Selam
Ben kimseye on yargı ile yaklasmadim. Niye on yargi ile yaklastigimi dusunmenizi anlamadim. Ayrica bu forumda birine on yargi ile yaklassam bile bundan size ne on yargilari olan bir insan da olabilirdim. Bana lutfen baskalarina karsi on yargili olmayin ikazini da yapabilirdiniz . Inanin ciddiye de alirim sizi bir büyüğüm olarak
Motosiklet kullanmak demek kaza yapma riskini de kabullenmek demektir değil mi? Ben kaza yapmış bir insana on yargı ile niye yaklasaayim. Vicdansız miyim... lütfen .. Nerede on yargi sezdiniz anlamadim. Evet jant kırılmış olabilir kaza yapmış olabilir. Bu kullanıcı ile de alakalı olabilir, motor ile de alakalı olabilir. Kazayı, kaza yaptım diyen arkadas anlatmis mi.. anlatmamis.. benim sadece dile getirdiğim şey, anonim biri "jant kirildi kaza yaptım bilmem ne marka motor modelinin yuzunden" söyleminde art niyet sezmiş olabilirim bu da on yargıdan değil . Insandan ınsana değişen bir yorumlamadir... Sahis," jant su şekilde kirildi bu şekilde gerçekleşti kaza , kesinlikle benim ile alakalı olmadığını düşünüyorum . Iste resimleri " seklinde olsa idi konu evet o zaman daha makul bir yorumlaya sahip olurdum . Bu on yargi değil, yorumlamadaki farkliliktir. Niye on yargılı olayim.. arkadaş kaza yaptıysa robert geçmiş olsun. Benim ona bisey dedigim yok.
Elbette ömrümüz araştırmak,deneyimlemek, öğrenmek üzerine... eksiğim muhakkak vardır. Motor seçimi yapacağım zaman.. bir abimle sohbet ederken su cümleyi kullandim. "Cbf150 de yağ yakıyor diyorlar kronik sorunuymus abi doğru mu" bana dediği şey ise inanın kronik sorun söylemine bakış acimi değiştirdi .
" yok öyle kronik sorun morun... motoru zorlarsan tabiki yağ yakar.Motorları zorluyorlar sonra yağ yakıyor oluyor motor. Hem sen hiç kullandin mi cbf150 ??"
yok kullanmadım
"Ee sen niye inaniyorsun o zaman böyle şeylere?"
Inanmam ya da inanmamamm ile ilgili olmadığını... sadece böyle bir söylemin heryerde yazıldığını çizildiğini, adamda yılların ustasi denk gelmişken sorayım dediğimi belirttim.. yine her yerde yazılıyor çiziliyor.. Evet bahsettigin foumdakki üye abimiz de bu sorunu yaşamış olabilir. Ama ben diyorum ki benim çevremde de ilk modellerden hala kullananlar var. Onlara soruyorum sorun yaşamamış hiçbiri. Hatta dün biri ile daha tanıştım aynı konu da geçti elbet. Adam dördüncü bajaj pulsarini almis.
Duzeltilmis bir sorun artık kronik bir sorun olabilir mi? Bence değil..
Umarım kendimi yazı ile ifade edebilmisimdir sn. Sagat
Keyifli surüşler