Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Şubat 2017, 11:27
kdiner adlı üyeden alıntı
Evet bugün itibari ile çakma capon mt25 imi sattım, sattığım kişi de arkadaşım güle güle kazasız belasız kullansın, şimdi sıfır mı ikinci elmi onu araştırıyorum, duruma göre bakacağım, aklımda ki fiyata bulabilirsem ikinci el olmazsa bir bayiden sıfır fiyat teklifini aldım ona göre her şey ortaya çıkacak.
Dikkat et Yamaha fanatikleri saldırmasın kemal bey Zontes e de bakmanı öneririm. Çok güzel kurcalanacak bir motor. Hemde gerçek Çinli ve gözleri çekik. Japon gibi davranmıyor
Sağlıcakla.
Reklamlar
-
01 Şubat 2017, 12:37
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Dikkat et Yamaha fanatikleri saldırmasın kemal bey
Zontes e de bakmanı öneririm. Çok güzel kurcalanacak bir motor. Hemde gerçek Çinli ve gözleri çekik. Japon gibi davranmıyor
Sağlıcakla.
sıkıntı yok tşk ederim, cevap veren cevabını da alır.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
01 Şubat 2017, 14:03
Evet bugün itibari ile çakma capon mt25 imi sattım, sattığım kişi de arkadaşım güle güle kazasız belasız kullansın, şimdi sıfır mı ikinci elmi onu araştırıyorum, duruma göre bakacağım, aklımda ki fiyata bulabilirsem ikinci el olmazsa bir bayiden sıfır fiyat teklifini aldım ona göre her şey ortaya çıkacak.
Kemal bey uğraşma bunlarla sen gezmeyi seviyorsun sanada alalım bir rally olmazmi dağ taş gezersin birde honda ile dene bakalım şansını
-
01 Şubat 2017, 15:21
murat 60 adlı üyeden alıntı
Kemal bey uğraşma bunlarla sen gezmeyi seviyorsun sanada alalım bir rally olmazmi dağ taş gezersin birde honda ile dene bakalım şansını
Tşk ederim. 1,63cm boyla ben sabit kalırım motor kendi kendine gider artık, crf kısa mesefa denedim güzel fakat yüksek ben onunla yatar yatar yerden kalkarım o yüzden beni aşar. pulsarın arka amortisörüne işlem yaptırır devam ederim arada yine düşeriz sıkıntı yok o kadar olsun.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
01 Şubat 2017, 15:48
Tşk ederim. 1,63cm boyla ben sabit kalırım motor kendi kendine gider artık, crf kısa mesefa denedim güzel fakat yüksek ben onunla yatar yatar yerden kalkarım o yüzden beni aşar. pulsarın arka amortisörüne işlem yaptırır devam ederim arada yine düşeriz sıkıntı yok o kadar olsun.
bende bayıde denedim ayak uçlarımla zor durudum rally 2.5 cm daha yuksek alçaltma yapılabiliyor bende 1.70 cok fark yok yani yınede sen bilirsin ne düşünüyosun şimdi
-
01 Şubat 2017, 15:51
Sol adlı üyeden alıntı
Motorumu söktürdüm evet ama motora güvensizliğimden değil tabi ki. En çok yaşanan problem buydu ve üzerine giderek önlem aldım. Bahsettiğim öngörü buydu mesela.
Sevgili dostum beyefendi demeni istemem tabi ki ama yazdığın mesajı bir daha okursan şayet eeee supanallah filan doğru dil değil bence.
Daha önce ki yazılarımda da bahsettiğim üzere motor kullanmak var, kullanmak var arkadaş motor su eksiltiyor du demiş bende keşke servisi dinlemek yerine önlem alsaydın dedim. O halde bak az yukarıda yamaha MT-7 de yaşanan problem de yamaha'yı kötü motor yapmaz.
Motosiklet'mi motorsiklet'mi geyiğine hiç girmeyeceğim
Neyse uzatmanın anlamı yok bir çok problemi ön görerek önlemimi alarak sıkıntısız sorunsuz yoluma devam ediyorum.
Bu arada 22000 de zincir dişli değiştirdim zinciri oringsiz CHOHO diye marka taktırdım 3000 km'de sanırım 7 sefer zincir germek zorunda kaldım. Aklında bu markayı taktırmak isteyenler varsa önermem.
Saygılar, selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Ayrıca motoru kullanan da eleştiriyor kullanmayan da.
Ben aktif kullanıcısı olarak yaşadığım durumlar objektif olarak aktarıyorum.
