Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pulsar RS200
    Arkadaşlar merhaba RS200 2015 Model aldım fakat direkt olarak bir sorun yaşadım aranızda bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? ya da whatsapp grubu vs. varsa ordan yardımcı olabilir misiniz. Belki NS kullanıp aynı sorunu yaşayan olmuştur.

Motor ilk çalışltığında bir problem yok ABS normal olarak çalışıyor tutuyor test ettik. Fakat 5-10 dk sonra ABS ışığı yanıyor ve devre dışı kalıyor bunun sebebini bilen ya da daha önce yaşayan var mı aranızda?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Servise götüreceksin vs abs modülü kontrol edilecek.

Motosikleti
    Pulsar RS200
    Servis diyor ki ben sorunu çözerim ama parasını çözdükten sonra söylerim yani ne tutarsa vermek zorundasın. Böyle bir mantıkla hareket ettiği için sizlere danışmak istedim

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Başakşehir Oktay Motor'a götür. Onlar sana yardımcı olur. Zaten merak ediyorum Oktay Motor olmasa bu bajaj'ın hali nice olacak?
    taşkın pekca bunu beğendi.

Alıntı reo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten Adamın deneyip denemediğini de bilmiyorum. Bakım esnasında orada yoktum. Internetten video baktım biraz, ns150 için montaj yapan yok galiba. Kafam bozulmaya başladı, en Son kendim yapacağım galiba bunu da diğer tüm işlemleri de.
    Cloud un sözünü dinleyip ns200 alsaydım Keşke.
    Arkadaşlar bugün tekrar servise gidip birkaç dakika mesai harcayınca olay netleşti, ns200 için olan gidon yükseltme farklı gerçekten. Dün yorgunluk ve Moral bozukluğu ile servisin de günahını almışım.
    Ancak ns150/160 kullanıcıları hangi ürünü kullanıyor çözebilmiş değilim. Birisi konuya el atarsa minnettar olacağım.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Arkadaşlar bugün tekrar servise gidip birkaç dakika mesai harcayınca olay netleşti, ns200 için olan gidon yükseltme farklı gerçekten. Dün yorgunluk ve Moral bozukluğu ile servisin de günahını almışım.
    Ancak ns150/160 kullanıcıları hangi ürünü kullanıyor çözebilmiş değilim. Birisi konuya el atarsa minnettar olacağım.
    Hepsine uyan satıcıdan değil de ns150 için ayrı 200ns için ayrı satılan olandan alırsanız daha iyi olur, kolun içine giren kısımda çap farkı olabilir.

Aynen dediğin gibi kolun içine giren yer farklı çapta kdiner üstadımız. Ama şu anda internette ns150 için satılan hiçbir ürün yok. Şu sizin arkadaş vardı hani imalat yapan, o da her motor için farklı mı üretiyor?

Motosikleti
    Aynen dediğin gibi kolun içine giren yer farklı çapta kdiner üstadımız. Ama şu anda internette ns150 için satılan hiçbir ürün yok. Şu sizin arkadaş vardı hani imalat yapan, o da her motor için farklı mı üretiyor?
    istersen bir görüş elinde olması lazım veya vardır diye tahmin ediyorum.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Kardeşim bak ben şu aşağıdakinden takmıştım ns200 içindi ama kendim ns150'ye taktım birebir uydu, sadece gaz teli biraz kasma yapmıştı onu da servis bulunduğu yerden dışarıya alınca hallolmuştu. Benim bildiğim kasaları birebir aynı idi ve sadece teknik özellikleri farklı o iki aletin.
    link şu ama pahalandırmışlar sanırım:
    http://www.motosikletparcalari.net/b...s-200-pmu19971

böyle küçük işler için üzülüp keşke ns200 alsaydım deme, ns160 hertürlü işini görür ve emin ol ns200den daha az titrer o alet benim ns150 net daha az titreşimli idi 200'den çünkü güç ve tork daha az. Şu an dominarlayım ama ns150'mi arıyorum yalan yok. çünkü domi büyük güç büyük titreşim modunda.
    ister elindeki aparatı satıp bundan al, ister başka yol tut ama bu gibi basit şeyler için keşke deme bence. Ns160 teknik verileri açısından çok güzel alet. benim ns150 çift disk ve abs'li olsaydı en az 3 yıl daha kullanırdım sana daha önce de yazmıştım sanırım.

Şu an benim domi için taktığım gp kompozit gidon aparatı da tam sola gidonu kırınca ara sıra gazda kasma yapıyo, onu da ara bakımda servise bi soracağım kendim biraz ileri aldım aparatı ama ara sıra tam sola kırınca yine yapıyo, sanırım pulsar gibi yerini az buçuk değişip rahatlatmak gerekecek telin. Sıkışıyor çünkü. Ama bunlar küçük işler kafaya takıp keşke şunu alsaydım denecek işler değil, üzme kendini, keyfini sür motorunun.

Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bak ben şu aşağıdakinden takmıştım ns200 içindi ama kendim ns150'ye taktım birebir uydu, sadece gaz teli biraz kasma yapmıştı onu da servis bulunduğu yerden dışarıya alınca hallolmuştu. Benim bildiğim kasaları birebir aynı idi ve sadece teknik özellikleri farklı o iki aletin.
    link şu ama pahalandırmışlar sanırım:
    http://www.motosikletparcalari.net/b...s-200-pmu19971

böyle küçük işler için üzülüp keşke ns200 alsaydım deme, ns160 hertürlü işini görür ve emin ol ns200den daha az titrer o alet benim ns150 net daha az titreşimli idi 200'den çünkü güç ve tork daha az. Şu an dominarlayım ama ns150'mi arıyorum yalan yok. çünkü domi büyük güç büyük titreşim modunda.
    ister elindeki aparatı satıp bundan al, ister başka yol tut ama bu gibi basit şeyler için keşke deme bence. Ns160 teknik verileri açısından çok güzel alet. benim ns150 çift disk ve abs'li olsaydı en az 3 yıl daha kullanırdım sana daha önce de yazmıştım sanırım.

