Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Nisan 2015, 23:44
adiye adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Boxer rodaj aşamasında bir depo ile kaç km yapabiliyor. İlk depo km 350km de yedeğe düştü normal midir. Şehir içi seri imkan olan yerlerde ve 80-90km lerde kullanıldı. Rodaj ilerledikçe daha iyi km çıkaracaktır tahmin ediyorum. Tecrübe eden arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Kazasız keyifli sürüşler.
Boxer candır
Gayet normal. Ben ilk menzilimi o kadar bile yapmamıştım galiba. Zamanla 400-450-500 e kadar çıktı. Ibreye pek itibar etmeyin o erkenden düşüyor kafasına göre Alttaki yedek musluğunu baz alın.
Aslında rodajda herşey normal Bazıları (özellikle hiç rodajlı motor kullanmayanlar) sırf bu rodaj esnasındaki sesler sarsıntılar kokular vs yüzünden motorunu sattı... Oysa sabredip rodajı itinayla tamamlasalardı bizim gibi Boxer'dan vazgeçemezlerdi. Biz sabrettik ve şu an gerek vites geçişlerinin rahatlığı gerek seriliği ve ekonomikliğiyle yağ gibi akıyor maşallah.
Reklamlar
-
17 Nisan 2015, 01:12
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
Gayet normal. Ben ilk menzilimi o kadar bile yapmamıştım galiba. Zamanla 400-450-500 e kadar çıktı. Ibreye pek itibar etmeyin o erkenden düşüyor kafasına göre
Alttaki yedek musluğunu baz alın.
Aslında rodajda herşey normal
Bazıları (özellikle hiç rodajlı motor kullanmayanlar) sırf bu rodaj esnasındaki sesler sarsıntılar kokular vs yüzünden motorunu sattı... Oysa sabredip rodajı itinayla tamamlasalardı bizim gibi Boxer'dan vazgeçemezlerdi. Biz sabrettik ve şu an gerek vites geçişlerinin rahatlığı gerek seriliği ve ekonomikliğiyle yağ gibi akıyor maşallah.
Hocam 222 kmdeyim inş dediğiniz sarsıntı vs ler gider aşırı rahatsız edici değil rodaja dikkat ediyorum en fazla 80 - 90 arası gördüm oda mecburiyetten her gün ilk çalıştırmada biraz boşta bekliyorum çalışmasını ilk günler cikle istiyordu ama şimd cikle falan istemeden tek marsta çalışıyor. Kaç km daha rodaja katlanacagim?
-
17 Nisan 2015, 08:38
adiye adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Boxer rodaj aşamasında bir depo ile kaç km yapabiliyor. İlk depo km 350km de yedeğe düştü normal midir. Şehir içi seri imkan olan yerlerde ve 80-90km lerde kullanıldı. Rodaj ilerledikçe daha iyi km çıkaracaktır tahmin ediyorum. Tecrübe eden arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Kazasız keyifli sürüşler.
Boxer candır
Rodajda yedek depo dahil 600km. yol aldım fiks. Ancak sizinle benim rodaj anlayışım biraz farklı sanırım, ben kullanma kılavuzuna göre yapmaya çalıştım, siz 80-90 lardan bahsediyorsun. Şuan motorum 1700km de ben yeni yeni çıkıyorum o hızlara.
-
17 Nisan 2015, 08:49
justlook78 adlı üyeden alıntı
Hocam 222 kmdeyim inş dediğiniz sarsıntı vs ler gider aşırı rahatsız edici değil rodaja dikkat ediyorum en fazla 80 - 90 arası gördüm oda mecburiyetten her gün ilk çalıştırmada biraz boşta bekliyorum çalışmasını ilk günler cikle istiyordu ama şimd cikle falan istemeden tek marsta çalışıyor. Kaç km daha rodaja katlanacagim?
ilk 700 km deniyor ama bence motor 2000 km den sonra kendini toparlıyor. Tabi bu birden olmuyor kademeli olarak açılıyor.
-
17 Nisan 2015, 09:19
Murat_71 motorunuz hayırlı olsun, hazenin hangi model aküsünü aldınız acaba, 5 amp mi yoksa 7 amp mi seçtiniz, akünün üstünde yazan model numarasini belirtirseniz sevinirim, bir de kaça mal oldu acaba
-
17 Nisan 2015, 11:34
Rodajda 80-90 iyimis valla...
-
17 Nisan 2015, 13:28
Geçen yaz bajaj etkinliğinde istanbuldan antalyaya sıfır motorlarla tapagaz gitmişler hiç bir şey olmamış
-
17 Nisan 2015, 14:39
Masalllah diyeyim nazardegmsin hem sabriniza hem motorunuza. Kazasiz surusler.
-
17 Nisan 2015, 15:37
Bugün sabah 9 sularında İzmir Atatürk stadı civarı dörtyol ışıklarda cafe racer tadında modlanmış bir boxer gördüm Buraya üye ise selam olsun.Çok güzel makine kazasız belasız...
