Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim 2017 euro 4 pulsarı satıyorum almak isteyen arkadaş iletişime geçebilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asuvara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2005/Bajaj Pulsar 200 NS
    2014 yılından beri kullandığım topcase ve üçlü çantaya kullandığım motorumun üçlü çanta setine çıkartma ve kaplama çalışması yaptık.Umarım hoşunuza gider.Var mı 2014'den beri kullanan aranızda?
    https://i.imgyukle.com/2020/05/27/yg8Dyt.jpg
    https://i.imgyukle.com/2020/05/27/yg8mtR.jpg
    https://i.imgyukle.com/2020/05/27/yg8qAq.jpg
    https://i.imgyukle.com/2020/05/27/yg8UTY.jpg
    https://i.imgyukle.com/2020/05/27/yg8gAS.jpg
    https://i.imgyukle.com/2020/05/27/yg8zRe.jpg
    https://i.imgyukle.com/2020/05/27/yg8Gic.jpg
    ilkaybaşaran bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar benim motor 2. El. 3 ay oldu alalı. Aldığımda 26000 km de idi. 1000 km kullandım. Başlangıç motorum doğal olarak pek bilgim yok. Motor çalışmazken ya da ilk çalıştığında boşa rahat geçiyor. Ama çalışıp yola çıktıktan sonra ışıklarda boşa alamıyorum geçmiyor. Elim debrijayda durmaktan sıkıldım. Sizin motorlarda öyle mi? Değilse ne yapmam lazım? Sorun nerde olabilir?

fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(o)
    Alıntı sezarim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim motor 2. El. 3 ay oldu alalı. Aldığımda 26000 km de idi. 1000 km kullandım. Başlangıç motorum doğal olarak pek bilgim yok. Motor çalışmazken ya da ilk çalıştığında boşa rahat geçiyor. Ama çalışıp yola çıktıktan sonra ışıklarda boşa alamıyorum geçmiyor. Elim debrijayda durmaktan sıkıldım. Sizin motorlarda öyle mi? Değilse ne yapmam lazım? Sorun nerde olabilir?
    Motor yağından olabilir.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motor yağındandır büyük ihtimal.

Şahsen bende 10 denememde 6sında direk boşa geçirebiliyorum ancak 4ünde illa ki geçmiyor
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Alıntı fb__ömer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor yağından olabilir.
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor yağındandır büyük ihtimal.

Şahsen bende 10 denememde 6sında direk boşa geçirebiliyorum ancak 4ünde illa ki geçmiyor
    Yağı bir değiştireyim o zaman. Motul mu kullanıyorsunuz?
    Benim 10 denememim belki 1 inde anca geçiyor boşa. 😄

Motosikleti
    Kışın castrol 10w40 kullandım. Şu zamana kadar çok memnun kaldım. Bakalım şimdi motul 15w50 koyucam. Bakalım nasıl olacak.
    sezarim bunu beğendi.

liqui moly kullanıyorum ben. 10 da 1 de cidden kötüymüş.

bi de benim eski mondial yağ leş olsa bile geçerdi, biraz motor da narin. ince ince cekmek lazım.
    sezarim bunu beğendi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar yine ben. Saolsun @arndiol'un tavsiyesi ile Apache ayna siparişi verdim. Şimdi bir şey farkettim. Motora oturunca bileklerim ve kolum yere paralel olmuyor. O yüzden gidon yükselteceğim. Gp kompozit gidon yükseltme kullanan var mı? Memnun musunuz?

yine ben cevaplayabilirim

Mr150 den ns200 e gelince ss e binmişim gibi hissetmiştim, bende gidon yükseltme yok.
    Arkadaşlar zamanla alışırsın falan dedi ancak 1 hafta sonra arkadaşın gidon yükseltmeli ns200 ünü denedim. Acıkcası o da rahat ettirmedi.

simdi orjinal hali ile kullanıyorum hiç bir rahatsızlık vermiyor, cok şart oldugunu düşünmüyorum ancak zevkler ve renkler farklıdır tabi.

Gidon yükseltme de o kadar yükseltmediği için yere paralel olacağını zannetmiyorum acıkcası
    sezarim bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    yine ben cevaplayabilirim

Mr150 den ns200 e gelince ss e binmişim gibi hissetmiştim, bende gidon yükseltme yok.
    Arkadaşlar zamanla alışırsın falan dedi ancak 1 hafta sonra arkadaşın gidon yükseltmeli ns200 ünü denedim. Acıkcası o da rahat ettirmedi.

simdi orjinal hali ile kullanıyorum hiç bir rahatsızlık vermiyor, cok şart oldugunu düşünmüyorum ancak zevkler ve renkler farklıdır tabi.

Gidon yükseltme de o kadar yükseltmediği için yere paralel olacağını zannetmiyorum acıkcası
    Hocam sende olmasan hiç bir soruya cevap alamayacağım. Bu arada özel olmazsa boy kaç? Benim 168 cm. Geçen ilk defa virajda yattım falan. İlk motor olunca farketmeden kasmışım kendimi. Kollar ağrımıştı.

