Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı sezarim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Malum kış geliyor. Akü geçen sene kışın arada sıkıntı yaratmıştı. Soğuklarda 3-4 gün çalışmayınca bir kaç defa marşa basınca marş almıyor sonrasında hiç marş basmıyordu. Bir yokuştan aşağı 3. viteste vurdurarak çalışınca biraz yol yapınca düzeliyordu. Bu sene daha havalar tam soğumadı ama bir gün dışarda yatsın marş almıyor.

Akü tavsiyesi isteyeceğim. orjinali sanırım 12v9a fakat nette hep 12v12a çıkıyor. 12 amper almamın sakıncası olur mu? Alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız akü var mı?
    Hiçbir sakıncası olmaz. Daha uzun marş çevirebilir elde rezerve güç daha fazla olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Marş motoru zorlanma vb olmaz o 8 amperse yine 8 çekecek 9 sa 9.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar D400
    Arkadaşlar merhaba. Malum kış geliyor. Akü geçen sene kışın arada sıkıntı yaratmıştı. Soğuklarda 3-4 gün çalışmayınca bir kaç defa marşa basınca marş almıyor sonrasında hiç marş basmıyordu. Bir yokuştan aşağı 3. viteste vurdurarak çalışınca biraz yol yapınca düzeliyordu. Bu sene daha havalar tam soğumadı ama bir gün dışarda yatsın marş almıyor.

Akü tavsiyesi isteyeceğim. orjinali sanırım 12v9a fakat nette hep 12v12a çıkıyor. 12 amper almamın sakıncası olur mu? Alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız akü var mı?
    Motor vitesteyken debriyaja da bassanız şanzımanda sürtünme vardır bir miktar, motor 3. viteste iken yokuş aşağı falan debriyajı çekerek hızlanmaya çalışıyorsanız tavsiyem boş vitese alıp motor üstünde ayakta giderken 2. vitese çekmeniz ve aynı anda motora sert şekilde oturmanız(ki arka lastiğe yük binsin ve kilitlenmesin). Youtube'da vidyoları var, altınelbiseliadam'ın da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

12v 12 A çıkan hangileri, ne marka modeller merak ettim. Zira bu motorun aküsü ytx9-bs kodlu değil mi? Onlar da 12v 8A ya da 9A olurlar.
    Ha, akü yuvasına uyacak 12A'lık akü bulursanız uygun fiyata alın tabii, daha iyi olur, bir sorun çıkmaz.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar selam. Motorum 2017 model. Geçen yazmıştım geçen kış motor 2-3 gün yatınca çalışmıyor. Vurdurup biraz gezince çalışıyor aküden büyük ihtimalle diye.

Motor 3 gündür yatıyordu sabah çalıştırmaya çalıştım. ilk etapta bu benzin pompası sesi geliyor ya vıız diye o geldi. Sonra marş basmadı. Şalteri (kırmızı düğme) açıp kapadım bir kaç kere vıız sesi bir geldi, bir gelmedi. Marş bastı, çalışmadı sonra yine marş bastı. en sonunda böyle böyle deneyerek çalıştırdım. Yeni akü alıcam ama başka bir sorun olma ihtimali var mıdır?

Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    Arkadaşlar selam. Motorum 2017 model. Geçen yazmıştım geçen kış motor 2-3 gün yatınca çalışmıyor. Vurdurup biraz gezince çalışıyor aküden büyük ihtimalle diye.

Motor 3 gündür yatıyordu sabah çalıştırmaya çalıştım. ilk etapta bu benzin pompası sesi geliyor ya vıız diye o geldi. Sonra marş basmadı. Şalteri (kırmızı düğme) açıp kapadım bir kaç kere vıız sesi bir geldi, bir gelmedi. Marş bastı, çalışmadı sonra yine marş bastı. en sonunda böyle böyle deneyerek çalıştırdım. Yeni akü alıcam ama başka bir sorun olma ihtimali var mıdır?
    akü sorununu ölçmek kolay. marş basarken 10v altına iniyorsa o akü zaten şaibeli.
    3-4 defa kırmızı düğmeyi aç kapa yapıp ondan sonra marşa bas. alıyorsa pompa, regülatör ve yakıt filtresine bakmak lazım.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Alıntı ulkerhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akü sorununu ölçmek kolay. marş basarken 10v altına iniyorsa o akü zaten şaibeli.
    3-4 defa kırmızı düğmeyi aç kapa yapıp ondan sonra marşa bas. alıyorsa pompa, regülatör ve yakıt filtresine bakmak lazım.
    Aküyü elektrikçi bulursam ölçtürücem. 3-4 defa kırmızıya basınca hemen almıyor. Marş basıyor bir yandan gaz veriyorum. Bunu bir kaç defa tekrarlayınca yapıyor. Bu arada havalar güzelken tek marşta alıyor. sorun havalar soğuyunca başlıyor.

Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    Aküyü elektrikçi bulursam ölçtürücem. 3-4 defa kırmızıya basınca hemen almıyor. Marş basıyor bir yandan gaz veriyorum. Bunu bir kaç defa tekrarlayınca yapıyor. Bu arada havalar güzelken tek marşta alıyor. sorun havalar soğuyunca başlıyor.
    hava sıcak soğuk farkını söylememiştin. supap ayarını hakkıyla yaptır düzelir.
    sezarim bunu beğendi.

Alıntı KeepSs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, bir sorum daha olacak; arka fren ses yapması normal mi? Voyk voyk voyk diye ses çıkarıyor bazen, geçen bakıma götürdüm yetkili servise, bişey yok normal dedi ama içime sinmiyor, balatalar falan da diri ve sağlam, anlamadım gitti diskte mi sorun var diyeceğim, bakımda usta niye bişey yok dedi bilemedim.
    Arkadaşlar merhaba tekrar, şu sese çözüm bulamadım, buradaki bir arkadaşın dediği gibi batata spreyi kullandım, anlık olarak sesi kesiyor ama sonra yine ses yapıyor. Bu ses ilk kalkışta fren yapmadan da geliyor sanırım onu çözemedim henüz, fikri olan var mı? Yavaş hızda fren yapınca olan bir ses, kafayı yiyeceğim. 2020 model 4 bin kmde henüz

37.300,00 TL oldu, hayırlı olsun

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı misterrium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    37.300,00 TL oldu, hayırlı olsun
    40,450 olmuş şaka gibi

40.450 oldu 😂

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    3 ay önce bayiiden 30 a çıkarmıştım. Satıp dominar aldim. Vay be ülke bitmiş. 20 lik motorlara 40 , 30luk dominara 67 isteniyor..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

40 falan değil, 45.205

O değil 24.11'de gelecekti notmalde ns00 adamlara yazınca cevap: "Türkiye ye gelecek gemi farklı limana uğradığı için önümüzdeki aya stoklara gelecek"

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O değil 24.11'de gelecekti notmalde ns00 adamlara yazınca cevap: "Türkiye ye gelecek gemi farklı limana uğradığı için önümüzdeki aya stoklara gelecek"
    diyor ki ne kadar gundiklesek sizi kar dır
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

ufoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xpulse 200t
    Lafa bak.
    Gemi bu be. Öyle kafasına göre dolmuş gibi istediği duraktamı duruyormuş!
    Bu heriflere iyicene gıcık olmaya başladım.
    Özürleri kabahatinden büyük...
    DickName bunu beğendi.

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    ikinci el ne olmuş esas sıfıra yakın fiyatlar
    Instagram: Ekremalp85
    Youtube: Ekrem Alp

DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ufoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gemi bu be. Öyle kafasına göre dolmuş gibi istediği duraktamı duruyormuş!
    Gemi değil bu. "Gemicik!.."

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ekrem_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinci el ne olmuş esas sıfıra yakın fiyatlar
    sıfırdan fazla satanlar var.

aksesuar(!) takmışmış
    Ekrem_06 bunu beğendi.

gokhanergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200
    arkadaşlar motorda bir sorunum var, asagiya yt linkini bıraktım. Sorun ne olabilir başına gelen var mıdır acaba?
    https://youtube.com/shorts/ORAl9jR5f1Y?feature=share

Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı gokhanergun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorda bir sorunum var, asagiya yt linkini bıraktım. Sorun ne olabilir başına gelen var mıdır acaba?
    https://youtube.com/shorts/ORAl9jR5f1Y?feature=share
    Gaz teli sıkışmış sandım ama rolanti motoru hakkı rahmetine ermiş gibi dalgalanma yapmadı mı hiç birden mi böyle oldu?
    Instagram: Ekremalp85
    Youtube: Ekrem Alp

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)