Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ağustos 2016, 19:53
kdiner adlı üyeden alıntı
şase kablosunu, akünün değerini, marş otomatiğini kontrol edin veya ettirin.
Akü bağlantı yerlerinde oksitlenme oluyor.Marş tık tık eder çalısmaz.Temizleyip gresliyin çözülücekdir.Vitesi 1 e alıp ayaklığı kapatıp çalıstırın.
Reklamlar
-
18 Ağustos 2016, 20:25
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O parayı yağ değişimine değil, garanti kapsamında bozulabilecek parçalar için sigorta bedeli olarak veriyosun gibi düşün. İlk bakıma 100 lira vermiştim ama sonra soğutma fanı kırıldı yenisi 130 liraydı garantiden bedava değişti.
Bu da enterasan bir düşünce hocam sen motoru bozucaksın diye önceden paranı alıyolar yani satılan her ürünün en az 2 yıl garanti kapsamında olması gerekir zaten bu kullanıcı hakkıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Arkadaşlar bu motora hangi yağ önerirsiniz 20-50 almayı düşünüyorum akıcılığı az mı olur ?
-
18 Ağustos 2016, 20:43
Merhaba abiler kardeşler.Bende bir pulsar sahibi olarak aranıza katıldım. Motosiklet hakkında çoğu şeyi bu forumdan okuyup takip ediyordum.Bi türlü üye olmamıştım.Size bir danışiyim dedim.500Km bakımı geldi bu cumartesi götürücem.Bakım ücreti olarak 150Lira dendi yağ olarakta Repsol 10w50li koyacakmış.
1.si yağ normal servis yağlarından iyi midir ?
2.si fiyat nasıl baya şişirilmiş mi yoksa piyasaya göre mi ?
Şimdiden teşekkürler. Kazasız keyifli sürüşler.
-
18 Ağustos 2016, 20:49
4everamazan adlı üyeden alıntı
Merhaba abiler kardeşler.Bende bir pulsar sahibi olarak aranıza katıldım. Motosiklet hakkında çoğu şeyi bu forumdan okuyup takip ediyordum.Bi türlü üye olmamıştım.Size bir danışiyim dedim.500Km bakımı geldi bu cumartesi götürücem.Bakım ücreti olarak 150Lira dendi yağ olarakta Repsol 10w50li koyacakmış.
1.si yağ normal servis yağlarından iyi midir ?
2.si fiyat nasıl baya şişirilmiş mi yoksa piyasaya göre mi ?
Şimdiden teşekkürler. Kazasız keyifli sürüşler.
fiyat banada çok geldi ama repsol yağ yüzünden.yağın 1 litre fiyatını biliyorsanız gerisini toplarız.yanlış olmasın castrol yağlı rodaj bakımına galiba 100 tl para verdim.bugün 5000 km bakımına soktum motoru 4700kmde.ıpone yağ aldım kendim dışardan.80 tl zincir temizliği ve yıkama extra vardı 80 tl para verdim.2 litre ıpone yağınıda sanırım 70 liraydı 50 ye aldım totalde 130 eder.sizin rakamda bi gariplik var galiba.
-
18 Ağustos 2016, 20:55
burak burk adlı üyeden alıntı
fiyat banada çok geldi ama repsol yağ yüzünden.yağın 1 litre fiyatını biliyorsanız gerisini toplarız.yanlış olmasın castrol yağlı rodaj bakımına galiba 100 tl para verdim.bugün 5000 km bakımına soktum motoru 4700kmde.ıpone yağ aldım kendim dışardan.80 tl zincir temizliği ve yıkama extra vardı 80 tl para verdim.2 litre ıpone yağınıda sanırım 70 liraydı 50 ye aldım totalde 130 eder.sizin rakamda bi gariplik var galiba.
http://urun.n11.com/yag/repsol-moto-racing-4t-10w50-1lt-motor-yagi-P119813010?cid=604001&gclid=CjwKEAjwudW9BRDcrd30ko vf8GkSJAB3hTxFd6jJx5W32qIFnTE-olD8Mus_dMu9GJDVebU3H8sh5BoCbDDw_wcB&gclsrc=aw.ds
bu yağdan olabilme ihtimali var mı ? Repsol 10 50 dedi çünkü.Zincir temizleme ve yağlama şuana kadar yapmadım.Onlarda gerekli. Siz hangi ürünleri aldınız?
