Arkadaşlar bugun aşırı stop etme problemi üzerine servise gittim yazılım attırmaya gidene kadar 8 kmde en az 10 kere stop etti dönüşte baya dolaştım 20 km yakın yol yaptım denedim 1 kere bile stop etmedi bilginiz olsun
Arkadaşlar bugun aşırı stop etme problemi üzerine servise gittim yazılım attırmaya gidene kadar 8 kmde en az 10 kere stop etti dönüşte baya dolaştım 20 km yakın yol yaptım denedim 1 kere bile stop etmedi bilginiz olsun
KumanBayram dostum ö.m den mesaj gönderemiyorum neden bilmiyorum,garip bir durum.O nedenle burdan yazayım.
Gidon aparatını takınca önceden olan titreşim ne ise o,extradan bir titreşim olmuyor.Fiyatı kargo dahil 70-tl.Aliminyumdan tornada işlenmiş,işçilik güzel.Bu aparatı takınca gaz ve debriyaj telleri kasıyor.Kafayı söküp kablo demetlerinden rahatlatmak gerekiyor.Kafanın 4 vidası var ikisi sağ yanda ikisi sol yanda.Sağ ve sol üst vidaları sökmen yeterli kafa aşşağı doğru eğiliyor ve kablolara mudahale edebiliyorsun.
pulsara jant kırılıyor diye bok atanlar dün pendik de ölümle biten motor kazasına baksınlar tam emin olamazsamda honda cbr ıdı motorun ön jantı kollarfan kırılmış çerçevesi ve lastik saglam kalmıştı arkadaşa ALLAH dan rahmet diliyorum.
bu işi amma uzattılar ve uzatıyorlarda beyinden yoksun insanların pulsar cant kırıyor yea dediği bir durum kardeşim kaza anından hepsi kırılır aldığı darbe darbeyi nerden aldığı önemlidir ki kaldıkı pendikteki kazada adam öldü öldükten sonra jant sağlam kalsa neye yarar sen o jantı kıracak kadar hızlı kaza yapıyorsan ve hala hayattaysan bence nefes aldığın için dua etmelisin uçak bile yeri geliyor 2 ye bölünüyor kaza bu sonuçta
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Arkadaşlar stop etme ve çözümü için videomu inceleyebilirsiniz
arkadaşlar kullanıp beğendiğiniz kışlık motosiklet eldiveni var mı önerebileceğiniz ?
Arkadaşlar birşey merak ettim. 200 NS ile 200 RS arasında hp ve tork bakımından ufak bir fark var. Motor blukları aynı diye biliyorum ben. Bu fark yazılımdan mı kaynaklanıyor?
Arkadaşlar selamlar , stop etme sorununun devam etmesi üzerine sosyal medya üzerinden Ekrem Ata bey'e mesaj gönderdim sağolsun kendisi ilgilendi ve geri dönüş yaptı. Oktay Motor'a ismimi vereceğini ve oraya gitmem gerektiği konusunda yardımcı oldu. Haftaya pazartesi gideceğim inşallah kısmetse
Stop etme sorununun olması can sıkıcı olsada bunun yanı sıra muhattap olabileceğim kişilerin olduğunu bilmek beni epey rahatlattı diyebilirim , hayırlı günler herkese
Selamlar iki gün önce motosikletimin bakımlarını yetkili bir serviste yaptırdım. Motoru bıraktım yarım saat sonra geldim. Bakımı yapıldı dediler. İçime kuşku düştü yağı ve filtreyi değiştirdik diyip değiştirmemiş olabilirler mi? Anlamanın bir yolu var mı ?
İyi akşamlar motorla yolda giderken ani fren yaptıgımda debriyaj ile frenleri sıkıp kilitliyorum durmak için, motorda kilitliyor kendini ve motor stop ediyor. Bu normal midir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
gösterge sıfırlaması için bana akü sarjı yetersiz demişlerdi.
Selam arkadaşlar. Tam bir sene oldu Pulsar ı alalı. 14 bin km yaptim. Ama günlük kullanmıyorum sadece kamplara, haftasonu gezilerine katıldım motorumla. Bu yaz da iki uzun yol yaptım, çok çok memnun kaldım. Yakıt ve performans açısındanon numara...
Sizlere sormak istedigim yeni sezonda motoruma bir çanta takmak istiyorum. Arka çantanın pek yakışmadığını düşünsem de en kolay çözüm bu sanırım. Shad sh48 modelini begeniyorum, ileride motorumu büyüttüğümde de kullanabilecegim bir model. Acaba çok büyük olur mu Pulsar a. Yüksek hızlarda yalpalama yapar mı topcase? Arka çanta kullananların yorumlarını bekliyorum.
İkinci bir çözüm de soft yan çanta kullanmak. Ben zaten kamp cadirimi uylu tulumumu sosis canta ile tasiyorum, bir sekilde arkaya bagliyorum. Ama ıvır zıvır eşyalari koymak için iki yan çanta güzel olur sanki. Arka çantaya da gerek kalmaz, ucuza halletmiş olurum dedim. Tabi onun için de yan çantalarin sarkmaması düzgün durması için demir yaptirmam lazim. Bu tip işleri yaptirabilecegim bir arkadaşım da var burada.
Kararsız kaldım. Topcase kullanan ya da sadece yan çanta kullananlardan fotoğraf ve yorum alabilir miyim.
Teşekkürler. Selamlar.
Motorun antifirizini kontrol etmek için kapağı açtım baktım içinde bir kaç damla yağ var. Antifirize yağ karışması mümkün müdür?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)