Şuan kullandığım fiddle da ön fren disk arka kampana.Ön fren disk olmasaydı hiç duramam diye düşünüyorum.Ön frende disk kullanıpta, bu motoru alanlar frenleme de sıkıntı yaşadılar mı?
Ben cbf 150 kullaniyordum. Alisinca arada hicbi fark yok.
selamlar beyler. Sigorta yaptıracağım. 560 lira çıkıyor en düşük fiyat :S tanıdığınız bildiğiniz uygun fiyat çıkaran yer varmı?
42 lira tuttu benim sigorta...
Ergo sigorta'dan yaptırdım. Sanırım en ucuzu bu. Şehir Aydın.
Mümkünse plakayı küçük yerlerden çıkartın yoksa sigortaya motor kadar para istiyorlar büyük şehirlerde.
slm Ekrem bey ben hatay iskenderun da bajaj boxer almak için 4 temmuz 2015 cumartesi bayi ye gidip aracı test ettim (hali hazırda yamaha ybr 2008 motosikletim olduğu halde) oğluma almak istedim bana pazar günü tekrar test edebilirsiniz diye talepte bulundular yanlız bugün gittiğimde acenta kapalı idi biraz üzüldüm neyse ben peşin para ile alacağımı bana anahtar teslim fiyatı 3600 lira iken 3400 liraya indirebileceklerini söylediler bu fiyat forumda incelediğim kadarıyla zaten standart fiyatı değilmi biraz daha indirim alamazmıyım ilginize saygılarımla EKREM ATA BEY İN DİKKATİNE
Bahsettiğiniz fiyatlar plaka ruhsat dahil mi çunku bajaj sitesinde 3.036 lira fiyatı var hatta bazı şehirlerde 2.900 e peşin alanlar olmuş.
aynen cann_er bey
Değerli tekn63; BOXER 150 tavsiye ettiğimiz parekende fiyatı 3.036 tl dir zaten. Herhalde plaka ve ruhsat masrafları da dahil olmak üzere bir fiyat anlaşması yaptınız zannediyorum. İlden ile değişen bu masraflar için bir yorum yapamıyorum. ama ötv ve kdv dahil parekende fiyatımiz 3.036 tl dir. Tamamen bajajın giriş fiyatı olarak uygulamış olduğu bu fiyatın sınıfının en iyilerinden biri olduğunu açıkça söyleyebilirim.
saygılarımla..
Şu motorun tel jantlı olanı gelseydi ne olurdu sanki...
aynen tel jant olayı çok sıkıntılı sırf tel jant olmadığı için jantları boyamak gerekiyo ,full boyayı biryere sordum 1000-1500 arası fiyat tutar diyince bende plastidip sprey boya alıp kendim boyamaya karar verdim , ramazan bayramından sonra bi aksilik çıkmassa motoru alıp depo akü kapakları jantlar ve amortisör kovanını mat siyaha boyamayı düşünüyorum lastikleride mc24 ön arka kalın bulabilirsem aldımmı,bi tek kolduk döşemesi kalır onuda artık herşey bittikten sonra halederim
boya olayından sonra başka motorlara yönelmiştim ama tekrar boxera yöneldim plastidip sprey ile
birde amortisör körüğü satılan biryer tavsiye edebilirmisiniz anadolu yakasında
Aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım.
ben biraz daha ayrıntıya gireceğim bir proje düşünüyorum.
ön farların kare muhafazası olacak. Gidon, gösterge, arka şase kesimi, amortisör muhafaza... Hatta aküyü söküp marşı iptal etmeyi bile düşünüyorum.
Yurt dışındayım uzun süredir. Motoru yakından görmedim. Şuanlık sadece planlamam bu yönde. Şase ve parçalara göre mukakkak başka şeylere el atabilirim.
+olarak zincir muhafazayı iptal edebiliyoruz sanırım ? Ve kuyruk altında akü harici işe yarar bir şeyde yok sanırım. Yarı yarıya kısaltsam sıkıntı olmaz ?
zincir muhafaza iptal edilebiliniyor, arka kuyruk iptal edilebilinir veya daha kısa kesilebilir, arka sinyal ve stop lambası arka koruma demirlerine bağlı onlar çıkarıldımı arkada ya koltuk iskeletine bir bağlantı aparatı yapılıcak yada arka kuyruk yarım kesilip kuyruğun üstüne bağlanması gerekiyor
ben ilk genel olarak yapılcakları yazmıştım tabiki daha detaylı değişiklikler yapıcam , ön çamurlık çıkıcak arka koruma demirleri çıkıcak zincir koruma yı boyicam duruma göre sökücem hangisi gözüme hoş görünürse artık arka stoplar değiştirmek gerekicek , mat siyah tek başına biraz sade kalıcağından ince kırmızı bir şerit atılcak akü kapaklarına ve depo yanlarına , yani görsellik kişinin hayal gücü ile ilerlicek bir proje
Cumartesi günü Acıbadem BayMoto'da ilk bakımını yaptırdım. Yağ ve filtre değişti. Hareketli parçaların cıvataları kontrol edildi sıkıldı. Rölanti falan ayarlandı, ilk bakım ücreti 70 TL dediler ben de ödedim. Bu arada jincir hala oldukça yağlıydı ve tekrar yağlama ihtiyacı olmadığı söylendi, herhalde yağlama pek gerekmeyecek, zincir muhafaza önemli bir avantaj mümkün olduğunca iptal etmemek lazım.
Bence plaka ve ruhsati siz cikarin cok daha ucuza gelecektir. Ben kendim cikardim 210 tl ye hallettim. Sigortayi herdurumda siz oduyorsunuz zaten. Araciya para vermemis olursunuz. 3.250 tl + sigorta masrafina hallolur.
Herkese merhaba,
Aylardır bu forumu takip ettim, sonunda motorumu aldım siyah boxer ruhsat işlemleri hakkında güncel bilgiler vermek istiyorum; zorunlu trafik sigorası 61 tl ergo sigorta 16 plak(sigorta ucuz çıksın diye babamın üzerine aldım) ek-1 10 tl, 178,5 tl vergi , 15 tl plaka çıkarma çok zor bişey değil herşeyi kendiniz yapın, motor aldığım yer 400 demişti kendim 250 ye hallettim.
Onun dışında bir sorum olacak; bu boxerların sele altı yokmu birşeyler koymak için ? varsa nasıl açarım?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)