Bu nedir abi bu ilan kimin ya bu kadar ucuza vermeyin şu motorları
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...15172633/detay
Bende Bu Gün Aranıza 2016 Kırmızı Bir Pulsar 200 Ns le Katılmış Bulunmaktayım Daha Plakam Bile Yok :D Merak Ettiğim Bir Konu Var Oda ALT SAKAL Nerden Temin Edebilirim Bilgisi Olan Varsa Sevinirim .
yolda gördüğüm her üç motordan biri pulsar oluyo.. ne pulsarmış arkadaş yer istanbul
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Cidden öyle ama. Geçen bir avm'nin park alanındayım, park alanında pulsarlara özel yer ayrılmış Bu durum biraz canımı sıkmıyor değil artık. Kafayı nereye çevirsem benim motordan görmek hem de birkaç tane birden görmek hiç hoş değil Almayın kardeşim şu motoru.
Hahaha hiç güleceğim yoktu ya neden isyan ediyorsunuzki bırakın alsın millet
Şimdi gel de çıldırma.. Her zamanki gibi oto yıkamacıya gidip kendilerini yormayacağımı, motorumu kendim yıkayacağımı söyledim. Motor da yağmurdan çamurdan epey kirliydi. Bir adam "Motorun iyice kirlenmiş" diyerek elinde jantlara döktükleri ilaçla motorun ön kısmına geçti. Ben tabi başıma geleceği anladım, dur daha önce tecrübe ettim, boyayı kaldırıyor sıkma istemiyorum dedim. Tamam dedi, yine de rastgele iki kere pıstlattı. Durdurdum hemen, köpük, durulama derken. Sonuç ön çamurluğun boyası attı iki bölge benek benek oldu :(
ustalarım benim motorun aldığımdan beri yakıtı hadsiz hesapsız gidiyor. yaklaşık olarak kmde 18-20 kuruş yakıyor sakin de kullansam yüklensem de yakıyor kaçışı yok çizgiler bir bir gidiyor sebebi nedir?
Arkadaşlar 2014 model 10bın km deki 200Ns imi satıyorum. motor problemsiz ve çok temiz. detaylı bilgi için 5465005051. fiyat 6,700 ufak bi pazarlık yaparız.
Arkadaşlar merhaba. 5 gün önce 2016 siyah pulsar aldım. Motor 8300tl + sigorta 560tl (anadolu sigortada, Yaş 31, ilk motorum, şehir Elazığ)+ ruhsat 190tl + plaka 80tl toplamda 9130tl ye mal oldu. Motoru almadan önce forumdan bayağı faydalandım. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Ben 0km pulsar almayı düşünüyorum . Şuan çanakkaledeyim ve Çanakkale plaka istiyorum motoru Çanakkale'de kullanacağım ancak ikametgah adresim İstanbul bu motor Çanakkale plakamı çıkar yoksa direk nereden alırsam alayım 34 plaka mı çıkar
Pulsar rs 200 alabilecek kadar param var sizce ns 200 mü rs 200 mü siz olsaydınız hangisi tercih edersiniz bana yardımcı olabilir misiniz karar veremiyorum
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)