Merhabalar bende boxerimi bugun itibari ile almış ilk 20 kilometremide yapmış bulunuyorum ,fakat lastikler beni tatmin etmedı bunun uzerıne uygun bır lastık aradım fakat bulamadım, belirtilen ebatlarda lastık yok zannediyorum ki.Alternatif olarak hangi ebatlarda lastikler boxere uyuyor bılen kardeşlerimiz cevaplandırırsa cok memnun olurum.
Twona kardes motorunu cok beğendim ellerine saglik. Bi sorum olacak. Orjinal jantlara bu verdigin lastik olculerinde lastikleri taktin deilmi jantlar farkli degildir sanırım
Kışın veya yagmurlu havada çok kullanmayacaksaniz üzerindeki orjinal lastikler kuru havada güzel. Ancak ben yağmurda yaşta da sürerim derseniz o zaman ilk adres Sava.
Lastik ebatları üç aşağı beş yukarı uyuyor. Ben uzun süredir mc32 kullaniyorum. Ön 100/80-17 arka 130/70- 17. Lastikler orjinal jantlara takıldı, bir sıkıntı yok, aksine yol tutuşu mükemmel oldu. Arka lastik baya derin dişli, Boxer'ın sağlam torkuyla tam bir traktöre döndü.
Arkadaslar merhaba boxer larda dortlu flasor mevcutmudur. Eger yoksa ileride tuvturk ten mueyenede gecirirlermi acaba, malum oyle bi ulkede yasiyoruzki ticaret bakanliginin onay verdigi urune ulastirma bakanligi onay vermiyor.
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Boxeri cok begeniyorum arabamin kucuk masraflarini hallettikten sonra mart ayinin ilk haftasi gibi alicam ins. Yalniz trafik sigorta ucretleri cok yukseldiginden bahsediliyor umarim yanilirim.
Anladim tesekkur ederim. Yasim 32 istanbulda ikamet ediyorum daha once 3 yil motor kullandim ve bir kazaya karismadim12 yildan buyana araba kullaniyorum onunlada kazaya karismadim insallah uygun bir fiyat verirler. Bu arada sizin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Bu arada sizin yas ve sigorta fiyati cok iyi bir esitlik olmus gercekten tekeriniz duz bassin.
Verdiginiz Bilgiler icin tesekkur ederim ,peki bu lastikler zincir muhafazaya surtuyor mu siz muhafazayi soktunuz mu? Diger bir sorum ise motorum 30 km ye geldi dikkatli kullanmaya ozen gosteriyorum fakat motorumdan "tikir tikir" ses geliyor subap sesini andiriyor normal midir ?
Yurdukoru sagolasın, madem muhafazayı söküyoruz 140lık lastık (140/70 17)taksak surtme yapar mı?
eveeetttttt uzunca bi aradan sonra aranıza dondum. Bu gun aylar sonra ılk defa calıstırdım canavarı ozlemısım ya nasıl da kacıyo namıssızzz
Yurdukoru sbi, bu uygulama google play'de mi. link verebilir misiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
..........
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
..........
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------
uçankaplumbağa bey; Bajaj Konya merkez bayisi Gürler Motor olmuş. Test araçları varmış. Test için bayiye gideceğim. İlginiz için teşekkürler.Tekeriniz düz bassın
link: http://www.gurlermotor.com/Konu/Iletisim-Bilgileri.html
Iphone için: http://bit.ly/bajajkuralkanapple
Google Android için: http://bit.ly/bajajkuralkanandroid
Linki google play ile açınca yüklüyor.
Değerli arkadaşlar;
Pazartesi gününden itibaren bajaj ürünlerinin fiyatı aşağıdaki gibi olacaktır;
1. PULSAR 200 NS:8.451 TL
2. DİSCOVER 125 ST: 4.399 TL
3. BOXER 150: 2.914 TL
Sitemizdeki güncelleme hafta başında yapılacaktır.
Saygılarımla...
Bajaj Discover 125 ST: 4399 TL
Yamaha YBR 125 ESD: 4900 TL
Haldun bey, 3 kuruşa 5 köfte mi demiştiniz? Piyasa 60-65 bin kmde rutin bakımları haricinde tamir gerektirmemiş YBR doluyken bajaj 125 discover'e bu parayı istiyor.
Tam almaya karar vermiştim ki, yaklaşık 1 aydan beri siyah rengi yok, beklemedeyim. Neyse beklerim, bu sefer zam hadi ona da neyse, ederidir diyelim, ama hala siyah yok... Yeni stok yok ama zam var. Ekrem Bey, siyah rengi nisanda geldiğinde yeni bir zam daha yapacak mısınız?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)