İnternetten de alabilirsiniz. Sipariş edince telefon edip onaylatın yoksa çok beklersiniz.
http://www.kalyoncumotor.com/
İnternetten de alabilirsiniz. Sipariş edince telefon edip onaylatın yoksa çok beklersiniz.
http://www.kalyoncumotor.com/
Cuma gunu motorumu teslim aldim. Cok guzel, cok sevdim. 50 km yol yapabildim. Her vitesi bol bol kullaniyorum. 5000 deviri gecmiyorum. Zorlamadan tatli tatli dolasiyorum. Rolanti devri dalgali. Km yaptikca duzelecekmis, bakimdan sonra biter dedi ustam. Dogru mudur?
Usta kesiciyi iptal ettirmeni tavsiye etmem sonuçta motora zarar verilmemesi ıçın yapılan bir melet. Sizin kesiciyi iptal ettirmeniz motorunuzun aşırı zorlanması ve bundan kaynaklı pistonun yeterli yağlanamayıp motoru kitleme veya krank kırmanızını anbiyane tabirle kol çıkar gibi üzücü durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Herkese merhaba arkadaşlar bende fiyat performansından dolayı pulsara yavas yavas yaklaşıyorum soruma gelecek olursak kredi kartına 9 taksit yazan yerler örnek http://www.oktaymotor.com/pulsar-200-ns-kredi-kartina-9-taksit-imkani-ilan-40.htm vade farkı oluyor mu ? oluyorsa ne kadar oluyor ?
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
Gençler hayırlı sabahlar. Sonunda gittim araştırmalar ve öneriler sonucu fiyatı en uygun lastik Mitas MC25 aldım. Çifti 337 TL kargo bedava. Oponeo'dan aldım. 2016 üretimi. Henüz taktırmadım takıp kullanınca yorumlamaya çalışırım burada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Genelde anlaşmalı kartlara 9 taksite kadar vade farksız oluyor. Fark var mı yok mu alacağın yere sorman lazım.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Tüm Pulsar ailesine selamlar, ben de aranıza cuma günü aldığım ikinci el 2014 model Pulsar 200NS ile katıldım. İlk motorum Motor 25bin km'de. Bu forumu çok uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum, motor çok yüksek km de ve 2014 model olmasına rağmen tertemiz ve yazılan sorunlara dair hiç bir problemi bulunmamaktadır bu yönden çok sevindim. Dün'de trafik sigortasını benim yakınım olan bir abim ile yaptırdım 501 TL çıktı. Motor 09 plaka yaş 24. Herkese kazasız belasız sürüşler, iyi haftalar.
Ayrıca unutmadan sigortayı yapan abimin numarasınıda paylaşayım belki işinize yarar ucuza sigorta yaparsınız bilemem onu konuşursunuz. Ersin Can: 0533 650 36 39
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Benim sigorta için bulabildiğim en düşük rakam 1100tl sizce bu normalmidir arkadaşlar
Arkadaşlar şu ayna işine en pratik çözüm nedir? Ayna uzatma aparatı mı ya da başka bir motorun aynası mı, kolayı ve pratiği nedir? Daha önce TVS aynalarının olduğunu okumuştum sanki bir yerde ama bulamadım tekrar, 610 sayfada arama yapıp bulmak zor oluyor zira. Çok anlamam motor işinden o yüzden hızlı ve pratik çözüm önerilerinizi rica ediyorum.
Ben de bajaj pulsara karar verdim. Bulunduğum şehirden de buldum arkadasin arkadaşının motoru.. taşınma işleri hallolsun nasipse ustaya gösterip alacağım. Kamyon bekliyoruz daha, bugün tasiniyoruz.
100 cc 9000 kusur km hala devam pitircikla
125 cc 10.000 kusur
200 cc ye geçmiş olacağım.
125 ligi zaten sattım. 100 lukle devam su sıralar ama ben motorsuz yapamayacağım onu anladım arabaya karar vermiştim aslında nasılsa kisda geliyor diye ama... vazgeçtim kesin motor
Arka amortisör 3 cm aşağı iniyor. Motorun uzerine oturdum, arka amortisörleri arkadaşlar indirince makul geldi. Sele tiraslamada 25 tl ye nereye yaptiracagimi ayarladım.. yeterli olur bana diye düşünüyorum
Bu boy işi sıkıntılı , hele de işin içine ağırlık girince. Sym wolf tavsiye eden çok oluyor ama o motor da bana ağır geldi ben hafiflilten yanayım..
Bajaj için de yok parçaları çok cakma duruyor, yok kalitesiz görünüyor bilmem ne bir suru şey söyledi dün kızlar ama... iki teker iki tekerdir. 200 cc ağır bir motor yerine 200 cc hafif bir motoru tercih ederim. Hayırlı olur inşallah...
Bendede discovery aynası var çok memnunum bi tavsiyede ben verim pulsarın aynalarını söktüğünde ayna kılıflarını discoverye geçir öyle tak
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)