Varsa sizinde iyi veya kötü hikayeleriniz buyrun...
ustam a marka ya da b marka farketmez kullanıcıların anlayamadığı durum şu... bunu neden ben söylüyorum çünkü ben bu motora sahip değilim... dışarıdan görüyorum... hataları kusurlar kanıksamıyorum... mutlaka kusur olur ama pulsarın kusurları cana kast edecek cinsten... bunu anlamadan alışarak devam etmek bana göre mantıklı bir iş değil... ve herkes siz ve diğer arkadaş gibi motosiklete ekstra işlem yapmak zorunda da değildir... o yüzden taraftarlık yapmayı bırakırsak emin olun herşey daha da iyi olur... ben bu motosikleti almayarak tepkimi dile getiriyorum satın almıyorum... elimden gelen bu çünkü... bu yaptığımı pekçok kişi yaparsa işte o zaman bajaj da motosikletini düzeltmek için aksiyon alır... biz bu motosikleti almaya devam ettiğimiz sürece ise bajaj zaten sıkıntı duymaz... gariban edebiyatı yapıp paramız bu kadar ne yapalım demek dünyanın en yanlış hareketidir... bir beyfendi var bajaj yetkilisi ara ara foruma girip gazlıyor şöyle birinciyiz böyle birinciyiz diye... ya da bir sorun olunca ben talimat verdim halledecekler diyor... herkes de alkışlıyor... kimse ya sana kalmadan bu iş zaten yapılmalıydı demiyor... o yüzden bu motorun satışını özendirmeyin... hata var ama şöyle iyi böyle iyi demeyin... ve satın alacak arkadaşlar da almasın... düşünsenize para, benim param ve pulsar almıyorum deyip şuraya hergün birileri yazsa emin olun firma daha iyi motosiklet üretmek zorunda kalır... en azından problemlerin çözümü için çaba sarfeder... çözemezse pek çok büyük marka gibi piyasadan silinir... ben söylüyorum tam motosiklet alacakken pulsarın stop etme ve gösterge sorunu yüzünden pulsar almadım.... umarım herkes aynı tepkiyi koyar...
-
01 Şubat 2017, 15:59
murat 60 adlı üyeden alıntı
bende bayıde denedim ayak uçlarımla zor durudum rally 2.5 cm daha yuksek alçaltma yapılabiliyor bende 1.70 cok fark yok yani yınede sen bilirsin ne düşünüyosun şimdi
bazı arkadaşlar kendisine yediremeyecek ama yine pulsar alacağım, papatya pulsar olarak yola devam. motor markaları da demiyor ki düşük fiyata motor satalım ama nerde nasıl olsa insanların cebiminde milyon dolarlar var sağolsun markalar da fiyatı düşürdükce düşürüyor Allah razı olsun onlardan yoksa nasıl motor alırdık.
-
01 Şubat 2017, 16:02
bazı arkadaşlar kendisine yediremeyecek ama yine pulsar alacağım, papatya pulsar olarak yola devam.
kedi gibi mart ayını beklicez anlaşılan hayırlısı olsun abs li model de 9500 felan olur diye düşünüyorum
-
01 Şubat 2017, 16:15
quattromeb adlı üyeden alıntı
ustam a marka ya da b marka farketmez kullanıcıların anlayamadığı durum şu... bunu neden ben söylüyorum çünkü ben bu motora sahip değilim... dışarıdan görüyorum... hataları kusurlar kanıksamıyorum... mutlaka kusur olur ama pulsarın kusurları cana kast edecek cinsten... bunu anlamadan alışarak devam etmek bana göre mantıklı bir iş değil... ve herkes siz ve diğer arkadaş gibi motosiklete ekstra işlem yapmak zorunda da değildir... o yüzden taraftarlık yapmayı bırakırsak emin olun herşey daha da iyi olur... ben bu motosikleti almayarak tepkimi dile getiriyorum satın almıyorum... elimden gelen bu çünkü... bu yaptığımı pekçok kişi yaparsa işte o zaman bajaj da motosikletini düzeltmek için aksiyon alır... biz bu motosikleti almaya devam ettiğimiz sürece ise bajaj zaten sıkıntı duymaz... gariban edebiyatı yapıp paramız bu kadar ne yapalım demek dünyanın en yanlış hareketidir... bir beyfendi var bajaj yetkilisi ara ara foruma girip gazlıyor şöyle birinciyiz böyle birinciyiz diye... ya da bir sorun olunca ben talimat verdim halledecekler diyor... herkes de alkışlıyor... kimse ya sana kalmadan bu iş zaten yapılmalıydı demiyor... o yüzden bu motorun satışını özendirmeyin... hata var ama şöyle iyi böyle iyi demeyin... ve satın alacak arkadaşlar da almasın... düşünsenize para, benim param ve pulsar almıyorum deyip şuraya hergün birileri yazsa emin olun firma daha iyi motosiklet üretmek zorunda kalır... en azından problemlerin çözümü için çaba sarfeder... çözemezse pek çok büyük marka gibi piyasadan silinir... ben söylüyorum tam motosiklet alacakken pulsarın stop etme ve gösterge sorunu yüzünden pulsar almadım.... umarım herkes aynı tepkiyi koyar...