-
17 Nisan 2015, 16:50
akıncı58 adlı üyeden alıntı
Murat_71 motorunuz hayırlı olsun, hazenin hangi model aküsünü aldınız acaba, 5 amp mi yoksa 7 amp mi seçtiniz, akünün üstünde yazan model numarasini belirtirseniz sevinirim, bir de kaça mal oldu acaba
Haze HTX7L-BS 12V 7Ah Motorsiklet Aküsü olsa gerek
90 tl civarıydı sanırım ama yine söküp bakmam lazım, yerine zor oturdu. Bakıp bilgi vereyim size.
Bmw F650cs scarver / Scarabeo 200
-
17 Nisan 2015, 22:13
Aküyü değiştirecekseniz yüksek amperli akü kullanabilirsiniz, bence bir sakıncası yok ama sadece şarj olma süresi nispeten artacaktır.
Nazar değmesin şu ana kadar (neredeyse 1.5 yıl olacak) ne akü zayıfladı ne de tek bir ampül patladı. Belki de genelde tek, en fazla ikinci marşta çalıştırıp fazla zorlamadığım içindir, bilemiyorum. Yoksa farlar hepimizinkinde gece gündüz hep yanık bu yeni euro 3 muhabbetinden dolayı.
Ayak marşı çok zor alıyor. Bir kaç kez meraktan denedim, hiç te kolay olmadı. Gerçi bu da iyi bir şey, zira geçen sene hırsızlar ayak marşıyla çalıştırmaya çalışırken beceremeyip vazgeçmişlerdi...
Depo çok çabuk çiziliyor, acilen tank pad alıp yapıştırın.
-
17 Nisan 2015, 22:53
Boxer a gore depo kilifi bulabilirmiyiz acaba
-
17 Nisan 2015, 23:16
adiye adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Boxer candır
Merhaba adiye,ben de rodaj aşamasındayım km'de kaç kuruş yakıyor görebilmek için tam 500 km'de depoyu fulledim benzini 4.42'den almıştım. Yaptığım hesaba göre motosiklet km'de ortalama 9,5 kr yakıyor. ( Tamamen rodaja uyulmuştur. Ortalama 40 km hız ile )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Arkadaşlar Boxer'ımızın karakalem resmini çizdim bu gün boş vakitte, paylaşmak isterim. 2 tane de kendi tasarladığım motosiklet çizimlerini paylaştım herkese iyi geceler.
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/537/dOK8Xb.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/538/z40hwG.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/661/p1csHt.jpg
-
18 Nisan 2015, 21:59
Bugün Ankara ümitköyde kızılay yönünde sağ şeritten 80'i geçemeden giden Boxer'ın sahibi burda mı :D 150'lik Mondial'imle fena uzadım gittim o ne yavaş motor öyle. Eminim benim 110'daki titreşimim onun 80'le giderkenki titreşimimden azdır bide
-
19 Nisan 2015, 10:59
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bugün Ankara ümitköyde kızılay yönünde sağ şeritten 80'i geçemeden giden Boxer'ın sahibi burda mı :D 150'lik Mondial'imle fena uzadım gittim o ne yavaş motor öyle. Eminim benim 110'daki titreşimim onun 80'le giderkenki titreşimimden azdır bide
Yanlış sayfaya gelmişsiniz. Mondialli apaçiler sayfasından bekleniyorsunuz.
-
19 Nisan 2015, 12:05
Kimseyi kırmak değil amacım, takdir edilecek yanları olan bi motor ama şuna duygusal davranmayın rica ediyorum ya :D
Adamlar dağ taş 3 kişi eşek gibi binilecek motor yapmış şehiriçi aralardan fırlamalık çevreyoluna çıkınca gazlamalık bi motor değil.
Yanlardaki demirler de üçüncü kişi ayağını koysun diye zaten
İlgili video: https://www.youtube.com/watch?v=oTwH4_9d6Kw
-
19 Nisan 2015, 12:15
Senin profil resminden anlaşılıyor mevzu zaten.
Boxer Cg motosikletlerle yarışabilecek bir motor değil.
Lastikleri bisiklet lastiği değil bir kere 130 lastik takan var,
orijinali de 100 zaten.
Cg motosikletlerin 2 katı torku var ışıklarda baya ağzı açık bakıyor cg kullanan kardeşlerim.
-
19 Nisan 2015, 13:39
Sizi ve mondialinizi kaale almamış olabileceği fikrini düşündünüz mü hiç?
-
19 Nisan 2015, 13:56
ROT adlı üyeden alıntı
Sizi ve mondialinizi kaale almamış olabileceği fikrini düşündünüz mü hiç?
Laf mı atıyosun şimdi her motosiklete benim saygım var ama her motorun da bi kullanım amacı var. Kampana frenli ve 4 vitesli bu motor şehiriçi dinamik sürüş için üretilmiş bi motor değil açıkçası.
-
19 Nisan 2015, 17:35
Himmm. O zaman bunu satip hemen bir drift alalim... Haydi buzdolabi bayisinee😛😛😛
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)