıntı kalmayacaktır. çok düşük bir ihtimal eğer ki çok tozlu ve nemli havalarda kaldıysanız hava filtrenizin dolmuş olacağıdır.
-
16 Ekim 2015, 20:37
hocam bu model için önerdiğiniz lastik modeli var mı?
Ay başı gibi gidip bağcılar oktay motordan almayı düşünüyorum bu modelden. İlk motorum olacak inşallah hayırlısıyla.
-
16 Ekim 2015, 20:41
marlox adlı üyeden alıntı
hoşgeldiniz. sorun akü den kaynaklanıyor. ancak çok fazla bir git gel olmaması gerekli bir kaçak olabilir yada akünüz bitmiş olabilir bir tamircide akünüzü ölçtürün bence eğer akü amperajları doğru çıkarsa kaçak olabilir. ( bunları motorda hiç bir ekstra ampul sis farı yada aküden beslenen bir cihaz olmadığını varsayarak yazıyorum...)
hava yakıt karışımından kaynaklı sorun. ustanız motorun rolanti ve karburatör ayarını yaparsa sıkıntı kalmayacaktır. çok düşük bir ihtimal eğer ki çok tozlu ve nemli havalarda kaldıysanız hava filtrenizin dolmuş olacağıdır.
Motoru bayadır kullanmadım hep kapalı garajda durdu
Birde kedi egzoza işemiş bi haltlar mı yedi motorda ne yaptı acaba önceden hiç böyle sorun yoktu motorda ilk defa oldu dün de oldu bir anda gitti rölanti düşüp stop ediyor ama hemen değil 5dk falan bekledim sonra bi anda stop etti bu motoru ısıtırken oldu birde
-
16 Ekim 2015, 20:56
Havalar serinledi, ilk çalıştırmada jigle'yi açıyor musunuz?
-
18 Ekim 2015, 23:28
Arkadaşlar merhaba,bende bu modeli düşünmekteyim,Boxer 150 forumunu okumaya yeni başladım.Hem okuyayım hem fikirlerinizi alayım dedim.Boxer 150'nin artı ve eksileri nelerdir ? 2.el Apache mi alsam yoksa sıfır bu modeli mi çok kararsız kaldım.Eğer boxer alırsam yazında üzerinde oynamalar yapıp cafe racer yaparım diye düşündüm.Yakıt,yedek parça,servis konularında siz abi ve kardeşlerimden yorumlarınızı bekliyorum
-
18 Ekim 2015, 23:32
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,bende bu modeli düşünmekteyim,Boxer 150 forumunu okumaya yeni başladım.Hem okuyayım hem fikirlerinizi alayım dedim.Boxer 150'nin artı ve eksileri nelerdir ? 2.el Apache mi alsam yoksa sıfır bu modeli mi çok kararsız kaldım.Eğer boxer alırsam yazında üzerinde oynamalar yapıp cafe racer yaparım diye düşündüm.Yakıt,yedek parça,servis konularında siz abi ve kardeşlerimden yorumlarınızı bekliyorum
Sıfır motor, sıfır motordur Derseniz ki fark verip apache almaya değer mi o zaman tartışılır tabi ama sıfır olduğu için boxer. Boxer'ın eksisi titreşimi. Dişli değiştirerek titreşim biraz daha ertelenebiliyor.
-
18 Ekim 2015, 23:53
bende apache düşünüyordum ancak malum sıfır fiyatlarından ötürü alamıyorum. Kredi kartı taksitle alacağım. Boxer ile discovery arasında git geldeyim. Önümüzdeki ayın ilk haftası bağcılardaki oktay motora gidip bakacağım iki modelede.
Discovery'nin siyah rengi çok hoşuma gidiyor ancak bajajın motorları nasıldır bilmiyorum. uzun süre piyasada kalır mı. 2.el olarak elden kolay çıkar mı hiç bir fikrim yok
-
19 Ekim 2015, 00:00
Köy yolları, patikalar, yaylalar için uygun bir model sanırım boxer...
Yolcu ile sürüşlerde saydığım koşullarda sorun çıkartır mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)