Oncelikle kendimden bahsediyim 15 yasinda motosikelte tanisip her gun bir fiil en az 2 km si motor tepesinde gecen birisiyim tam 10 yildir da bu boyle motosiklet tutkusu olan bir babanin saglik problemleri nedeniyle ogluna devrettigi bir fert. Scooter naked ss bir cok model sahibi oldum surdum su andada Honda CRF 250 L sahibiyim. Gel gelelim bu pulsar arkadasimizla 2014 un yaz ayinda tanistim. İlcemizde kucuk capli bir grubumuz var arkadaslarimizdan 2 si 0 km pulsar sahibi oluyolar aradan 2 ay geciyor bir tanesi yuksek cc bahanesiyle grubumuzdaki evli emekli olan bir abimize satiyor bende bu vesileyle 2014 un yaz ayinda tanistim pulsarla motor cinli bir motordan gosterisli evet kaliteli hatta ama gel gelelim daha 4 bin km deki motor yag arizasi veriyor ikaz lambasi yaniyor her zamanda degil ara ara abimiz bize danisti servisine sorman en mantiklisi dedik sonuc ? Olurmus oyle
ardindan bir arkadasimiz daha 0 km aldi bu gosterge sorunuda onda cikti soguk havalarda gostermiyor 7000 pesin 0 km motor sogukta naz yapiyor
hadi yine soz kullanicilar burda bana ahkam kesiceksiniz herkesde olmuyor yok update le duzeliyor beyin degisiyor fln filan ben bu motoru 3 bin km surdum titresim hicte az degil gayette vuruyor ki ( torku yuksek bir 250 cc crf kullanicisiyim 25 bin km ) hiz desen tamam 160 lara kadar cikan var dogru da neden tum alim satim sitelerinde daha 2014 15 model
Olan motor 3. Hatta 4. Sahibinde olur ? Birde soyle dusumun bu motorda buyuk pay sahibi olan KTM ve KAWASAKİ markalari var ancak birebir kawasaki z250 sl den esinlenerek yapilan bu motor 8000 tl iken bu gun neden kawa 12 bin tl ?( kusurati var evet ) Bunlar bahanemi diceksiniz simdi size gore degil neden ? Cunku bu motorun eksilerini burda soylersen kimse almaz piyasasi duser elinizde kalir satamassiniz
gel gelelim motor kotumu ? Tabiki degil hatta piyasadaki cinlilerin yerine tercih edilir. Ancak mevzu su nekka ekmek okka kofte bir kawasa gosterge stop sorunu yasasaniz bile kesin cozumu olur benim kicikirik crf ye bile 2013 model olmasina ragmen geri cagirip gerekli parcayi ucretsiz degistiler ki garanti biteli yol olmustu. Tabiki crf ile kiyaslamiyorum ama pimpirikli arkadaslar bunu alicagina fazla verin kawa olsun. Bu motor parasinin tam karsiligi eksilerine ragmen parca kalitesi , gidisi , gorunusu , devirlenmesi , yakiti gercekten harika ama kesinlikle uzun vadeli bir motor degil. 8 binlira butcesi Olan arkadaslar km ye takilmayin cunku 80 nin km de rektefesiz varadero alan abilerimiz var.