Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı tlgknbs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bendede discovery aynası var çok memnunum bi tavsiyede ben verim pulsarın aynalarını söktüğünde ayna kılıflarını discoverye geçir öyle tak
    Not ettim, teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bajaj pulsara karar verdim. Bulunduğum şehirden de buldum arkadasin arkadaşının motoru.. taşınma işleri hallolsun nasipse ustaya gösterip alacağım. Kamyon bekliyoruz daha, bugün tasiniyoruz.

100 cc 9000 kusur km hala devam pitircikla
    125 cc 10.000 kusur
    200 cc ye geçmiş olacağım.

125 ligi zaten sattım. 100 lukle devam su sıralar ama ben motorsuz yapamayacağım onu anladım arabaya karar vermiştim aslında nasılsa kisda geliyor diye ama... vazgeçtim kesin motor

Arka amortisör 3 cm aşağı iniyor. Motorun uzerine oturdum, arka amortisörleri arkadaşlar indirince makul geldi. Sele tiraslamada 25 tl ye nereye yaptiracagimi ayarladım.. yeterli olur bana diye düşünüyorum

Bu boy işi sıkıntılı , hele de işin içine ağırlık girince. Sym wolf tavsiye eden çok oluyor ama o motor da bana ağır geldi ben hafiflilten yanayım..

Bajaj için de yok parçaları çok cakma duruyor, yok kalitesiz görünüyor bilmem ne bir suru şey söyledi dün kızlar ama... iki teker iki tekerdir. 200 cc ağır bir motor yerine 200 cc hafif bir motoru tercih ederim. Hayırlı olur inşallah...
    Aramıza hoşgeldin

Pulsar almana sevindim. Kazasız, belasız İnşallah

Alıntı keNb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm Pulsar ailesine selamlar, ben de aranıza cuma günü aldığım ikinci el 2014 model Pulsar 200NS ile katıldım.
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı vantila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şu ayna işine en pratik çözüm nedir? Ayna uzatma aparatı mı ya da başka bir motorun aynası mı, kolayı ve pratiği nedir? Daha önce TVS aynalarının olduğunu okumuştum sanki bir yerde ama bulamadım tekrar, 610 sayfada arama yapıp bulmak zor oluyor zira. Çok anlamam motor işinden o yüzden hızlı ve pratik çözüm önerilerinizi rica ediyorum.
    İster ayna uzatma aparatı alın isterseniz tvs apaçhi aynası veya bajaj discovery aynası da işinizi rahatlıkla görür.

eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Bu nedir abi bu ilan kimin ya bu kadar ucuza vermeyin şu motorları

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...15172633/detay

Motosikleti
    Pulsar 200 NS 2016 0 KM
    Bende Bu Gün Aranıza 2016 Kırmızı Bir Pulsar 200 Ns le Katılmış Bulunmaktayım Daha Plakam Bile Yok :D Merak Ettiğim Bir Konu Var Oda ALT SAKAL Nerden Temin Edebilirim Bilgisi Olan Varsa Sevinirim .

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yolda gördüğüm her üç motordan biri pulsar oluyo.. ne pulsarmış arkadaş yer istanbul
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

gokseltoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Cidden öyle ama. Geçen bir avm'nin park alanındayım, park alanında pulsarlara özel yer ayrılmış Bu durum biraz canımı sıkmıyor değil artık. Kafayı nereye çevirsem benim motordan görmek hem de birkaç tane birden görmek hiç hoş değil Almayın kardeşim şu motoru.

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    Hahaha hiç güleceğim yoktu ya neden isyan ediyorsunuzki bırakın alsın millet

anafartas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia SR GT 200 S
    Alıntı tufan86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
    Benim sigorta için bulabildiğim en düşük rakam 1100tl sizce bu normalmidir arkadaşlar
    Bu sigorta olayı acayip oldu bu sene, kişiye göre değişiyor, yaşın gençse daha yüksek çıkıyor, ailede yaşça daha büyük birileri varsa motoru onun üzerine yaptırabilirsin mesela daha uygun çıkabilir,

gokseltoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Şimdi gel de çıldırma.. Her zamanki gibi oto yıkamacıya gidip kendilerini yormayacağımı, motorumu kendim yıkayacağımı söyledim. Motor da yağmurdan çamurdan epey kirliydi. Bir adam "Motorun iyice kirlenmiş" diyerek elinde jantlara döktükleri ilaçla motorun ön kısmına geçti. Ben tabi başıma geleceği anladım, dur daha önce tecrübe ettim, boyayı kaldırıyor sıkma istemiyorum dedim. Tamam dedi, yine de rastgele iki kere pıstlattı. Durdurdum hemen, köpük, durulama derken. Sonuç ön çamurluğun boyası attı iki bölge benek benek oldu :(

ustalarım benim motorun aldığımdan beri yakıtı hadsiz hesapsız gidiyor. yaklaşık olarak kmde 18-20 kuruş yakıyor sakin de kullansam yüklensem de yakıyor kaçışı yok çizgiler bir bir gidiyor sebebi nedir?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı fatihilhan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ustalarım benim motorun aldığımdan beri yakıtı hadsiz hesapsız gidiyor. yaklaşık olarak kmde 18-20 kuruş yakıyor sakin de kullansam yüklensem de yakıyor kaçışı yok çizgiler bir bir gidiyor sebebi nedir?
    Hava filtresini temizle süpürgeye çektir. Bir de vitesleri 5000 devirde yükselt, 80km hızı geçme.

Arkadaşlar 2014 model 10bın km deki 200Ns imi satıyorum. motor problemsiz ve çok temiz. detaylı bilgi için 5465005051. fiyat 6,700 ufak bi pazarlık yaparız.

hknshn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 ns
    Arkadaşlar merhaba. 5 gün önce 2016 siyah pulsar aldım. Motor 8300tl + sigorta 560tl (anadolu sigortada, Yaş 31, ilk motorum, şehir Elazığ)+ ruhsat 190tl + plaka 80tl toplamda 9130tl ye mal oldu. Motoru almadan önce forumdan bayağı faydalandım. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
    SAZMAN ve ellaksakir bunu beğendiler.

Alkan1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 25 Siyah
    Ben 0km pulsar almayı düşünüyorum . Şuan çanakkaledeyim ve Çanakkale plaka istiyorum motoru Çanakkale'de kullanacağım ancak ikametgah adresim İstanbul bu motor Çanakkale plakamı çıkar yoksa direk nereden alırsam alayım 34 plaka mı çıkar

Alıntı hknshn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. 5 gün önce 2016 siyah pulsar aldım. Motor 8300tl + sigorta 560tl (anadolu sigortada, Yaş 31, ilk motorum, şehir Elazığ)+ ruhsat 190tl + plaka 80tl toplamda 9130tl ye mal oldu. Motoru almadan önce forumdan bayağı faydalandım. Paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
    Hayirli olsun. Ben de gecen cuma yeslim aldim. 8000 tl pesin. 384 tl ergo sigorta, yas 30. 350 km yol yaptim. Cok keyifli motor. Gule gule kullan.

volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    Alıntı Alkan1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 0km pulsar almayı düşünüyorum . Şuan çanakkaledeyim ve Çanakkale plaka istiyorum motoru Çanakkale'de kullanacağım ancak ikametgah adresim İstanbul bu motor Çanakkale plakamı çıkar yoksa direk nereden alırsam alayım 34 plaka mı çıkar
    İkamet neredeyse plaka ora olur

Pulsar rs 200 alabilecek kadar param var sizce ns 200 mü rs 200 mü siz olsaydınız hangisi tercih edersiniz bana yardımcı olabilir misiniz karar veremiyorum

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı kuanos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar rs 200 alabilecek kadar param var sizce ns 200 mü rs 200 mü siz olsaydınız hangisi tercih edersiniz bana yardımcı olabilir misiniz karar veremiyorum
    İkisine de bin hangisini seversen onu al.

kadırmadran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks jaguar 100...Pulsar 200 ns... 0506 574 30 38
    Alıntı fatihilhan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bir sorun oabilir ben devri 6000 de tutuyorum genellikle km de 12.4 kuruş yakıyor...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)