Son zamanlarda okuduğum en aklı selim yorum buydu..
Bir ürün satılıyor 2 yıl garantisi var ama garanti kapsamında sorunu çözmüyorsun. Servise davet ediyorsun ama daha 1 yaşına girmemiş motoru değiştirmiyorsun. Sonrada şu kadar sattık bu kadar falan filan diyorsun.
Bazı arkadaşların anlayamadığı şey şu. Evet Japonda da sorun var . E var adamlar motoru servise geri çağırıyor. Honda yamaha geri çağırıp parça değiştiriyor. Pulsarda 3 yıldır devir stop vs arızası var akülerin sorunlu olduğu hala yazılıyor. Bırak parçayı Akü yü daha kaliteli bir hale getirdiler mi yok.
Japon olsun Çinli olsun avrupalı olsun hiçbir tüketici sıfır almış garanti kapsamındaki motoruna aman bozulacak diye oyuncak muamelesi yapmaz. Bu motorlu taşıt bineceksin gideceksin. Distribütor /üretici malına güvenmiyorsa garanti vermeyecek veriyorsa arkasında duracak. Daha yeni 2 arkadaşın krankları patlamış. Bunlar 3-5 yaşında motorlarda değil üstelik. Bu motorların değişimi yapılacak mı?
Japonlardada arıza oluyor deniyorda 1000 de 2 oranla 10 da 2 oran arasında bir matematik vardır dimi kardeşim. Pulsar meşhur bir alman markasının çift kavramalı şanzımanı gibi herkes biliyordur suprize çok açık.
SOrun yaşamayanlarınki mucize değil zaten olması gereken bu yeni motor ne kadar sorunlu olabilir ki? Ama sorun çıkıyorsa ve bu kullanımı etkiliyorsa senin bu malı alıp değiştirmen lazım değil mi?
Arkadaş doğru söylemiş siz satın aldıkça 3 yıldır devam eden kronik olmadığını iddia ettiğiniz ( 3 yıldır devam eden sorun kronik değilse ne ) sorunlar devam edecek . Zaten satıyorlar..
Aynı olay otomotiv sektöründe olsaydı markayı çoktan gömmüştü millet. Ancak ne hikmetse motorcu arkadaşlar kendi mtorlarında sorun çıkmayınca başkasında çıkınca pek umursamıyorlar. Forumu baştan sonu okusak birsuru benzer problem var hala edevam eden.
Malı Japonda üretse Hintlide üretse özellikle can güvenliği ile ilgili bir sorun teşkil ediyorsa satılmaması gerekir.
Maalesef memlekette ticaret hukukundaki uzayan / geciken kararlar vs den kaynaklı markalar canları istediği gibi davranıyor.
Soru şu krankı patlayan arkadaş için ne yapacaksınız? Adamın aynası değil krankı patlamış. Başına kötü birşeyde gelebilir di..Çok şükür gelmemiş..
BAzen elma ve armut karışıyor. Bu sorunlar hiç küçümsenecek sorunlar değil. KRank stop etme vs. Çok çok kritik sorunlar.. Benzer sorunlar Hyosung markasındada vardı. Akibetini biliyoruz. Kuralkanın Bajaj a dahli varsa Hintlilere demesi lazım gelir ki biz çok sorun yaşıyoruz şunları düzeltin. Yoksa marka avrupaya çıkamadan gömülecek.
Bu arada Bajaj bu arıza/risk oranıyla. Bulgaristandan öteye zor geçer haberiniz ola..
-
03 Şubat 2017, 19:56
quattromeb adlı üyeden alıntı
O beklediğin tepki gelmez,gelmeyecekte.O kadar duyarlı ve rahatsız olsak,ne benzin fiyatı bu kadar uçar,ne de motosiklet fiyatları.Bizim aldığımız en iyisidir,sattıktan sonra da kötüdür.Zamanında çok yırttım kendimi
http://www.motosiklet.net/forum/moto...in-var-mi.html
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
03 Şubat 2017, 21:33
2017 ns Official video çıkmış https://youtu.be/5My73nY6gD8 49 adet değişiklik olacağı söyleniyordu ama abs hariç başka değişiklik göremedim. Fiyat belli olsun artık bir karar verelim yahu 😤
-
04 Şubat 2017, 10:42
Doğru geçenlerde blok patlatan duke 400'ü değişmişti fabrika değilmi sıfırını vermişti.Sen japonla blok patlat git bana sıfırını verinde verecekmi.Keşke verseler keşke bukadar duyarlı olsalar.Çok sorun yazıldı şöyle yapacam böyle yapacam diyenler oldu.Nerde onlar neden konularını takip etmiyorlar şayet sorunlarını bir neticeye ulaştırdı iseler.Ben bu yaptığınızı karalama kampanyası olarak görüyorum.Aksini ispatlayın.Pulsarın sorunları diğerlerindede var.Kol çıkaranda var yatak saranda.Pulsar parasına alalım 2.el japon veya avusturyalı.Aldığımızkadarda masraf edelim.Bırakın bu acıtasyonları.Sizin öğrenemediğiniz şu.Türkiyede fikirler ve düşünceler karalamalarla değişmiyor.İnadına daha çok sabitleşiyor.Pulsarcıları vazgeçirmenin başka yolunu arayın.Mesela daha mülayim.Aksi halde gelirsiniz yazarsınız gidersiniz kimsede oralı olmaz okur geçer.Benim yaptığım gibi.
