Bakın Oktay Bey, servis konusunda gerçekten efsanedir ve çok değerli bir abimizdir. Bu güne kadar kimseyi yarı yolda bıraktığını duymadım. Belki bir yanlış anlama olmuştur. Biraz daha karşılıklı anlayışlı olmakta fayda var...
Bakın Oktay Bey, servis konusunda gerçekten efsanedir ve çok değerli bir abimizdir. Bu güne kadar kimseyi yarı yolda bıraktığını duymadım. Belki bir yanlış anlama olmuştur. Biraz daha karşılıklı anlayışlı olmakta fayda var...
Bizim burdaki servide hiç anlamıyor motordan.Beraber yardımlaşarak yapıyoruz.İyi niyetli birisi ne dersem yapıyor sağolsun.İlçedeki tek pulsar benimki başka yok.Bizim buralarda en çok tercih edilen motor eskiden ybr 125 di şuan atv apachi.Servisde 500 bakımında hava filitresini elletmedim sökerken sağı solu çizeriz diye.Ramazandan sonra tekrar bir yağ değişimi yapıp hava filitresini kendim temizleyeceğim.
Benim motorum şuan 520km de ve çok memnunum.Üzerime hiçbir sorun kusmadı şuan (belki vaktini bekliyor bilemiyorum)her halukarda çin malı bir motordan çok daha kaliteli.Bu gün kırmızı ışıkta kalkış yaptık bir atv apachi ile birlikte ve doğru bir seçim yaptığımı anladım.Süper kalkışı var 90 km kadar ondan sonra canı düşüyor hata yapsamda telafi edebiliyorum Ve karar verdim pulsarı satmayacağım yanına kardeş olarak yamaha mt07 alacağım ALLAH izin verirse.
Pulsara elcik koruma aldım ramazan dolayısı ile erindiğimden takamıyorum.Birde Aliexpresden elcik ısıtma aldım kısmetse ramazandan sonra hepsini birden takarım.Ramazandan sonra sele ilede ilgileneceğim,eğer elektrik tesisatına sorun olmassa koltuk ısıtma yapacağım.Koltuk ısıtma ne kadar sağlıklı çalışır bilmiyorum ama kışın belki faydası olur
Bügün kendi ustama uğradım debriyaj değişimi için yukiyi bıraktık çay falan söyledi ordan burdan derken benim olayı anlattım al gel dedi motoru aldım gittik yola cıktık yine aynı durumu yaptı usta dedi debriyaj sıyırıyor ne zamandan beri var dedim aldığımden beri var debriyajın değişmesi lazım dedi yagı mahveder siyah gri karışımı çıkar yağı koklasan yanık kokar dedi bugün izinliyim diğer motorların işlerini halledersem götürücem servise anlamadığım sorun şu ki bu olay motoru aldığımdan beri var 500 bakımına kadar hiç zorlamadım hatta 1500 km ye kadar sonra yalovaya gidip basmıstık bu durumla ilk ozaman karşılaşmıştım 2500 ara yag degısımı ve gecen etkınkıkte 4300 km de gene yag degişti bu durumu neden dile getirmediler bunu anlamadım o kadar derdimi anlatmak için kıvrandım göz göre göre debriyajı bitiriyor motor bakalım servis ne diyecek
2016 modelde sorun yaşayanlar var mı diye soranlar olmuş var kardeşim ben sorun yaşıyorum gayet şansıma mıdır nedir arkadaş anlamadım zaten aldığım bayiyi hiç sevmemiştim (aldığım dk montaj problemleriyle karşılaştıgımdan belki de) biraz sorumsuzlardı bu arada bayii karabük özcan motor burdan da herkes görsün ordan alırsanız 2 kere düşünün
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
[QUOTE=ayzek;3933540]Bügün kendi ustama uğradım debriyaj değişimi için yukiyi bıraktık çay falan söyledi ordan burdan derken benim olayı anlattım al gel dedi motoru aldım gittik yola cıktık yine aynı durumu yaptı usta dedi debriyaj sıyırıyor ne zamandan beri var dedim aldığımden beri var debriyajın değişmesi lazım dedi yagı mahveder siyah gri karışımı çıkar yağı koklasan yanık kokar dedi bugün izinliyim diğer motorların işlerini halledersem götürücem servise anlamadığım sorun şu ki bu olay motoru aldığımdan beri var 500 bakımına kadar hiç zorlamadım hatta 1500 km ye kadar sonra yalovaya gidip basmıstık bu durumla ilk ozaman karşılaşmıştım 2500 ara yag degısımı ve gecen etkınkıkte 4300 km de gene yag degişti bu durumu neden dile getirmediler bunu anlamadım o kadar derdimi anlatmak için kıvrandım göz göre göre debriyajı bitiriyor motor bakalım servis ne diyecek
bu debrıyaj problemı problemı benım motordada var aldıgımdan beri ama sadece sert kalkış veya teker yapmak istersem ozaman caartt dıye bı ses gelıyor.ve hafıf tıtreyerek kalkıyor.oktay ustaya bu durumu sordum herhangı bır arıza olmadıgını 2016 modellerın debrıyaj sıstemı eskılere gore daha ıyı oldugunu ama boyle bı olumsuz yonu oldugunu soyledı ani kalkıslarda ses yapar onun harıcınde bırsey olmaz ve ıstersen debrıyajı eskı sısteme cevırırız dedı.bende hıc elletmedım bu sekılde kulanıyorum sımdılik bı sıkıntı yok bakalım...motul 5100 15/50 kulanıyordum 5100 10/40 gececegım 15/50 biraz kalın geldı belkı oda etkılıyordur.siz kaç numara yağ kulanıyorsunuz.
