Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı gokertutas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzun yolda artçılı dip gaz gittim dediğiniz gibi kütahya-istanbul arası 360 km'de 40-50 tl yaktı. 12 kuruş demek oluyor hiç beceremem bu hesapları ama. 12 lt çok çok çok abartı bi rakam o hesapla 100 km de 6lt yakacak sizinki neredeyse iki katı performans :D
    Artçılı, rüzgara karşı geniş alan yaratan dik oturuşla motorun dipgazda yapabileceği hız 100km. 100-110km hızda gidebilirken dipgaz versen de dipgaz 130-140 gider gibi yakmıyo enjeksiyonlu olduğundan.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ayıcık37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB125E PULSAR 200NS
    Alıntı Metinsa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, ben CB ile 3lt yakıyordum pulsar 2.9lt felan yakıyordu. Değişme sebebim de Ankarada istanbul yolu üzerinden ya da daha uzun yola girdiğim de trafiğe uyum sağlayabilmek için sürekli tapa gaz gitmem gerekiyordu. Pulsar da ise düşük gaz vererek uygun bir şekilde gidebiliyorum. Da benim ki çok amaca hizmet etmedi tapa gaz gitmekten motora zarar vermeye korktuğum cb de hiçbirşey olmadı. Ama sakin kullandığım pulsar eksantrik kamasını sıyırdı. Isıl işlem malzeme sertliği hatalı olabilir denkgelmiştir. Ama arızayı bir türlü gideremiyorlar. Ben artık pulsar sahibi olduğumu unuttum. CB kenarda dursun pulsar arıza verirse çok bekletiyorlar.
    Haklısınız CB yi ilk aldığım zamanlarda ben de agresif kullandım biraz 100-120 arası yaptığın zaman 3 lt yi buldu ama hiç tat vermiyodu vibrasyondan ellerim ayaklarım uyuşuyordu en güzel 80 km de tadı çıkıyordu zamanla 2.2-2.3 değerini yakaladım ve keyif aldım . Siz söyleyince servis sıkıntısını satmaktan vazgeçer gibi oldum her şeyin hayırlısı olsun.

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı Ayıcık37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısınız CB yi ilk aldığım zamanlarda ben de agresif kullandım biraz 100-120 arası yaptığın zaman 3 lt yi buldu ama hiç tat vermiyodu vibrasyondan ellerim ayaklarım uyuşuyordu en güzel 80 km de tadı çıkıyordu zamanla 2.2-2.3 değerini yakaladım ve keyif aldım . Siz söyleyince servis sıkıntısını satmaktan vazgeçer gibi oldum her şeyin hayırlısı olsun.
    Servis konusunda benim anladığım garanti kapsamında olan şeyleri özellikle kullanıcıyı caydırmak için uzatıyorlar. Çünkü bir başka arkadaşta sigortanın ödeme yaptığı ve benim motorda da değişecek parçaları ve daha fazlasını içeren işlem 1 hafta sürmeden halledildi. Ben 20 gündür bekliyorum, işe yarar bir bilgi de, gelişme de yok.

evet katılıyorum, çok dandik servisleri var, satıp kurtulmak lasım böyle dandik işlerden, fakir edebiyatlarından..

nitekim ben elden çıkarıyorum. kimseyede önermeyeceğim bitmişdir.

2 kez şikayette bulundum bajaj a söyledikleri şey akıllara zarar; 50km ötedeki diğer servise gidin öyleyse.. ))

servise gidiyorum şu an meşgulus daha sonra gelin diyorlar, babalarının hayrına ilgilenecekler sanki..

motor bozulursada, sırtlarım yada araç kiralar götürürüm ilçeye lafı olurmu ya...

servislerinede toz kondurmuyorlar. şaka yapmıyorum bezdirdiler, ağa burada.

ne maddi sıkıntım var neden motorla ilgili bir sıkıntım var, ama gördümki firma arkasında durmuyor,
    servisde keyfiyat bağışlıyor, garantisi bitmemiş motor için,

bir sıkıntı olsa motorla ilgili başım ağıracak orasını anladım..
    SAZMAN, CanberkOrg, KumanBayram ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Arkadaşlar motoru 2. el olarak aldım motorun 4500-5000 arası bakıma gırmesı gerekıyormuş fakat km 7000 de ve yapılmamış bakımı. Garanti kapsamının dışına mı çıkmış oluyor şimdi ?

volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar motoru 2. el olarak aldım motorun 4500-5000 arası bakıma gırmesı gerekıyormuş fakat km 7000 de ve yapılmamış bakımı. Garanti kapsamının dışına mı çıkmış oluyor şimdi ?
    Evet. Çıkar.