-
04 Şubat 2017, 18:28
-
04 Şubat 2017, 19:47
-
04 Şubat 2017, 20:39
Arkadaslar saglik sorunu nedeni ile 4 aydir kullanamadigim pulsarimi bugun tek marsla gaz bile vermeden calistirdim. Akuyu sokup evde arada sarj ediyorum ama en azindan bir kac kere ugrasirim diye dusunmustum hem cok sasirdim hemde mutlu oldum.
-
04 Şubat 2017, 21:22
mavellen adlı üyeden alıntı
Doğru geçenlerde blok patlatan duke 400'ü değişmişti fabrika değilmi
sıfırını vermişti.Sen japonla blok patlat git bana sıfırını verinde verecekmi.Keşke verseler keşke bukadar duyarlı olsalar.Çok sorun yazıldı şöyle yapacam böyle yapacam diyenler oldu.Nerde onlar neden konularını takip etmiyorlar şayet sorunlarını bir neticeye ulaştırdı iseler.Ben bu yaptığınızı karalama kampanyası olarak görüyorum.Aksini ispatlayın.Pulsarın sorunları diğerlerindede var.Kol çıkaranda var yatak saranda.Pulsar parasına alalım 2.el japon veya avusturyalı.Aldığımızkadarda masraf edelim.Bırakın bu acıtasyonları.Sizin öğrenemediğiniz şu.Türkiyede fikirler ve düşünceler karalamalarla değişmiyor.İnadına daha çok sabitleşiyor.Pulsarcıları vazgeçirmenin başka yolunu arayın.Mesela daha mülayim.Aksi halde gelirsiniz yazarsınız gidersiniz kimsede oralı olmaz okur geçer.Benim yaptığım gibi.
Doğru söze ne denir. Her kelimesine katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
serblood adlı üyeden alıntı
Arkadaslar saglik sorunu nedeni ile 4 aydir kullanamadigim pulsarimi bugun tek marsla gaz bile vermeden calistirdim. Akuyu sokup evde arada sarj ediyorum ama en azindan bir kac kere ugrasirim diye dusunmustum hem cok sasirdim hemde mutlu oldum.
motosiklet dandik olduğu için tek marşla çalışmıştır.
Bende bu karda kışta her sabah tek marşla 6 ayda 25000 km yaptım.
Yazık oldu paramıza 15000 tl verip cbr veya duke alsaydık akşamları ev işlerini de yapardı.. ;)
-
04 Şubat 2017, 21:30
Sol adlı üyeden alıntı
Doğru söze ne denir. Her kelimesine katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
motosiklet dandik olduğu için tek marşla çalışmıştır.
Bende bu karda kışta her sabah tek marşla 6 ayda 25000 km yaptım.
Yazık oldu paramıza 15000 tl verip cbr veya duke alsaydık akşamları ev işlerini de yapardı.. ;)
Hakikaten 15000tl verince ev işlerini yapıyor mu, ben mt yi ikinci el aldığım için demekki benim ki yeteneksizmiş.
-
04 Şubat 2017, 21:31
Arkadaşlar şu servis ikazını silemeyen var mı? Silinmiyor mübarek ya
-
04 Şubat 2017, 21:33
actros1 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kemalım...
Tşk ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Süleymantnz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şu servis ikazını silemeyen var mı? Silinmiyor mübarek ya
Kontağı çevirin motoru çalıştırmayın trip 2 yapın aynı anda iki düğmeye basılı tutun bakım anahtarı kalkacaktır.
-
05 Şubat 2017, 00:15
Hocam kesinlikle bu motorda aku sıkıntısı var. Gaz vermeden calismamasi, gosterge sifirlamasi vs bir cok seyi buna bagliyorum artik. Akuyu sarj edip taktim yoksa 4 aydir tekeri donmeyen makine tek seferde almazdı. Exide akude fena degil aslinda ama belkide biz cok yol yapmiyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)