Bayramda uzun yol planımız vardı kazasız belasız tamamladık
1 gün istanbul,yalova,bursa,bandırmave biga yaptık geceyi bigada geçirdik
2 gün bigadan karabigaya geçerek biraz denizin ve güneşin tadını çıkarttık sonra düştük gene yollara çanakkale,lapseki,güzelyalı derken dardanos da kamp alanı bulduk selede haddinden fazla yıprattığı için ve oranın güzelliğinde geceyi orda geçirmeye karar verdik
3 gün çanakkaleden feribot ile karşıya geçerek kihribar,gelibolu dan devam ederek şarköy tekirdağ,istanbul silivri ve riva yaparak rotamızı tamamladık her yerde durup foto çekilemedik ama birkaç kare çekildiklerimizden paylasayım
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ama sele çok rahatsız ettiği için bıraz yorgunluk ve ağrısı bol oldu tomlamda 940 km yol kstettik ve 2,5 depo yakıt yaktık gelir gelmez ilk iş seleyi işlem yapmak oldu jel ve file uygulaması yaptırdım toplamda 240 tl civarı tutuyordu ufak pazarlıkla 200 tl yede onu hallettik
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ustanın ellerine sağlık özene bezene yaptı sağolsun
Son olarak file uygulaması
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Depo için kılıfları varmış beğenmedim belki beğenen olur
[IMG][/IMG]
Jel uygulamasının fiyatı 2 sele için 180 tl file de 60 tl depo kılıfı 40 tl beğenmediğim için taktırmadım tomlam jel ve file 240 tl pazarlıkla 200 e kapattım yer şirinevler motosay deri aksesuarları facebookta sayfaları var düşünen olursa gayet başarılı bir çalışma oldu
Yolculuk boyunca en çok keyif aldığımız yerler çanakkaleye giderken bol virajlı yolları kihribar gelibolu yolunda olan kısa ama gayet güzel virajları şarköy tekirdağ virajları ve riva yolundaki virajlar tadından yenmez diyorum
yapılan işlem tmm gerçekten başarılı ama o fiyat nedir dostum ? yamaha cryton için aynı file hazı bi şekilde satılıyor fiyatı 10 tl
Hazır olanlar birebir uyum sağlamıyor bolluk falan olursa üzerinden kayıyorsun bunda fileler birebir koltuğa göre kesilip biçildi 2 tane ayrı file kullanıldı jel uygulamasıda maliyetli 60-70 tl ye sadece sünger atıyor döşemeciler oda tek koltuk için burda yapılan uygulama jel atıldı üstüne bir katta sünger atıldı 50 tl işçilik aldılar ortalama 2 saat kadar sürdü gelişi güzel yapmadılar jel+sünger+file koltuk başı 100 tl ye geldi bence uygun oldu bu rahatlığına değer bence
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
2016 model 0 pulsar 200ns ile aranızdayım, rodaj tamamlamaya çalışıyoruz herkese selam, aldığım gibi ön cam taktırdım yinede iyi rüzgar yedim
Bajaj servisi için Çanakkale de hangisini önerirsiniz ? Edremit de olabilir.
Selamlar motosiklet 110 dan sonra neden kafa ve arka sallamaya başlıyor acaba 65 kiloyum gidonuda sıkmıyorum gayet rahat bırakıyorum gidonu ama hızlandıkca sallama oluyor millet 150 ye nasıl cıkıyor acaba lastiklemi alakalı balanslamı yoksa düzgün bir lastikmi almalıyım.
Motorla 130'a kadar çıktım.Bir sıkıntı yaşamadım.Fabrika çıkışı lastikler ile.
Lastik hava basıncların normal ise 130 dan sonra rüzgarda sallantı yapıyor hafiften ama gidon tokatlama yada aşırı şekilde dengeyi bozuyor ise balans istiyor en basidi virajlarda yattıgında hafifde olsa kafa sallar oda olmadı 50 60 ile giderken motoru bi iki üst vitese at depoyu falan güzel kavra düz bir şekilde dur ellerini bırak çekme yapar düz gitmez balansda sorun varsa
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Motorun ağırlık merkezi önde olduğundan sadece gaz açarak tekere gelemiyo ama yüksek süratte rüzgar basıncından dolayı motorun önü hafifleşerek kafa sallamasına neden oluyor çok garip bi tasarım gerçekten
merhaba arkadaslar bende bir ns200 alarak aranıza katılmak istiyorum. izmirli bajaj kullanan arkadaslar varsa bana hangi bayiiden nakit ödeme yaparak bu motoru alabilirim bilgi verirlerse cok tesekkur ederim iyi günler.
Yaklaşık 1 hafta sonra ilk 500 bakımı için servise gideceğim dikkat etmem gereken şeyler nedir hangi parçaların değişmesi gerekiyor ve gevşeyen vida kontrolü sıkılması gereken yerler filan oluyor mu? Teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)