bide şu var 2016 modellerin debrıyajı 6 plakalı 2014/2015 lerin 5 plakalıymış.
750 km deyim. Dün soğutma sıvısını kontrol ettiğimiz pemcereden baktığımda yeşil sıvının min çizgisinin hemen üzerinde olduğunu farkettim. Defalarca kontrol ettim. Aynı yerdeydi. Sanki ilk aldığımda min ile Max çizgilerinin ortasındaydı diye hatırlıyorum. Hiç hararet ışığı yanmadı. Zaten rodajda olduğum için hiç sıkıştırmamıştım. Motosikletimi akşamları aynı yere parkediyorum hep. Kaçak olsa mutlaka yerde izi olurdu. Böyle bir durumda yok. Sorun ne sizce? Veya ben mi yanlış hatırlıyorum sıvının ilk seviyesini?
arkadaşlar izmir' e 1 aydır pulsar ns200 sevkiyatı yapılmıyormuş 2 haftadır siyah bir pulsar ns200 almak istiyorum fakat hiç bir bayide ürün yok ve eşdeğer ürünler teklif ediyor bayilere gittiğimde, bayilerde yakınıyor bu problemden ürün istiyoruz göndermiyorlar gibi ve benelli tnt25 öneriyorlar, ısrarla pulsar ns200 almak istiyorum. kaporo bile verdim motorumu sattım pulsar ns200 almak için, zor durumdayım motorsuz. kaporamı gerimi almalıyım pulsar ns200 ürünü piyasadanmı kaldırıcaklar neden koskaca izmir' e ürün göndermezler 1 aydır acil önerileriniz bekliyorum kaporamı geri almayı ve bajajdan vazgeçmeyi düşünüyorum. bajaj müşteri hizmetlerinide aradım bilgimiz yok bayinizle iletişim kurun diyorlar, bayiye sorduğumda ise ürün gelmiyor diye yakınıyor. ne kadar çok heves ettim alıcam diye bugün yarın sürekli bayi erteliyor ürün gelmedi gelmedi
Piyasadan kaldırmazlar.Düşüncem talebe yetişemiyorlar.Birde zam gelme olayından dolayı olabilir.
burdaki yorumları sürekli okuyordum, test sürüşü yaptım 2 hafta önce ve direk kaporamı verip motoru almak istedim. benim şansımamıdır gelemedi motor satıcı sürekli erteliyor motor gelmiyor diye. çevre illerin hepsini aradım aydın, balıkesir hepsi motor bekliyor. sattığım motor ybr 125 3 yıldır biniyorum iyi ve seri sanırdım motorumu, fakat pulsar ns200 resmen aşık oldum çok seri frenleri herşeyi çok farklı geldi bir an önce elime geçsin istiyorum motorun üstünden inmeyen bir insanım, her işimi motorla hallediyorum, bajajdan yetkili biri varsa arada yazdıklarını görüyorum lütfen bu duruma bir el atsınlar motora kavuşmak istiyorum. zam olursada etkilenmem diye tahmin ediyorum, satıcı zam olursa etkilenmiceksin diye söz vermişti.
evet arkadaslar bu pulsar 200 ns e zam gelicek bu aydan sonra kac para olur zamli fiyati sizce tahminen ben bayramdan sonra almayi dusunuyorumda motoru ?
600 tl civarinda zam gelir diyosunuz hayırlısı bana kalsa hıc gelmesin suankı fiyatı makul
Mayıs ortasından beri bekleniyordu zam. 8700 diyor bayiler.
merhabalar
ben bugun teslım aldım makıneyı sıfır km tuzla üçeller bayıınden ekıpmanlarımıda aldım hepsı tamam test surusu yapma sansım olmamıstı ama ilk izlenımlerım gayet guzel herkese kazasız güvenli sürüşler diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)