Motosikleti
    Hocam gidon yükseltmeli ns150 kullandım. Benim motorumun ki orijinal. Açıkçası pek bi farkı yok. Arkadaşım da sizle aynı boyda. O da benim motorumu kullandı. Hiç bir sorun yaşamadı. Gidon tam çevirince sadece depoya değiyor sanırım elcikler. Ben sorun etmiyorum ama isterseniz takılır tabi ki.

haha :D teknik detay sorsan bende ona cevap veremem. Ben standart kullanıcıyım, teknikten anlamam mesela

boy 180 hocam. karantinada aldıgım 10 kilo ile birlikte 105 kiloyum aynı zamanda.

Gerçi 180 im ama ayaklarım yere tam basmıyor, gövdem daha uzun bacaklara göre, bir de kilo var tabi.

Ne yalan söyleyim 15 -20 km altı yollarda pek ekipman giymediğimden virajda yatma olayı bende yok, o riske girmiyorum

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Hocam gidon yükseltmeli ns150 kullandım. Benim motorumun ki orijinal. Açıkçası pek bi farkı yok. Arkadaşım da sizle aynı boyda. O da benim motorumu kullandı. Hiç bir sorun yaşamadı. Gidon tam çevirince sadece depoya değiyor sanırım elcikler. Ben sorun etmiyorum ama isterseniz takılır tabi ki.
    Peki arkadaşınız gidon yükseltmeden memnun mu? O konuda bir şey söyledi mi? Evet tam sol yapınca gaz verme falan oluyormuş. O yüzden gaz telini alttan almak gerekiyo.

haha :D teknik detay sorsan bende ona cevap veremem. Ben standart kullanıcıyım, teknikten anlamam mesela

boy 180 hocam. karantinada aldıgım 10 kilo ile birlikte 105 kiloyum aynı zamanda.

Gerçi 180 im ama ayaklarım yere tam basmıyor, gövdem daha uzun bacaklara göre, bir de kilo var tabi.

Ne yalan söyleyim 15 -20 km altı yollarda pek ekipman giymediğimden virajda yatma olayı bende yok, o riske girmiyorum
    Ben de düz kullanıcıyım hatta daha yeni başladığım için baya düz kullanıcıyım. Benim ayaklarda yere tam basmıyor ama sorun olmuyor.

Ben 8 km sürüyorum işe giderken, full ekipman giyiyorum. Sanırım evde bekliyon küçük kızımı düşününce giymek geliyor içimden.

Motosikleti
    Hocam bizim motorlar eski kasa. Öyle bi sorun olmadı. Sizin motorunuz absli olan model sanırım. Youtubeda videolar var ya. Gaz telini söküp boşluktan geçiriyorlar. Kendisi normal kullanıyordu. Aman aman bir fark yok bir şey demedi. Ama ben şöyle diyim onun motorunu sürünce sanki böyle enduro kullanıyormuşum gibi dik oturuyordum baya. Kendi motorumda hafif öne eğik oturuyorum.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Hocam bizim motorlar eski kasa. Öyle bi sorun olmadı. Sizin motorunuz absli olan model sanırım. Youtubeda videolar var ya. Gaz telini söküp boşluktan geçiriyorlar. Kendisi normal kullanıyordu. Aman aman bir fark yok bir şey demedi. Ama ben şöyle diyim onun motorunu sürünce sanki böyle enduro kullanıyormuşum gibi dik oturuyordum baya. Kendi motorumda hafif öne eğik oturuyorum.
    Evet benim motor 2017 model absli olan. Videoları izledim, çok zor bir işlemi yok. Bende öne eğik oturuyorum az daha dik olsam daha rahat ederim sanırım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    7bin devirden sonra motor yüke binince yani hareket halinde tam gaz yapınca debriyaj maneti geriliyor ve kavrama noktası değişiyor. çeyrek gaz ile 7bin devir altı giderken düzeliyor.

- tahminim prizdirek mili rulmanları, dişli ara sekmanları.

aspirin tedavisi niyetine denediklerim:

- tel gerginlik ayarı,
    - debriyaj balatasını değiştirdim,
    - debriyaj tasını ölçtüm,
    - yayları ve baskı rulmanını kontrol ettim.

daha önce başına gelen var mı?

gokhanergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200
    Dün taktığım park lambalarının fotosunu atayım şuraya. Kendi lambaları hiç yanmıyormuş meğersem. Soldaki yeni hali, belli olsun diye böyle çektim. İki tanesi kargo dahil 29tlye geldi.

Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    Alıntı ulkerhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7bin devirden sonra motor yüke binince yani hareket halinde tam gaz yapınca debriyaj maneti geriliyor ve kavrama noktası değişiyor. çeyrek gaz ile 7bin devir altı giderken düzeliyor.

- tel gerginlik ayarı,

güncel....

Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    Alıntı ulkerhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

- tel gerginlik ayarı,

güncel ver2...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)