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Normalde Evet
    Ama servise durumu anlatıp anlayışla karşılar sa ve bilgisayara km yi az girerse garantisi devam eder.ama Biraz zor.

Motosikleti
    Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normalde Evet
    Ama servise durumu anlatıp anlayışla karşılar sa ve bilgisayara km yi az girerse garantisi devam eder.ama Biraz zor.
    O zaman servise götürmenin bi anlamı yok yağı değişicek parçalar kontrol edilcek dedi fiyatı 125 tl dediler afedersiniz ama millet keriz yerine koyuyolar yağ dediğin en babaı 30 lira 5000 km de ki motorun hava filtresi bile değişmez
    SAZMAN bunu beğendi.

benim pulsarım 8km de, ve elimde servis tarafından 10bin km bakımı yapılmış kaşeli servis kağıdı var,
    8km deki motorun nasıl 10bin bakımı yapılıyor?
    5km deki yeri kaşelicene gidip 10bin km kaşelemiş 5km kaşe yeri boş.

yani herşey mümkündür.

Motosikleti
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim pulsarım 8km de, ve elimde servis tarafından 10bin km bakımı yapılmış kaşeli servis kağıdı var,
    8km deki motorun nasıl 10bin bakımı yapılıyor?
    5km deki yeri kaşelicene gidip 10bin km kaşelemiş 5km kaşe yeri boş.

yani herşey mümkündür.
    Enterasan gerçekten çok sallapart çalışıyolar gibime geliyor bu servisler. Keşke biraz daha dikkatlice seçip özen gösteren firmalara yetkili servis verseler.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Ben dün 500 km bakımı yaptırdım İzmit Ustalar Motor'da sağolsun gayet iyi ilgilendi tavsiyelerde bulundu... Bence bajaj da sıkıntı yok.. asıl mesele orayı işletenlerin karakterinde...
    Scream41 ve gokertutas bunu beğendiler.

KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Alıntı bajaj41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben dün 500 km bakımı yaptırdım İzmit Ustalar Motor'da sağolsun gayet iyi ilgilendi tavsiyelerde bulundu... Bence bajaj da sıkıntı yok.. asıl mesele orayı işletenlerin karakterinde...
    Katılıyorum.

okaca Sizin şansınıza ilgisiz insanlara denk gelmişsiniz ve motorunuzdan soğumanıza sebep olmuş üzücü gerçekten.

şimdi sistemdeki motorun duurmunu bilmiyorum ne olarak işlenmiş, olurda işlenmemişdir başka bir durum vardır,
    al başına belayı, garantidende çıkarırlar, benim elimde servis kağıdı kafalar bi dünya ))
    bu arada aklımda yanlış kalmış 10bin bakımı değil 20bin bakımını onaylamışlar..

Motosikleti
    <<yeni sahibine hayırlı olsun>>TVS Apache RTR 150
    evet katılıyorum, çok dandik servisleri var, satıp kurtulmak lasım böyle dandik işlerden, fakir edebiyatlarından..

nitekim ben elden çıkarıyorum. kimseyede önermeyeceğim bitmişdir.

2 kez şikayette bulundum bajaj a söyledikleri şey akıllara zarar; 50km ötedeki diğer servise gidin öyleyse.. ))

servise gidiyorum şu an meşgulus daha sonra gelin diyorlar, babalarının hayrına ilgilenecekler sanki..

motor bozulursada, sırtlarım yada araç kiralar götürürüm ilçeye lafı olurmu ya...

servislerinede toz kondurmuyorlar. şaka yapmıyorum bezdirdiler, ağa burada.

ne maddi sıkıntım var neden motorla ilgili bir sıkıntım var, ama gördümki firma arkasında durmuyor,
    servisde keyfiyat bağışlıyor, garantisi bitmemiş motor için,

bir sıkıntı olsa motorla ilgili başım ağıracak orasını anladım..
    Enterasan gerçekten çok sallapart çalışıyolar gibime geliyor bu servisler. Keşke biraz daha dikkatlice seçip özen gösteren firmalara yetkili servis verseler.
    merhaba arkadaşlar...