-
18 Ağustos 2016, 21:05
http://urun.n11.com/yag/repsol-moto-racing-4t-10w50-1lt-motor-yagi-P119813010?cid=604001&gclid=CjwKEAjwudW9BRDcrd30ko vf8GkSJAB3hTxFd6jJx5W32qIFnTE-olD8Mus_dMu9GJDVebU3H8sh5BoCbDDw_wcB&gclsrc=aw.ds
bu yağdan olabilme ihtimali var mı ? Repsol 10 50 dedi çünkü.Zincir temizleme ve yağlama şuana kadar yapmadım.Onlarda gerekli. Siz hangi ürünleri aldınız?
linki açamadım.zincir temizleme zaten size gerekli değil daha rodaj bakımı diyorsunuz.ben ıphone 15 50 sentetik yağ kullandım n11 den aldım indirim kuponumla.yaklaşık 30 40 tl hem daha uyguna geldi hemde daha kaliteli yağ kullanmış oldum.yarısıda arttı onuda aldım bidahaki 10k bakımına kadar satmazsam yarım kalan yağıda kullanırım.
-
18 Ağustos 2016, 21:23
linki açamadım.zincir temizleme zaten size gerekli değil daha rodaj bakımı diyorsunuz.ben ıphone 15 50 sentetik yağ kullandım n11 den aldım indirim kuponumla.yaklaşık 30 40 tl hem daha uyguna geldi hemde daha kaliteli yağ kullanmış oldum.yarısıda arttı onuda aldım bidahaki 10k bakımına kadar satmazsam
yarım kalan yağıda kullanırım.
Sizinki iyi fiyata gelmiş.Bu şimdi ilk bakım ya aldanmayalım dedim.Teşekkürler. Link gene açılmazsa fiyatı 45 lira filan yazıyor n11de.
-
18 Ağustos 2016, 21:27
Sizinki iyi fiyata gelmiş.Bu şimdi ilk bakım ya aldanmayalım dedim.Teşekkürler. Link gene açılmazsa fiyatı 45 lira filan yazıyor n11de.
bakım fiyatını genelde yağ belirliyor zaten.45 tlden zaten 2 tanesi 90 tuttu bile.işçilik yağ filtesi falan öyle bir fiyat söylemiş.tek tek sorabilirsin bence bi sıkıntı yaratmaz.hatta benim yaptığım gibide yapabilirsin yağları kendin götürürsün o şekilde 20 30 daha uyguna getirilebilir.
-
19 Ağustos 2016, 17:24
cümleten iyi forumlar geçen gün benzin almaya geçtim sabah çook yetenekli gulf benzin istasyonu çalışanı motoruma benzin yerine mazor doldurdu bende dikkat etmedim calıstırdım yola çıktım 500 metre sonra motor pert kısa bir tartışmadan sonra benzin istasyonu sahipleri motorumun onarımını yetkili serviste yaptırmayı ve masraflarını karşılamayı kabul etti can sıkıcı bir durum benzinli motora mazot doldurmakta ayrı bi fantazi dikkat etmek lazım
-
19 Ağustos 2016, 18:13
yanii gülsemmi ağlasammı bilemedim çok geçmiş olsun.dizel yani baka baka konuyor bide kafasına göre koyamazda.bence tamiri falan boşverin al aga bu motoru siz yaptırın binin bana 0nı alın de.benim bildiğim tamiri yok direk yeni motor gelicek size.
-
19 Ağustos 2016, 18:50
yanii gülsemmi ağlasammı bilemedim çok geçmiş olsun.dizel yani baka baka konuyor bide kafasına göre koyamazda.bence tamiri falan boşverin al aga bu motoru siz yaptırın binin bana 0nı alın de.benim bildiğim tamiri yok direk yeni motor gelicek size.
motorun masrafları calısan elemandan kesılıcek buyuk ıhtımalle bunu dusunerek hareket ettım onada yazık farkında olmadan yapmıs kafası nerdeyse artık enjeksyon sıstemı benzın pompası fılıtreler vs vs deyıstı sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur
-
19 Ağustos 2016, 20:53
ceza031 adlı üyeden alıntı
motorun masrafları calısan elemandan kesılıcek buyuk ıhtımalle bunu dusunerek hareket ettım onada yazık farkında olmadan yapmıs kafası nerdeyse artık enjeksyon sıstemı benzın pompası fılıtreler vs vs deyıstı sımdılık bır sıkıntı yok cok sukur
Fiyat ne kadar tuttu acaba ?
-
19 Ağustos 2016, 21:40
Geçmiş olsun ceza031 ironik bi olay gerçekten inşallah bu yaptıgın onarımlar yeterli olur
-
19 Ağustos 2016, 23:27
Bugün yolda giderken gidon takır tukur etmeye başladı ne oluyor felan derken bir baktımki gidon mili dönüyor elimle sıktım yola devam ettim 300 metre ilerledim vidayı elimle sıktım bir kaç defa tekrarlayıp kendimi eve zor attık daha 2900 km de ilk bakımı yapıldı ama yolda böyle bişi gelmesi direk öldürmeye teşebbüs
-
20 Ağustos 2016, 02:02
BDmuxer adlı üyeden alıntı
Bugün yolda giderken gidon takır tukur etmeye başladı ne oluyor felan derken bir baktımki gidon mili dönüyor elimle sıktım yola devam ettim 300 metre ilerledim vidayı elimle sıktım bir kaç defa tekrarlayıp kendimi eve zor attık daha 2900 km de ilk bakımı yapıldı ama yolda böyle bişi gelmesi direk öldürmeye teşebbüs
https://www.youtube.com/watch?v=rHa4W_xd5OI
Allah korumuş-büyük geçmiş olsun.