Şu an benim domi için taktığım gp kompozit gidon aparatı da tam sola gidonu kırınca ara sıra gazda kasma yapıyo, onu da ara bakımda servise bi soracağım kendim biraz ileri aldım aparatı ama ara sıra tam sola kırınca yine yapıyo, sanırım pulsar gibi yerini az buçuk değişip rahatlatmak gerekecek telin. Sıkışıyor çünkü. Ama bunlar küçük işler kafaya takıp keşke şunu alsaydım denecek işler değil, üzme kendini, keyfini sür motorunun.
    Söylediklerinizde haklısınız. Ben de sakin kafayla düşününce sizin yazdıklarınızı fark ettim.
    Size ve ilgilenen diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Daha önce de sormuştum ama cevap alamadım.
    Bu motosiklet 196 cm - 110 kg ben,
    60 kg artçı,
    10-15 kg yük,
    yani toplamda 180-190 kg taşır mı?
    Bu şekilde yılda 8-10 kere 300-500 belki 800 km mesafelerde?

Motosikleti
    Alıntı yokon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce de sormuştum ama cevap alamadım.
    Bu motosiklet 196 cm - 110 kg ben,
    60 kg artçı,
    10-15 kg yük,
    yani toplamda 180-190 kg taşır mı?
    Bu şekilde yılda 8-10 kere 300-500 belki 800 km mesafelerde?
    resim alıntıdır ve Türkiye' den yola çıkıp 13 ülke gezecekler.

Orkidor61

Motosikleti
    JOYMAX250İ
    yolları açık olsun
    196 cm boy için uygunmu peki kullanıcılar daha iyi bilirler

Motosikleti
    Alıntı muratipek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolları açık olsun
    pulsar yüksek bir motor, bayiye gidip üzerine oturursanız daha iyi olur hatta varsa test motoru test edebilirsiniz.
    Orkidor61

Bu instagram hesabı olumsuz fikirlerimi değiştirdi diyebilirim.
    Farklı fikirleri, deneyimleri olan arkadaşlar varsa paylaşmalarını rica edeceğim.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Ne gibi bir fikir istiyorsun Pulsar için? Sen ne aradığını söyle, biz sana detaylıca anlatalım.

Şimdi şöyle bir durum var, kullanım kılavuzunda maksimum yükleme kapasitesi 155 kg yazıyor. (Sürücü+Yolcu+Yakıt+Aksesuar)
    Daha önce de belirttiğim gibi ben, artçım ve taşıyacağım muhtemel yükümün toplamı 190 kg civarı yapıyor. Bunu deneyimleyen, yükle yola çıkan oldu mu?
    Bu motosiklet bu yükleri taşıyabilir mi?

Yukarıda paylaşılan instagram hesabındaki Pulsar'ın sahipleri 13 ülke gezeceklermiş. İlk başta 2 kişi tek Pulsar'la ve onca yükle 13 ülke gezmeyi göze alıyorsa, ben de gözüm kapalı alabilirim diye düşündüm.
    Ancak bu arkadaşların Youtube kanalını biraz inceledikten sonra, sağlıklı karar verecek zeka seviyesinde olmayabileceklerini anladım. Bu motor bu yükle ellerinde patlar mı diye düşünmeye başladım.

Sizce patlar mı? Almalı mıyım bu motosikleti?

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Hmm kampçılar gelir akşama doğru onlar söyler. Ben hiç artçı ile sürmedim.

JOHNDOSAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı muratipek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolları açık olsun
    benim boyum 1.96 ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım tabi üstüne bindiğinde biraz ufak gözüküyor ama sürüş açısından herhangi bir dezavantajı yok

Motosikleti
    Pulsar NS200
    2016 model Pulsar 200NS sahibiyim.Önceki ve son motorum BMW R1150GS idi ve satıp motosiklet kullanmayı bırakmıştım yaştan dolayı(Yaş 50).Test sürüşü sonrası beğendim ve şehir içi kullanım için yaklaşık 2 yıl aradan sonra yeniden motosiklete başladım.Sıfır km aldım ve iyi bir rodaj döneminden sonra hep artçı ile kullandım.Oğlum ve ben (Toplam 185 Kg).
    Artı olarak krauser 3'lü çanta seti,depo üstü çanta ve kamp malzemeleri...Bu kadar yükle yüksek devirli (9-10.000) kullanmak kaydıyle yakıt 100 km de 3.5 LT. Ankara - Anamur (Konya-Karaman-Sertavul-Mut-Gülnar üzeri)ve Anamur'dan Egeye uzanarak İzmir üzerinden tekrar Ankara.Yaklaşık 2.500 km yol ve sadece 5 günde. Aynı yükle hafta sonları günü birlik Ankara-Çorum (600 Km).
    Şu an 20.000 Km oldu ve hala sübap ayarı bile yapılmadı. Yağ filtre değişimi harici fabrika orjinali olarak kullanmaktayım.
    Ben patlatamadım, belki siz patlatırsınız.
    serconline, kdiner, yokon ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)