bencede lastik ters takılmış forumda bir üstteki motorun lastiğiyle karşılaştırınca dişlerin yukarı doğru uzadığı görülürken sizin motorda aşağı doğru uzamış...emin değilim ama banada ters geldi???
Hacı adamlar haklı bencede lastiği kontrol ettir..
sen bilirsin dersen kavga çıkmazmış
dostum valla tekrar tekrar inceldim benim düşüncem aynı yani sakın yanlış anlama belkide biz yanlış biliyoz doğrusu budur ne bileyim?
aynı desende ybr lastikleri inceledim, ön desen aynı ama arka desen ters,
Yani ön lastik te kanallar içe, arka lastikte dışa doğru dönüyor!
Muhtemelen sorun bizimkine taktığımız iki lastiğinde (front) yani ön lastik olması !!!
??? Lastikleri taktırdığım yere danışıcam bakalım ne diyecekler!
100 km hızda titreşim yok diyorsunuz ? ben neden 100 km hıza gelince ellerim ayaklarım tir tir titriyor boxer la ? 1200 km oldu alalı 16 gün oldu. iyi kalkıyor fena gidiyor ama bu motor 60 - 80 arası motor
Motor Aşktır ! Tüm Motorcular Birbirleriyle Dosttur Ve Birbirlerini Korumalıdır !
ALLAH kısmet ederse büyük motorumun yanına kısa zamanda günlük işlerim için bir boxer alıp aranıza katılıcam arkadaşlar istanbulda siyah bocer arayışındayım 2.el :D
Hayırlı uğurlu olsun Selçuk kardeş.Allah utandırmasın.İBB Zabıta Başarılarınızın devamını diler.
Zabıta memuru Uğur
arkadaşlar, michelin de bajaj ın tüm modellerinde TAKIM lastik olmadığındna kaynaklı, öne de arkayada ÖN lastik takılıyor, bu sebeple arkaya takılan lastiğin OK işaretinin TERS yönüne lastik takılması gereklidir.
bende de şuan bu şekilde, ve bu yüzden Michelin tavsiye etmiyorum. Mesele sadece OK işareti değil, viraj performansı düşüyor. ıslak zeminde performans muhteşem, ama viraj? düşünüdürücü. belki bir etkisi yoktur ama ben orjinal lastikle kaydırmadan döndüğüm yerlerde Michelin'le kaydırdığı için artık yavaş dönüyorum.
LASTİK TERS HOCAM !!!! koyayım bir sürü ünlem'de yukarıda bayağı bir ünlemli mesajlar gördüm
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
Boxer kullanıcısı dostlar bugun biliyor musun bilmiyorum ama Düzce akçakoca yolunda kabalak mevkinde %10 luk bir eğimdemde motoru eğilerek sürdüm ibre 135 gösterdi bu sırada motordan değişik sesler geldi ve bunu tekrar yol düzelince egilerek tekrarladım gene 130 ları gösterdi böyle bir şey mumkun mu 4300 km deyim rodajı genelde bayir yukarı yapmıştım dikkatli bir şekilde her motorla herhangi bir oynama yapmadım daha önce cevaplarınızı bekliyorum
Değerli arkadaşlar;
BOXER 150 modelimiz 2015 yılında utility sınıfında satışı yapılıp da tescili yapılan 103 model arasında satış sıralamasında 7 nci sıraya yükselmiştir. Daha da yukarılara doğru gidiş eğiliminde olduğunu söyleyebilirim.
Bu modele gösterilen teveccüh için çok teşekkür ediyor, bu payda en büyük emeğin siz değerli kullanıcıların yorumları olduğunu ifade etmek isterim.
Selam ve saygılarımla...
Boxer aldım ben acemiyim hala şehir içinde sürerken korkuyorum araba sürücüleri bu dünya bizim için yaratıldı düşüncesi yok mu neyse ehliyet yok ayın 22 alacam motoru bağlatmak ve 1700 tl göze alarak samsun ilkadımdan kız arkadaşımın evinden sucuklu yumurta ve simit yedikten ve çay içtikten sonra yola çıktım boxer güçlü ağır motordur malum samsun hep rampa hep yokuş yokuş dik iken kalkışımburada öğrenirsiniz boxer full benzin attım Total oped bp azar azar sonuçta 20 tl varsa 5 lt alıyorsun 70 km 1 lt yakıyor ben ankara yoluna çıktım motorda rampa çıkmayı çok seviyorum onu anladım etrafımda koca dağlar var sağ kısımlarda tck yaptığı çeşmeler ve kamelyalar uzun yol yapan aileler kahvaltı yapıyor yanımdan koca tırlar geçiyor bazen rampada kalmış kamyonların yanından geçerken selam olarak korna çalıyorum kamyoncuda motorculara kayıtsız değil oda selam kornası çakıyor hava sıcak boxer en berbat yanı oturma selesi uzun sürüşler için hiç iyi değil onu yaptırmak lazım yoksa uyuşunca anim allah kaza riski var ) hedef amasya Forumdaki arkadaşlara bakıyorum baya tedbirli gidiyorlar ben fabrika anahtar teslim boxer ile gidiyorum evet teker kayıyor ama bu ani frenlerde bu normal şehzadeler tünellerini geçiyorum 60 km ilk defa çıktım üstüne ben güvenmiyorum tünellerden sonra merzifon 5.ana jet üssündeyim bu nasıl bir rüzgar rüzgar tirübünleri dağların tepesinde pır dönüyor inanın boxer 160 kg ben 110 kg 270 kg ama o yan rüzgar motoru nasıl savuruyor dehşet içinde kaldım bu konuda uzun yol yapanlar dikkat yan rüzgarlar sizi savurabilir kavakta polis amca durdurdu ehliyet yok tam bağlicaktı abi kimde motor ehliyeti var ki kendi oğlu bile ehliyetsiz biniyorken motor işi zevk işi rahatını düşünen araba alsın ehliyeti alınca standart boxer ile gürcistana gidecem günde 15 saaf motor kullanıp kasık felci geçirecem gürcistana hopa gidecem ucuz benzin alıp döne eğim şimdilik 700 km yim lastikler gayet iyi 40 ile 60 emniyet şeridinden gidiyorum yanımdan racing turist motorları geçiyor
Not ehliyetsizlikle övünmüyorum fazla kasmayın kendinizi 150 boxer sadece pizza dağıtımı için üretilmedi o uzun yol için üretildi tek kötü olan pantolonumun paçası erimiş )
Android telefonumdan yazıldı imla kuralları için özür dilerim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)