Merhaba arkadaşlarım abilerim kardeşlerim. 5 gün sonra motoru (200ns)teslim alacağım.Motorumu galeriden seçerken neye dikkat etmeliyim.
Mesela ön diske bakacağım sürtme yapıyormu diye başka önerilerini istiyorum. Herkeze kazasız belasız sürüşler.
Merhaba arkadaşlarım abilerim kardeşlerim. 5 gün sonra motoru (200ns)teslim alacağım.Motorumu galeriden seçerken neye dikkat etmeliyim.
Mesela ön diske bakacağım sürtme yapıyormu diye başka önerilerini istiyorum. Herkeze kazasız belasız sürüşler.
Şu yan çantayı almak istiyorum bizim motora nasıl olur yan çanta demirim yok
http://www.feyizoglu.com/881-Imperte...-_49123.html#0
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------
Yokmu kullanan
Ben aynı siteden aynı ürünü geçen sene almıştım. Şimdi pek kullanmıyorum. Cbf te kullanıyordum. Hafif şeyler koyacaksan içine kullanışlı bir çanta. Fazla ağırlık konulursa içine sonuçta kumaş olduğu için yamulma eğilme olur. Çanta demiriyle beraber kullanılırsa çok daha güzel olur.
Dolu dolmuş ve boş taksiden uzak dur!
pulsar 200 ns 'i köfteye benzeten arkadaşlar var ama bence stop etme sorunu o kadar basit birşey değil... 8 bin TL ye mevcut motor piyasasına göre süper bir motor olan 200NS anca bu kadar... yani titrer de, zırıltı da çıkarır, malzeme kalitesi illa ki daha düşük olacaktır... bunlar normal ancak stop etme sorunu önemlidir... insanların başına bu nedenle kötü birşey gelmemiş olması büyük şanstır (ki bir arkadaşımız ölümden dönmüştür kendisi de buralardadır)... Allah korumuştur... yarın öbür gün bu meseleden herhangi birisi zarar görürse "alın gitsin stop etme önemli değil" diyen arkadaşların da vebali vardır... çok pahalı çok iyi olamaz kesinlikle ama genelde köftenin tadı verilen parayla orantılı olabilir haklısınız çünkü köfte sadece köfte değildir... ortam, mekan, masa, çatal, bıçak, servis v.b. herşey o paraya dahildir... çok net soruyorum sizi zehirleme ihtimali olan bir yere lezzetli ve uygun fiyatlı diye yemek yemeğe gider misiniz... risk alır mısınız...
dolayısıyla bajaj pulsar 200 ns köfte değil olsa olsa fugu balığı gibi bişeydir...
fabrikasındaki ya da montajındaki eleman düzgün iş yaptıysa stop etmez risk yaratmaz ama kötü iş yaptıysa stop edebilir risk yaratabilir... stop etmeyen pulsar almak ve bu pulsarla kaza yapmamak tamamen şanstır...
bi isyan da şu memleketi bu hale getirenlere gönderiyorum... memlektindeki trafik sorununa çözüm olacak bir aletten neden vergi alırsın... neden teşvik etmezsin... neden insanları güzel ama öldürebilecek güvensizlikte bir araca binemeye mecbur edersin... ayıptır...
(not: fugu balığı nedir diye soranlar olabilir mi ki?)
Evet arkadaşlar ben de motosikletimi genel olarak seviyorum ya da artık seviyordum diyelim. Belki satış rakamlarının hızlı artış göstermesi sebebi ile montajlar yeterli özenle yapılmadı diyelim ki bu da bir bahane değil. Gidon cıvatası sıkılmayan arkadaşlar bile var.
Ama garantisi vardır düşüncesine çokta bağlanmamak gerek. Çünkü bu sebeple oluşan arızaların giderilmesi konusunda da aynı özensizlik devam ediyor. Motosikletim 2 haftadır teknik serviste ve gerekli işlemlerin ilk gün başlatılmış olmasına rağmen bir arpa boyu yol gidilemedi. Ve konu hakkında kuralkanı aradığımda bilgiyi teknik servisten alabileceğim söyleniyor. Ancak teknik serviste te kuralkan şöyle bir yola gitmiş: sadece yazılı iletişim kabul ediyorlar. Talebi işlem sırasına almıyorlar ve bir işlem numarası oluşmuyor. İşlem numarası olmadığı için yazılı iletişim de kuramıyorsunuz.