-
20 Ağustos 2016, 05:31
BDmuxer adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=rHa4W_xd5OI
Hoş bi durum değil tabi ama yinede söyleyim ön takımı tutan o somun değil. Tamamen sökseniz bile motor sorunsuz gider.
-
20 Ağustos 2016, 08:47
HoodlumHavoc adlı üyeden alıntı
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba kazasiz belasiz surusler. Bu yaziyi yazmamak icin uzun sure sabrettim ancak artik sabrim tukendi. Belki buraya yazarsam benzer durumla karsilasan var mi yoksa bana ozgu bir durum mu. 28.05.2016 cunartesi gunu motorumla kaza yaptim. Ayni gun icinde motorumu bajaj yetkili servisine biraktim. 5 isgunu sonra yani 03.06.2016 tarihinde bana degismesi gereken parca listesi verildi. Hemen ertesi gun servise gidip kapora verip baslanmasini istedim. Bana pazartesi (06.06.2016) tarihinde parcalarin siparis acilacagini parcalarin 3 4 gun icinde gelecegini 1 gunde de montajinin tamam lanacagi soylendi. Tam tarihini hatirlamasam da bahsedilen tarihlere uygun olarak servisi aradim ancak parcalarin henuz ellerine ulasmadigi soylendi. Bir hafta sonra tekrar aradim yine ayni seyi soylediler. Ara ara aramaya devam ettim bazi parcalarin geldigini ancak iki parcanin (gosterge ve sol sinyal) hindistantan henuz gelmedigi soylendi. 29.06.2016 tarihinde tekrar aradim parcalarin halen gelmedigi soylendi. Gelen parcalarin takilip takilmadigini sordugumda ise takilmadigini tum parcalar tamamlaninca hepsinin tek seferde montaj edilecegi soylendi. Ve parcalarin artik gelse bile tamirin bayramdan sonra yapilacagini belirtti. 11.07.2016 tarihinde aradigimda ogleden sonra tum parcalarin geldigini ve motorumun bu hafta teslim edilecegi soylendi. Bugun tekrar aradim artik hazirdir yarin alirim sonunda diye umarken halen yapmaya baslamamis oldugunu ogrendim ve parcalar zaten dun geldi diye bir sitem duydum. Yani herturlu bana yalan soylendi. Su an kafayi yemek uzereyim.1 bucuk aydir motoru serviste bekliyor sordugum sorulara verilen cevaplar ve gercekler ortada kavga edersem motoru duzgun yapmazlar diye de dusunuyorum, olmayacak sey degil. Resmen madur edildim motorun ne zaman yapilacagi belli degil. Tarih de verilmiyor su zamana biter diye cok yogunuz diyorlar ne desek yalan olur diyorlar. Bu surec sizce normal mi ben mi abartiyorum. Ve bu konu hakkinda ne yapilabilir fikriniz varmi?
Arkadaslar herkese merhaba. Uzun suredir yogunlum sebebi ile foruma giremedim ancak olayin sonucu ile ilgili bilgi vermek istedim. Yaziyi yazmamin ertesi gunu servis beni kendi aradi ve motorumun yapildigi soylendi. Motoru gidip aldim neyseki korktugum gibi birsey cikmadi motoru gayet duzgun toplamislar. Su an motorumu severek kullanmaya devam ediyorum.
-
20 Ağustos 2016, 11:13
Ayıcık37 adlı üyeden alıntı
Fiyat ne kadar tuttu acaba ?
fiyata hıc bakmadım faturayı bıle gormedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
KumanBayram adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun ceza031 ironik bi olay gerçekten
inşallah bu yaptıgın onarımlar yeterli olur
şimdilik yeterli görünüyor inşallah ilerde bi sorun yaratmaz
-
20 Ağustos 2016, 12:37
Mardin İl Temsilcisi
Merhaba, herkesi 637. sayfa için tebrik ediyorum. Şöyle bir okumak için girdim 637 sayfa olmuş beh )
-
20 Ağustos 2016, 16:54
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hoş bi durum değil tabi ama yinede söyleyim ön takımı tutan o somun değil. Tamamen sökseniz bile motor sorunsuz gider.
insan genede tedirgin oluyor başka parçalarda zarar görebilirdi neyseki BAY-MOTO itanayla tamir etti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (2 üye ve 35 misafir)