servis konusunda şikayetçi olan arkadaşlarım sonuna kadar haklılar... önceki yazdıklarımı bilenler bilir bu motorun kesinlikle ve kesinlikle piyasadan toplatılması gerektiğini düşünen birisiyim ancak servis konusu sadece bajajın değil pek çok firmanın problemi... eski motorum için gittiğim ustalardan biliyorum... yani herhangi bir markanın servisine işiniz düştüyse Allah yardımcınız olsun... bulunduğunuz bölgedeki diğer markaların servislerini de bi dolaşın yine aynı suratsızlığı görürsünüz... arada işini seven ve iyi yapmaya çalışan insanlar da çıkıyor tabii ki ama servislerin genel mantığı gelsinler öpelim tarzında... hepsinde sanki bu işi hobi olarak sadece insanlara yardım amacıyla yapıyormuş mantığı var... çoluğun çocuğun elinde oyuncak oluyor motorlarımız... bütün markalar için aynı...

almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F
    şimdi sistemdeki motorun duurmunu bilmiyorum ne olarak işlenmiş, olurda işlenmemişdir başka bir durum vardır,
    al başına belayı, garantidende çıkarırlar, benim elimde servis kağıdı kafalar bi dünya ))
    bu arada aklımda yanlış kalmış 10bin bakımı değil 20bin bakımını onaylamışlar..

http://i.hizliresim.com/2jyrJN.jpg
    Benimde 5000 bin bakımını yanlışlıkla 10 bin km ye yazdılar bu servisler hiç iş bilmiyorlar 10 bin bakımını artık 5 bine yazdırıcam bi dahakine dengelenmiş olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Kagıda ne yazdıgı önemli ama daha önemlisi sisteme ne girdiğidir. sisteme dogru girdiyse problem olmaz. Onu kontrol ettirin yeterlidir. Onun için servise gitmenizde de gerek yok ,telefon ile ögrenebilirisiniz

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    O zaman servise götürmenin bi anlamı yok yağı değişicek parçalar kontrol edilcek dedi fiyatı 125 tl dediler afedersiniz ama millet keriz yerine koyuyolar yağ dediğin en babaı 30 lira 5000 km de ki motorun hava filtresi bile değişmez
    O parayı yağ değişimine değil, garanti kapsamında bozulabilecek parçalar için sigorta bedeli olarak veriyosun gibi düşün. İlk bakıma 100 lira vermiştim ama sonra soğutma fanı kırıldı yenisi 130 liraydı garantiden bedava değişti.

MFTaşkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuanlık Yok
    Herkese merhaba. Uzun 2 senedir kullanıyorum 30.000 kmye geldi motor geçen gün bir sıkıntı yaşadım ve şuan çalışmıyor motor. Vites düşürürken motordan bir ses geldi sanki içerisi demirci dükkanı gibi sesler çıkarmaya başladı çektim kenara bekledim 1 saat sonra marş bastım enjeksiyon açılıyor göstergelerde bir sorun yok marşa basıyorum marş motorundan tık tık ses geliyor aynı anda bütün sistem kapanıyor sadece motor arıza ışığı yanıyor sadece ve yeniden diğer bütün göstergeler çalışıyor ama her seferinde bu oluyor. Var mı böyle bir şey yaşayan tecrübe eden. Bir kaç kişiye sordum farklı yanıtlar alıyorum daha servise götürmedim motoru evin önünde duruyor şimdilik.

gokertutas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artçılı, rüzgara karşı geniş alan yaratan dik oturuşla motorun dipgazda yapabileceği hız 100km. 100-110km hızda gidebilirken dipgaz versen de dipgaz 130-140 gider gibi yakmıyo enjeksiyonlu olduğundan.
    Tamam da dediğin çok uçuk rakam ama.. depomu 35 tl ye fulledim km'yi sıfırladım bakalım kaç km dayanacağım o zaman size net bir rakamla döneceğim

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı MFTaşkıran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba. Uzun 2 senedir kullanıyorum 30.000 kmye geldi motor geçen gün bir sıkıntı yaşadım ve şuan çalışmıyor motor. Vites düşürürken motordan bir ses geldi sanki içerisi demirci dükkanı gibi sesler çıkarmaya başladı çektim kenara bekledim 1 saat sonra marş bastım enjeksiyon açılıyor göstergelerde bir sorun yok marşa basıyorum marş motorundan tık tık ses geliyor aynı anda bütün sistem kapanıyor sadece motor arıza ışığı yanıyor sadece ve yeniden diğer bütün göstergeler çalışıyor ama her seferinde bu oluyor. Var mı böyle bir şey yaşayan tecrübe eden. Bir kaç kişiye sordum farklı yanıtlar alıyorum daha servise götürmedim motoru evin önünde duruyor şimdilik.
    şase kablosunu, akünün değerini, marş otomatiğini kontrol edin veya ettirin.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)