Ne yapmaya çalışıyorlar anlayabilmiş değilim.
Arkadaşlar bugün yaklaşık 160 km daha kullanma imkanım oldu ve stop etme ile bu defa birkaç kez karşılaştım, bu arada 2014 model kullandığım araç. Bayi 2016 modellerde yok bu sıkıntılar demişti ama güvenesim gelmiyor. Belki biraz da şans işi sorunsuzuna denk gelmek. Onun dışında benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.
İlginize teşekkür ederim.
2000 kmdeyim. Arac 2016 model. Stop etme sorunu YOK
bu motorda rodaj nasıl yapılacak kullanma kılavuzuna göremi yoksa 6 bin 7 bin devirdemi ilk motorda rodajın ... koydumda 2ci motorum olacak nasıl yapacaz bu rodajı?
motorum 2015 model 10.03.2016 tarihinde sıfır aldım şuan 1450km de.Lastiklerim bridgetone batlax çok memnunum.Motoru ilk aldığımda rampa aşşağı inerken boşa almıştım(stop edecekmi denemek için)stop etti,birde 3 hafta önce duracağımda debriyajı kavradım stop etti.1 ay içinde 3 kişi moturu alacakmış nasıl diye sordular.Araştırın öyle alın dedim.Ben çok memnunum ama stop etme sorunu varmış,alacağınız motorda olurmu olmazmı orasını bilemem dedim.Geçenlerde şehir içinde 3 aracın arasında kaldım.Yaklaşık 30-40 km hızla ilerliyoruz.Biri önümde biri arkamda diğeride solumda.Eğer motorum hızlı tepkime vermeyip yavaş kalsaydı kaçamazdım.İlk fırsatta gazı kökleyip yılan gibi aralarından kaçtım ibreye baktığımda 100km çıkmıştım.Ben motorumu seviyorum.
Yüksek devirlere çıkma, sert kalkış yapma, yine sert hızlanmalardan kaçın. Bir de sabit devirle uzun süre gitme devir ve viteslerin değişken olsun. Balataların da şu an çok iyi tutamayacağını göz önünde bulundurarak takip mesafeni biraz daha uzun tut. Genel olarak motora sert davranma.
merhaba benim motor 940 km oldu stop etmeyle bende karşılaştım düşük hızlarda debriyaj çekiliyken oldu hep.birde son zamanlarda ön tarafta bi zırıltı vardı sesi önce anlayamadım nerden geldiğini.sonra debriyaj manetinden kaynaklandığını anladım gevşemiş baya yüksek devirlerde titreşimden dolayı ses yapıyo parmağımla sabitleyince kesiliyo.aynı sesi duyanlar,kaynağını bulamayanlar bi baksın derim.onun dışında şimdilk memnunum.şu stop etme olayı korkutuyo beni ama yüksek hızlarda stop etse arkayı kitlese çok büyük sıkıntı.elim debriyajda geziyorum hep.
Geçenlerde Çanakkale için servis önerisi istemiştim, bir arkadaşım Adalı bajaj servisini önermişti ona Teşekkür ederim. Servisi çok beğendim , 10.000 bakımını yaptırdım ustaları gerçekten uzmanlardı, Çok memnun kaldım ve herkese öneririm, bu arada benim motor eskisi gibi gitmiyordu, meğerse zincir hakkı rahmetine karışmış, baya fark etti 90 5 vistesde zorlandım rampayı 6 visteste çıktım, tabi zincir etkili olmamıştır filtreler yenilendi yağ castrol kullanıyordum şimdi motul geçtim.
plaka ruhsat kaç lira tutuyor ?
sigorta fiyatları ne kadar?
2ci el 2016 5bin km altı alsam mı?
https://banaozel.sahibinden.com/ilanlarim/ozet/326246039 arkadaşlar motorum satılık hiçbir problemim yok çizik yok sadece hobi amaçlı kullandım daha üst sınıfa geçeceğim cc olarak bu sebepten satılık herkese iyi günler.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)